Gentle Giant בהווה

popoz

New member
Gentle Giant בהווה

שלום לכולם השבוע קניתי את הדיוידי החדש (ייחסית) שיצא עם ההופעות של GG. גרם לי לחשוב...מי הוציא אותו? האם לחברי הלהקה היה קשר כלשהו לזה? ואיפה הם היום?? אני הבנתי שאחד מהם, נראה לי הגיטריסט, היה מאוד חולה וכל מיני שמועות ספק אם נכונות.. מישהו יכול לספר לי מה קורה עם כל אחד מהם כיום? תודה רבה

הג'נטלים הענקיים

הדיוידי יצא באופן מסודר על ידי חברת אלוקארד (Alucard), אותה מנהל קרי מיניר עם אשתו באנגליה. מיניר הוא קלידן הלהקה (זה עם זקן התיש, כן). לאחרונה הצטרף למאמץ ההפצה גם חבר להקה אחר, דרק שולמן, שמנהל חברת מוסיקה בניו-יורק. מיניר כתב את מוסיקת הפתיחה והמעברים לדיוידי. את החוברת כתב דניאל בארט, מנהל אתר ג'נטל ג'ייאנט הרשמי, שהוא גם חבר אישי של כל חברי הלהקה. איפה הם היום? מיניר מתעסק בניהול זכויות הלהקה ובכתיבת מוסיקה נוצרית, וחי חיים שלווים באנגליה. דרק שולמן עדיין חזק בתעשיית המוסיקה של החוף המזרחי בארה"ב, ודואג גם לרימסטרים של אלבומי הלהקה. ריי שולמן כותב מוסיקה למשחקי מחשב וחי בצניעות. גארי גרין סובל מבעיות בריאות ולכן קשה לו לנגן בגיטרה. המתופף ג'ון וות'רס חי בתנאים די עלובים, כך דווח. אם טעיתי במשהו, יבוא יהודה קוטון ויתקן...

yehuda kotton

New member
יו קולד?

גרי גרין מנגן נהדר על הגיטרה. היה לו cts בכפות הידיים (אותה תופעה שיש לכאלה שמקלידים יותר מדי במקלדת). זה תוקן ע"י ניתוח והוא חזר לקדמותו. אגב, הוא השתתף בפרויקט של המחווה ל"חומה" של בילי שרווד וכבר מדובר על טור המבוסס על האלבום בה הוא וסטיב האו (איך כותבים את זה?) יופיעו לסריגון.

כיפאק ליהודה

אני שמח שגרין חזר לעניינים, ועוד יותר שמח שפינק פלויד מעניקים לו הבטחת הכנסה

popoz

New member
תודה רבה, אבל עוד שאלה...

מאז התפרקות הלהקה, יצאו לאחדים מהם כל מיני אלבומי סולו או השתתפויות מעניינות בהרכבים אחרים? אני משער שמוזיקת כנסיות זה לא מה שימשוך אותי כרגע.

yehuda kotton

New member
אין מה לחפש

נעשו כל מיני נסיונות לעשות מוסיקת פופ או רוק פשוטה במשך השנים, שום דבר מעניין. רוב הדברים האלה יצאו בנשה שעברה באוסף giant in a box.

popoz

New member
התכוונתי אם הנגנים השתתפו בהרכבים

אחרים מעניינים? לא משהו במסגרת של GG

gentle giant

New member
אני כאן! מז'תומרת?

סתם. וואללה, גם לי אין מושג מה קורה עם המופלאים היום. עד שקראתי את העדכונים שלכם.

למעלה