GENOPRO

הדס ח

New member
GENOPRO ../images/Emo53.gif

חברים יקרים התקנתי את התוכנה....... אבל מה עכשיו???????? נפתח דף עם ריבועים............. איך מתחילים? בבקשה..... אל תצחקו...... אני לא ממש סתומה........ כשמסבירים לי לאט עם הרבה חום ואהבה, אני בסוף מבינה.......
הדס

א77

New member
בדיוק את אותה השאלה שאלתי אני

אמנם לא בפורום, אלא את עצמי. ניסיתי ועשיתי. אמנם יש לי הרבה מה ללמוד שם, אבל בנתיים, מה שעשיתי זה מבלי הדרכה. אז ככה: הריבועים, ניתנים להגדלה ולהקטנה. ז"א הגדלת הדף או הקטנתו. יש לך בסרגל העליון, כל מיני אפשרויות. יש ריבוע = זכר, יש עיגול = נקבה. הסימונים, הם ממש כמו התמרורים בכביש, מאד הגיוניים, כך שאף אנאלפא ביתא יודע שיד בתמרור מורה על "עצור". אז תני קליק לדוגמא על הריבוע, וסעי עמו למרכז הדף המשובץ. שם בקליק חוזר, תדביקי אותו למיקום. ועכשיו יש ריבועים כחולים המדגישים את ה"זכר" ההוא. וכך, שמה שתעשי, ותכתבי, מתייחס אל המודגש בכחולים. אז עכשיו קליק ימני, ונפתח לך פירוט, לחצי על התחתון PROPERTIES והכניסי שם, וכל מה שתרצי לקשקש שם. כשתלחצי שוב קליק ימני. יש לך שם אפשרויות של הוספת הורים, בן, בת וכל מה שתרצי. ועכשיו לדרך, ומהשאלות שתשאלי והתשובות שתקבלי מחברי הפורום אלמד גם אני. שבוע טוב

yoavep

New member
GenoPro - עזרה למעוניינים

לכל המעוניין - אני משתמש בתוכנה זו מזה כ-3 שנים ומבין יחסית מספיק בכדי לעזור, לכן כל שאלה שיש לכם (ולכל אחד/ת), אתם מוזמנים להעביר לי במסר אישי ואשתדל לעזור לכם כמיטב יכולתי. שבוע טוב ושקט יואב

../images/Emo45.gif אולי כדאי להפנות את השאלות

בפורום, בגלוי, כדי שכולם יוכלו ללמוד מן התשובות (ומן השאלות ניתן גם ללמוד). אם אנשים מעדיפים לשלוח לך מסר אישי, אולי אפשר לבקש ממך, יואב, לרכז את השאלות במעין קובץ FAQ, ואח"כ לפרסמו כאן. ארנון

yoavep

New member
לשם התחלה - GenoPro Help

בכל בעיה שיש לכם אתם יכולים לגשת לקבוצת דיון GenoPro. שם יש קבוצת דיון העוסקת בבעיות שיש למשתמשים + פתרונן. אם עדיין יש בעיה, אשתדל לעזור וכמובן לידע את כולם בפורום לגבי השאלה + פתרון. נ.ב ---- תמיד אפשר לשלוח דוא"ל ישירות לדן מורין, כותב התוכנה. הוא עונה די מהר ומאוד אדיב.

א77

New member
גם אני מצטרף לדעתו של ארנון

נר לאחד, נר למאה. למה במסר אישי? ואוליי אפילו לפני שתישאל. תן תמצית דברים, לעיני כולנו. השאלות הן רבות, אז אנו מצפים לתדריך ממך. ותודה מראש.

avitalit

New member
הי הדס . חלילה לנו כי נצחק ..

גם אני "הסתבכתי-קשות" עם ה GENOPRO .. נקודת ההתחלה שלי הייתה ביבוא קובץ מאילנות וזה יצר קטסטרופה ויזואלית . עיקר הבלאגן בעץ נבע מקשרי משפחה כפולים שהכנסתי לאילנות דרך הDATABASE ישירות ולא דרך התוכנה .וכן מכך שקווים עלו על קווים אחרים והיה לי "שחור" בעינים .... לי באופן אישי יותר נוח להכניס רשומות בשיטה הטבלאית ורק אח"כ ל"בקש" ציור של העץ . אבל אין בכל האמור לעיל לגרוע מהתוכנה הנהדרת הזאת ..את צריכה לחטט בכל האייקונים הקטנים שבסרגלי הכלים ולהכיר את התפריט המהיר שהמקש הימני של העכבר מספק ולהתחיל ! וזה כבר יתגלגל לו .. בהצלחה איצ

yehudad

New member
הכי פשוט להתחיל באשף המשפחה.

זהו באייקון שיש עליו מעין מקל (ליד האייקון עם הברק הצהוב), או פשוט ללחוץ על האות F במקלדת. ייפתח חלון ובו אפשר להכניס את ההורים ואת הילדים. כאשר תלחצי על כפתור OK, כל שעלייך לעשות הוא ל"קבע" את העץ היכן שאת רוצה על-ידי קליק נוסף על העכבר. מכאן ואילך אפשר להמשיך בעזרת הקליק הימני או בעזרת האייקונים. בנית עץ נעימה

הדס ח

New member
המון תודה ../images/Emo20.gif

תודה לכל מי שיעץ.... אנסה לבדוק את הבנת הנקרא שלי מאוחר יותר ומקווה שאכן אצליח.
הדס

ד ז י ר ה

New member
הדס-אם אני הצלחתי להבין כל אחד יכול

למדתי לבד ואם משהו לא נראה לי מייד מחקתי ושוב ניסיתי. והיום כבר העץ הולך ומתרחב גם לרוחב.

למעלה