GenoPro - דור ההמשך

wow1

New member
סחתיין עליקום Yehudad , רק הקטע עם

ההיפרלינק שאמור לחבר בין קבצים שונים המכילים עצים המשיקים זה לזה אינו עובד אצלי. מצורפת הודעת השגיאה. תודה איל.

yehudad

New member
צעד ראשון הוא לבדוק אם אכן הקובץ

נמצא בכתובת שמופיעה בהודעה. כלומר האם שמות הספריות נכונים והאם שם הקובץ הוא נכון.

wow1

New member
שם הקובץ מדוייק וכן מדוייק הקישור

המוליך אליו. איל.

האפסים, כנראה, מיותרים

ניסיתי זאת עכשיו, וגם כשהזנתי מספר זיהוי כ: "001" הוא נשמר, בעצם, כ: "1". נסה להוריד את האפסים לפני ה - 39 ולנסות שוב. ארנון

yehudad

New member
נסה לשים את שני הקבצים באותה

ספריה ולקשר כך: נקודה ולוכסן => ./ הנקודה צריכה להיות ראשונה משמאל (יש כמובן בעיה עם העברית) ולאחריה שם הקובץ(zipperely.gno) והשיוך (מספר הפרט בעץ - שים לב שאכן המספר הזה משוייל בעץ היעד לאדם שאתה רוצה).

wow1

New member
גורנישט מיט גורנישט למרות שהקבצים

באותה הספריה מלכתחילה. הורדת אפסים אינה עוזרת. /. גם היא אינה עוזרת. איל.

אם תשלח לי את שני הקבצים בדוא"ל

אנסה לבדוק מה קורה שם. אולי יש איזו תעלומה מסתורית שבמקרה אעלה על פתרונה... ארנון

יעלאיזנ

New member
תאומים

אני בהחלט נעזרת במדריך לגנאולוג המתחיל ותודה ל-yehudad. יש לי שאלה שלא מצאתי עליה תשובה בינתיים: האם אפשר לסמן תאומים בצורה חזותית כלשהי?

יש דרך לסמן תאומים, אך רק בגירסה

2.0 תהיה אפשרות לעשות זאת אוטומטית. הסימון לתאומים הוא ע"י חיבור שני האחים (או יותר במקרה של שלישיות וכו') לאותה נקודת מוצא מקו הנישואין. בדף זה, ביחרי בשאלה "How to create twins" ושם תוכלי לראות דוגמה. לביצוע החיבור הנ"ל, אחרי שיש לך את שני האחים, את צריכה לגרור את קוי השיוך שלהם להורים אחד לכיוון השני - עד שהם מחוברים. את נקודת החיבור, ניתן אז למשוך כלפי מעלה. ארנון

למעלה