German Chocholate Cake

Michal7

New member
German Chocholate Cake

שלום לכולם/ן!
טוב, אז בגלל שעדיין נשאר לי מהמצב רוח הטוב מאז ששרותי ההגירה אשרו לי את התאמת המעמד לזה של תושב קבע, החלטתי להיות נחמדה לבעלי המתוק, ולנסות את כוחי באפיית העוגה שהוא אמר לי פעם שהוא הכי אוהב בעולם: עוגת שוקולד גרמניה. אז... אם מישהו/מישהי מוכנים לנדב לי מתכון (כמה שיותר קל יותר טוב, הואיל ואינני מנוסה באפיית עוגות), תעשו שני אנשים מבסוטים ובשאיפה מתמוגגים.
נא לזכור שאנחנו גרים בארה"ב, אז אין לי שום מצרכים מארץ הקודש...
ממתינה בקוצר רוח למתכונים! יום נפלא! מיכל פיניקס, אריזונה

יובית

New member
הכי קל שאפשר........

לשבת אפיתי 2 עוגות כאלה לילדים. במרקט, במחלקה של העוגות......בין הקופסאות של פילסברי או בטי קרוקר, תימצאי את הקופסא של עוגת שוקולד גרמני........אני בימקום המים מוסיפה יין. זה הכי קל ומהיר למתכון יותר מסובך, אלך לחפש בין הספרים

Michal7

New member
תודה יובית, אבל...

כל הכוונה באפיית עוגת שוקולד גרמניה, שכפי שציינתי קודם, בעלי אמר שהיא האהובה עליו ביותר, זה שהוא יראה שאני באמת "עובדת" עליה.
אז, מה שאני מבקשת זה מתכון קל (יחסית) להכנה, שוב בהתחשב בחוסר נסיוני, אבל שזה יהיה *באמת* מתכון לעוגה, ולא משהו שעושים מקופסא. (את הקיצור דרך הזה אשאיר למתי שאני לחוצה בזמן, או סתם אין לי יותר מדי כוח). אגב, אם כבר מדברים על עוגה מקופסא, אמרת שאפית 2 כאלה, איך יצא? זה שווה? יום נפלא! מיכל פיניקס, אריזונה

יובית

New member
ייצא משכר........השארנו לך פרוסה

אבל הנה מתכון שמצאתי בספר (ארוך) GERMAN SWEET CHOCOLATE CAKE אני אשלח לך את זה במסר

Michal7

New member
המון תודה יובית!

אני אנסה את המתכון בהקדם (סביר שהשבוע, אני פשוט צריכה לקנות את המצרכים). אעדכן אותך איך יצא. אם לא יהיה קטסטרופה :-* אני אזמין אותך לקפה ועוגה בפעם הבאה שאכין את זה.
שוב, המון תודה שכנתי היקרה! יום נפלא! מיכל פיניקס, אריזונה

יש לי רעיון מצויין בשבילך

לחבר טוב שלי כאן יש פורום מתכונים רק תרשמי מה את רוצה......ותקבלי כל כך הרבה מתכונים...כדאי ורצוי! תנסי...אפילו תגידי שאני שלחתי אותך....יסדרו לך קומבינות
. בהצלחה מקסימוששששששש

Michal7

New member
תודה נשמה! ../images/Emo13.gif

אבל אתחיל עם מתכון אחד ואמשיך משם!
יום נפלא! מיכל פיניקס, אריזונה

adimayer

New member
מתכון לעוגת שוקולד

גרמניה, צרפתיה, רוסיה או תורכיה לא יודעת אבל פשוטה להכנה ומאד טובה. לא למי שמנסה לשמור דיאטה מצרכים: 200 גרם חמאה 200 גרם שוקולד מריר טוב (למרות שאני משתמשת בשוקולד מריר לאפיה ויוצא גם מצויין) 4 ביצים מופרדות 3 כפות ברנדי (אני שמה יותר) 1 כוס סוכר כוס ורבע קמח תופח (או קמח רגיל ושקית אבקת אפיה) קורט מלח תבנית אפיה מס´ 24 אופן הכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות בתוך מחבת עם מים שמים סיר קטן וממיסים בתוכו את החמאה והשוקולד. מורידים מהאש ומוסיפים את הברנדי. מקציפים את החלמון (אני תמיד מתבלבלת בין חלמון לחלבון אז הכוונה היא לצהוב) עם 1/3 כוס סוכר עד שהתערובת הופכת תפוחה ובהירה. מקציפים את הלבן של הביצה בהתחלה עם קורט מלח ואח"כ עם יתרת הסוכר עד שהקצף הופך יציב. מוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד והקמח לתערובת החלמון(הצהוב). מוסיפים את הקצף לבלילת השוקולד ומערבבים בעדינות. שופכים לתבנית משומנת ואופים בין חצי שעה ל-45 דקות (תלוי בתנור) העוגה לא צריכה להיות יבשה לגמרי באמצע. ציפוי לעוגה: (לא חייב - לפעמים אני עושה עם לפעמים בלי) 200 גרם שוקולד 100 גרם חמאה 1/2 כוס סוכר 3-4 כפות ברנדי ממיסים את השוקולד החמאה והסוכר כמו שהסברתי קודם מורידים מהאש ומוסיפים את הברנדי לאחר שהעוגה התקררה ניתן לצפות אותה (כמובן שהציפוי גם לא יהיה חם - ולא לקרר במקרר כי אחרת הוא מתקשה)

ליילה

New member
נשמע מצויין, ודיוני העוגות האלו

קשים לי במיוחד בימים האחרונים. ודרך אגב אם כבר מדברים על עוגות ובישולים, איפה תופס עוגב??? איש המתכונים שלנו?

ליילה, תתעלמי ותעברי לשרשור

אחר.... השרשור הזה לא קיים בשבילך.....
ועד כמה שידוע תופס עמוס בעבודה כך שאני לא מתפלא שהוא לא מגיב... שבוע טוב!!

lilaNY

New member
אבל גם אני פה, ויש לי בשבילך את

רשימת הקינוחים הכי טובים בניו יורק העיר, וזה רק בגלל שבשרשור קודם פיטנס בכבודו ובעצמו המליץ על שבירות מדי פעם כדי לשפר את המוטיבציה להמשך. חוץ מזה, התופס מוסר דרישת שלום חמה, הוא עדיין טובע בים העבודות אבל מבטיח לשוב בקרוב.

sirpad

New member
ואני לתומי חשבתי שאתה הולך לחדר

כושר כדיי שתוכללזלול חופשי. גם ללכת לחדר כושר גם להתעמל וגם לא לאכול? מה זה כלא?

צריכה להיות לך סיבה טובה...

ומטרה מסויימת להשגה כדי ללכת למכון כושר. מה הטעם ללכת למכון כושר ולהתאמץ באימון אם אח"כ אתה הולך וזולל את כל האוכל הלא בריא ושרק משמין? ואם אתה מסתכל על מכון כושר, אימון מאומץ, ותזונה נכונה ככלא אז כל הMIND SET שלך הוא מוטעה מההתחלה ואין הרבה סיכוי שתתמיד בתוכנית להשגת המטרה. ומי שחושב שלא אוכלים גם אוכל טעים כתזונה נכונה טועה בגדול. יש היום הרבה מתכונים שמיועדים לתזונה בריאותית כשהשימוש הוא בחומרים הנכונים. ודבר נוסף שהזכרתי בשרשור אחר: אפילו אם נמצאים על תוכנית תזונה ואימונים להורדת מישקל אפשר מפעם לפעם "לשבור" את הדייאטה ולאכול איזה חתיכת פיצה או עוגת שוקולד לדוגמה. שום דבר לא יקרה ובודאי לא משמינים מזה כל זמן שזה נעשה ב-MODERATION AND BALANCE. מה שכן סירפד, אם תאכל כל בוקר את ה ה-PANCAKES המפורסמים שלך, ועוד בכמויות, כל הסיכויים שתעלה במשקל..
שבוע טוב!

ribber

New member
כדי שלא תתבלבלי יותר...

חלמון= לימון ולכן הוא צהוב חלבון= חלב ולכן הוא לבן. גם אני נהגתי להתבלבל, עד שלפני עידן ועידנים חברה שלי לימדה אותי את הפטנט! גם אני רוצה עוגה!

adimayer

New member
איזה יופי - חלבון = חלב ממש נתפס

אצלי מהר. איך לא לימדו אותי את זה עד היום?

למעלה