GFS 06 בדרך הנכונה..

supercellstorm

New member
יובל אתה נסחף... אין צורך להיות אמוציונאלי

בכל פעם לגבי הכיוון השלילי- זה כבר מזכיר את "מצב הרוח" . זה כמו לכתוב "שנה פנטסטית" לפני שנגמרה, או לבכות שיש בצורת בחודש דצמבר (ראה ערך שנה שעברה) בוא נומר שראינו מפות גרועות וקטסטרופאליות מאלה. זרימות צפוניות בד"כ טובות כשמדובר בשלג. הקרקע באמת דורשת שינוי או שיפור- אבל מכאן עד קטסטרופה המרחק רב. בפעם הבאה, נסה לגבות בנתונים, נאה דורש נאה מקיים ...

supercellstorm

New member
סורי... כן גם אני יובשתי לפני איזה

שבוע כשניסיתי לכתוב הודעה בסגנון ענן וייס... מה שקיבלתי היה תגובה ממישהו שכתב "יש אנשים בפורום שנשמעים כמו גוגל טרסלייט". :)

סודרי במבט נוסף,ובאינסבל זה פשוט זה

הממוצע נראה פשוט אחרת מאתמול אני מדבר על כל המצב היסנופטי החזוי

יובל 42

New member
עכשיו זה מתחיל להיות מעניין

כששני מודלים מתוך שלושת הגדולים מזהים שמשהו גדול מתבשל (והשלישי זה פשוט לא בטווח שלו) זה מתחיל להיות מעניין. חפשו דיונים בעניין סביב מערכת דצמבר 2010 שכל המודלים זיהו אותה מיד כשנכנסה לטווח שלהם הייתה אז איזו השערה שלמודלים קל יותר לזהות "מגה" מערכות עוד כשהיא בטווח גדול. עדיין כמובן לא צריך לחגוג אבל זה מתחיל לעניין.

יובל 42

New member
בהחלט

אבל אם בבוקר כתבתי 99% שזה לא יקרה כשרק איסי הראה עכשיו אני אומר 90% שזה לא יקרה.

יובל לא עד כדי כך גם 30% אחוז מספיק!

למרות שהפסמיות מנצחת,אנו לא נגזים 75% כשיש הסכמה בין מודלים על תרחיש שמתחיל ב136 זה אכן מתגשם!זה סקר ישן שנערך בפורום אקלים שנה שעברה!

סודרי

New member
נתונים גפס 06

216 שעות. ב500 -26 על -3 ב850. 228 שעות ב500 -26 על -4 ב850. 240 שעות ב500 -25 על -4 ב850. ויש המשך הרבה יותר קיצוני טווח סופר רחוק אבל שווה מעקב ענק..

supercellstorm

New member
נכון -הפעם מסכים :) למרות שהשנה ראינו

באמת דוגמא בה רוב המודלים תמכו בהופעת מגה מערכת מושלגת בתחילת ינואר, שהפכה למערכת רגילה וחורפית (אם כי כמויות לא רעות של גשמים ירדו בסוף)

למעלה