Ghost Whisperer

TheSegal

New member
Ghost Whisperer

ישבתי בסופ"ש וראיתי את הפרומואים של YES וראיתי שמביאים את הסדרה הזאת לארץ. אני רואה את הסדרה בזמני החופשי וחשבתי לתת עליה קצת מידע למי שלא מכיר
אז נכון שהשחקנית הראשית היא Jennifer Love Hewitt שאני ממש, אבל ממש לא אוהבת, אבל הרעיון של הסדרה מאוד נחמד. מדובר על בחורה בשם מלינדה שניחנה בכישרון קצת מפחיד של לראות את המתים. לא את כולם, רק את אלה שלא הצליחו לעבור הלאה, שלא הלכו אל עבר האור הלבן (כמו שאוהבים להגיד בסדרה
). יש לה בעל וחברה ששניהם מודעים לכישרון שלה וככה בכל פרק היא מנסה לעזור לעוד מת להשלים את מה שנשאר לו לעשות ולעבור הלאה. אז כן, הסדרה נוטה להיות מאוד קיטשית ודביקה אבל הקטעים עם המתים עצמם משעשעים ולפעמים מצליחים להבהיל ולצמרר... סך הכל סדרה נחמדה מאוד להעביר את הזמן. הסדרה עצמה משתפרת מפרק לפרק במהלך העונה הראשונה ומסתמן גם סיפור עמוק יותר. בפרק הראשון יש הופעת אורח של Wentworth Miller
. ממליצה לנסות

LeRanch

New member
כבר חשבתי לראות אותה../images/Emo3.gif

עכשיו עם ההודעה הזאת אני בטוח אצפה

snier1991

New member
אפרופו הופעות אורח של שחקני נמלטים

ראיתי את הפדופיל עם השיער הצבוע(שחכתי איך קוראים לו)אתמול בפרק של פוינט פלזנט משחק את הבן של השטן כמה ראוי

TheLost

New member
אה, יס קנו אותה? וואלה?

והיא נשמעת דיי כמו "מדיום".

נשמע נחמד

מזכיר קצת את דוקטור הו. אני מוכנה לנסות 2-3 פרקים. וגם אני לא אוהבת את ג'ניפר לאב יואיט.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif

חיפוש על השם Jennifer Hewitt בגוגל ימצא לך הרבה תמונות...

למעלה