Get Your Body Adamski feat. Nina Hagen משנת 1992, שבת נעימה לכולם
A Aladdin Sane newnic New member 21/2/04 #3 זה באמת רימיקס? נשמע יותר כאילו החבר'ה הקליטו את השיר מחדש
A Aladdin Sane newnic New member 21/2/04 #6 הולך בדרך כל בשר וכבודו? ניצול טילאווי? אגב, מאז השיר הזה נורא הצטערתי שדיויד בואי וה PSB לא עשו אלבום משותף - זה היה יכול להיות אחד מהטובים שלהם.
הולך בדרך כל בשר וכבודו? ניצול טילאווי? אגב, מאז השיר הזה נורא הצטערתי שדיויד בואי וה PSB לא עשו אלבום משותף - זה היה יכול להיות אחד מהטובים שלהם.
N NoKiA2003 New member 21/2/04 #7 הלכתי לישון אתמול אחרי סיקס פיט אנדר. גם אני חושב שאלבום משותף יכול להיות מצויין!!
ד דנטל New member 21/2/04 #10 השיר היה אתמול במסיבה שזו פעם ראשונה שאני שומעת אותו בכזה ווליום וזה שיר אפילו יותר גדול ממה שחשבתי קודם.
השיר היה אתמול במסיבה שזו פעם ראשונה שאני שומעת אותו בכזה ווליום וזה שיר אפילו יותר גדול ממה שחשבתי קודם.
ד דנטל New member 21/2/04 #13 מצטערת אבל אני מאלה שמשרשרים למקום הנכון. שרשרתי להודעה בקשר למילקשייק. אין סיכוי שאני אגיד על משהו של דיויד בואי שהוא טוב. מספיקה לי הידיעה שהוא קשור לזה בשביל לגרום לי אנטי מטורף. נו, אתה יודע, כמו שיש לי עם שלמה ארצי הדוחה.
מצטערת אבל אני מאלה שמשרשרים למקום הנכון. שרשרתי להודעה בקשר למילקשייק. אין סיכוי שאני אגיד על משהו של דיויד בואי שהוא טוב. מספיקה לי הידיעה שהוא קשור לזה בשביל לגרום לי אנטי מטורף. נו, אתה יודע, כמו שיש לי עם שלמה ארצי הדוחה.