gibson

איתמר1

New member
גיבסון כגיטרה למטאל...

לי יש SG סטאנדארט, אפשר לנגן איתה בהחלט מטאל, אני עושה את זה, אני גם מנגן איתה בלוז גאז ופיוזן (לפחות מנסה). אבל בתכלס, אם אתה רוצה לנגן מטאל, רצוי שגם יהיה לך גשר צף, ואני אישית ממליץ לך ללכת בכיוון של ג´קסון, משהו אמריקאי. על איזה גיבסון חשבת דרך אגב? וגם תלוי אם אתה רוצה להיות גיטריסט ראשי, או מלווה.

Jesus Wept

New member
הממ...

הוא לא דיבר על לס-פול, הוא דיבר על גיבסון בכללי, ויש המון להקות מטאל/הארדקור שמנגנות על גיסבון (אקספלורר,פליינג וי)... ולחלק גדול מהם יש גשר צף....

איתמר1

New member
טעות בידך..

מתבלבל אתה ידידי. אני לא חושב שלגיבסון יש דגם אחד שיש לו גשר צף בכלל. מה שאתה רואה זה חברות כמו ESP , JACKSON וכ´ו שלקחו את הגוף של הפליינג וי או האקפלורר ושמו לו גשר צף. אני חושב שאפילו עשו גשר צף לגיטרה עם גוף של לס-פול (מבית ESP) .

yoni162

New member
צודק

ל-ESP באמת יש דגם סטייל הלס פול בשם Eclipse, אבל ה-Eclipse היחידה עם גשר צף זה ה-signature של קירק האמט.ואגב, הגיטריסט של מרילין מנסון משתמש בלס פול בהופעות חיות.

Jesus Wept

New member
האמת היא שאני לא....

אני ראיתי גיבסון פליינג וי עם גשר צף, וראיתי גם גיבסון קינג וי עם גשר צף, וראיתי גם גיבסון אקספלורר עם גשר צף. וראיתי גם גיבסון כמו הלס-פול, אבל דקה יותר עם גשר צף (בחוברת של גיבסון, לא זוכר את הדגם...) זה דיי נדיר היום למצוא גיבסון כזו, כי היום גיבסון מתמקדים בסדרות "רטרו" משנות ה-50-60-80, אבל בשנות ה-70 ותחילת שנות ה-80 היו כאלה.

ADI445

New member
אני אומר על גיבסון...

שאיבנז יותר שווה... נא בעין!!!

למעלה