get right להורדההההההה!!!!!!!!!!!

Get Right

New member
get right להורדההההההה!!!!!!!!!!!

השיר פשוט להיטטטט היסטרייי כנסו לפולני ותורידו

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה שירררררררררררררררררררררררררררררררר מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דייייייייייייייייייייייייייייייייייי *תולה פוסטרים* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא מסוגלת יותררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני הולכת לשמוע את זה ב-5 הימים שאני לא יוצאת לטיול כל היום כל הלילהההההההההההההההההההההההההההההה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה שיררררררררררררררררררררררררררררר אתם חחחחחחחחחחחייייייייייייבבבבבבבביייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםם להורידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דייייייייייייייייייייייי אנייייייייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאמינהההההההההההההההההההההה

נו בפולני... מה איפה??

שירה את נגנבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Get Right

New member
אמאאאא

אני נשבע שיורדות לי דמעות מרוב התרגשות... זה בדיוק השיר שציפיתיייי יש לו באסים חזקים ורק ששומעים אותו בא לרקוד יאווו גם אחותי אמרה שזה הולך ליהיות להיט.......... ושירה, יא טיפשה... כנסי לפולני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Get Right

New member
הפולני הורידו את הקישוררר

לא יודע למה............ הנה הקישור למי שרוצה אההההההה: http://www.geocities.com/jlopol/get_right_feat_kanye.mp3

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאווווווווווווווו מייי

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד זה פשוט הדבר הכייייייייייייי מושלםםםםםםםםםם ששמעתייייייייי בחייייייייייםםםםםםםםםםםםם שליייייייייייייייייייייייייי אתם לא מביניםםםםםםםםםםם אייך ך אני בוכההה עכשיוווווו מהתרגשותתתתתתתתת!!!!!!!!!אתם פשוט לא מאמיניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דייייייייייי זה לא קורה ליייייייייייייי יוווווווווווו זה הלילההההההההה הכיייייייי מושלםםםםםםםםםם שהיה לחיייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםם לילה טובבבבבבבבבב הלכתי לשמוע עוד מיליוןןןןןןן פעמיםםםם את השיר הכי מושלם בעולםםםםם ולישוןןןןןןןןן בייייייייי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שירה נכון???????????????.. שמעתי את זה איזה 8 פעמים דייייייייייייייייי איזה שיר מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Get Right

New member
אהבתי את המילים!!!!

ולמי שלא יודע "crunk" זה הסגנון מוזיקה של יאה ושל גודיס.. וג'ניפר אומרת את זה הרבה בשיר... חחח איזה שפת רחוב השיר, המורה לאנגלית שלי הייתה משתגעת.. תמיד שהבאתי שירים של ג'ניפר לכיתה היא אמרה שזה סלנג ושהיא מדברת לא נכון חחחח

שתמות המורה שלךךךךךךךךךךךךךךךךך

זה השיר הכי מושלם בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

NoWords

New member
לא עובד לי../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

שמישהו ישלח לי או יתן קישור חדש:(

Get Right

New member
אהההה והנה המילים../images/Emo70.gif

jennifer lopez: Kanye, this night is so boring let's do somthing fun let's get drunk, let's go to da club, you will drive your gang audi, you will put my hit song in the radio kenye west: jennifer, I want you to move ya body left and right jennifer lopez: let's get right move ya body left and right and dance all night yeah yeah yeah kanye west: jennifer, we are drunk, let's dance to the crunk, you so hot, you are shakin your but, you are drunk, you are dancing so hot, i want you, to move ya body right jennifer lopez: oh, i'm so hot, i'm feeling i can dance all night, the dj is playing my hot new crunk song and i'm dancin on and on even in the morning, i'm won't going on jennifer lopez: let's get right move ya body left and right and dance all night yeah yeah yeah jennifer lopez: it's 6 in da mornin' and i'm yet didn't stop dancin, kanye, are you still here? i wanna sing, i wanna every body will heare the basses are hitting up and down, i enjoyinh the crunk sound, the beat is so amazing. jennifer lopez: let's get right move ya body left and right and dance all night yeah yeah yeah jennifer lopez: let's get right move ya body left and right and dance all night yeah yeah yeah

Get Right

New member
וליאת ראית איזה כוח על טבעי יש לי|?

בדיוק היום דיברתי איתך על מועדונים ועל השתכרויות חחחח

jloz

New member
מזה לא יודע איך להוריד והקישור

מוביל לאתר אחר בקשה תסבירו בדיוק ואיזה אתר זה "הפולני"

Get Right

New member
האתר הפולני הוריד.....

תנסה להוריד מקישור..... אני עכשיו יינסה לקבץ ולשים באינטרנט.......

למעלה