'George Micahel - Freedom 90 כל התמונות מהקליפ בשירשור המושקע של elina002 בקומונת Supermodels, מומלץ
N NoKiA2003 New member 5/7/04 #1 'George Micahel - Freedom 90 כל התמונות מהקליפ בשירשור המושקע של elina002 בקומונת Supermodels, מומלץ
E elina002 New member 7/7/04 #6 תודה אז אני אתחיל לעבוד על זה... אז בנתיים העלתי סקר של שירים בקומונה שלי רובם שירים של שנות ה-90 כפי שרצתי מעט מאוד חדשים כי פשוט היה לי חסר אז אתם מוזמנים להכנס ולהגיב... ומי שראה את השרשור של פרידום עדיף שיגבו כדי שאני שמישהו בכלל רואה את זה...
תודה אז אני אתחיל לעבוד על זה... אז בנתיים העלתי סקר של שירים בקומונה שלי רובם שירים של שנות ה-90 כפי שרצתי מעט מאוד חדשים כי פשוט היה לי חסר אז אתם מוזמנים להכנס ולהגיב... ומי שראה את השרשור של פרידום עדיף שיגבו כדי שאני שמישהו בכלל רואה את זה...
N NoKiA2003 New member 9/7/04 #7 George Michael - Too Funky כל התמונות מהקליפ בהמשך לשירשור הקודם והמקסים של Freedom בקומונת Supermodels של אלינה. מומלץ
George Michael - Too Funky כל התמונות מהקליפ בהמשך לשירשור הקודם והמקסים של Freedom בקומונת Supermodels של אלינה. מומלץ