genesis ושאר ירקות....

emmily plays

New member
genesis ושאר ירקות....

שמעתי כרגע את selling england by the pound בפעם הראשונה ands it blew me away !!!!!this album is so bloody good!!!!but i guess u all know that huh? בכל מקרה....מה עוד כדאי לשמוע של ג'נסיס? וכמו כן שמעת את thic as a brick ו songs from the woodשל gethro tullואהבתי מאוד.. במיחוחד את "שירים מהיער"שנפל חזק על אהבתי למוזיקה אירית ולנגינת חלילים ולפולק.... ולבחור שהמליץ לי על the strabs:שמעתי בחנות,אהבתי,מתכננת לקנות:))) תודה רבה!!!

meandmeandme

New member
"so bloody good"

לא יכולתי לתאר את זה יותר טוב
ג'נסיס זו באמת אחת הלהקות שמדהימות אותי כל פעם מחדש.. רק לפני כמה ימים קיבלתי עוד בום בראש כזה אחרי ששמעתי בפעם המיליון ומשהו את פוקסטרוט...

כל דבר שהוציא הצמד גבריאל-קולינס

שווה קניה! השניים שהזכרת, בנוסף ל- lamb lies down on broadway(!!!!!) nursery cryme ואפשר להוסיף את a trick of the tail שהוא רק עם קולינס- קצת שונה...ממוסחר יותר לטעמי...אם זה בכלל עניין של טעם וג'ת'רו טאל...חסרים לך שני אלבומי מופת, לטעמי... a passion play ministrel in the gallery וגם כל דבר שג'נסיס הוציאו עד סוף שנות השבעים...למרות שזה קליל יותר...

מה רע בטרספס

לטעמי שכחתם את טרספס שלמרות שהוא אינו טוב כמו השאר הוא עדיין אלבום נפלא לכשעצמו...

emmily plays

New member
יש לי

את כולם על סי די אחד של ג'ת'רו טאל... מתנה שקבלתי מפרוגר מושבע וחלה טאל...ררק שרק עכשיו התפניתי להאזין את פאשון פליי שמעתי ראשון מכיון שהוא הראשון שמופיע בסי די והיום רכשתיו כסי די מקורי... איזה עוד של טאל כדאי? שמעתי שהראשונים שלהם פולקיסטים למדי וכפי שכבר הבנתם אני פולקיסטית...

מורנא007

New member
ג'ת'רו טאל ועוד פולק-רוק בריטי

האלבומים הראשונים של ג'ת'רו טאל הם יותר בלוז-רוק מאשר פולק-רוק. מתקופה ההיא אני ממליץ על אקוולונג. בקשר ללהקות פרוג-פולק-רוק בריטיות: א. להקת Steeleye Span במיוחד האלבומים: Below the Salt, Parcel of Rogues ב. Gryphon, הרוק שם הוא יותר עדין מג'נסיס וקל וחומר שמג'ת'רו טאל, במיוחד אני מחבב את האלבום . Red Queen to Gryphon Three Pentangle באלבום Basket of Light

jt7785

New member
אני אישית הכי מעריך את

Thick As A Brick של Jethro Tull ונראה לי שזה הכי פרוגי שלהם. שירים מהיער זה בהחלט תואם את מה שרצית אבל את כבר יודעת את זה... אני ממליץ על האלבומים Aqualung ו Stand Up סתם כי שאלת עוד איזה כדאי.

או ידידי צבי

היית צריך לנחש שזה אתה..... ומה לעשות אני אכן מערער על דבריך... במיוחד כי אתה לא אוהב את stand up המעולה..... בכל מקרה תסביר לי למה אתה מוכרח לערב את דעותי הפוליטיות ומקום מחייתי בכל דבר....

giloni

New member
שמעי כמה עצות מאיש זקן

הפולק-רוק הוא סוגה מוסיקאלית מורכבת מאד. יש מרחק לא קטן בין Steeleye Span (מהאבות המייסדים - ולהקה נפלאה כשלעצמה שכמעט כל אלבום שלה הוא פנינה) לבין Gryphon. בעוד הראשונים שמים את הדגש על הרמוניות קוליות נהדרות האחרונים מלהטטים בנגינה שמיימית על כלים שמעטים יודעים איך הם נראים. מכיוון שאני חושב שצריך לעשות צעדים מדודים כדי לא לטבוע בבריכה הזו אני סבור שלשמוע את Songs from the wood של החלילן המקפץ ולהקתו או את From the witchwood או Grave new world של ה Strawbs יתן לך כניסה רכה לתחום. אם תאהבי את המוסיקה הזו, ואין לי ספק שכך יהיה, תבחרי על מה לשים דגש, מכיוו שהלהקות הללו משלבות במוסיקה שלהן את הטוב שבכל העולמות (שירה נהדרת, ליריקה אינטיליגנטית ורגישה ונגינה מקצועית ואיכותית ביותר) תוכלי לצאת משם לכיוונים היותר אינסטרומנטאליים (Gryphon) או הווקאליים (Steeleye, Fairport convention ועוד ועוד). בהצלחה יקי נ.ב. למטה סיפרתי לך כמה דברים על ה Sparks. האם קראת? יקי

emmily plays

New member
קראתי גם קראתי...

ואמרתי תודה....:))))ומנצל"שת: מי שיחהיה באגרול השבוע שיספר לי איך היה... כי אני הפעם לשם שינוי כן רוצה ללכת.. כי נכנסתי לעולם הפרוג ונשביתי בקסמיו...(אני ברשימת אס אם אס שלהם מאז שנרשמתי אליה בערב פלויד לפני כמה חודשים ולכן ידעתי על כל הופעה ולא רציתי ללכת..) אבל alas כמו שאומרים האנגלים...הפעם לא מסתייע בידי.... סיבות משפחתיות...אז מי שנוסע.. נא להעביר רשמים כדי שרדע בפעם הבאה אם כדאי ליסוע מנהריה הרחוקה לתל אביב...(כן, כן, גם בפרובינציה שומעים פרוגרסיב....) יום ורוד...

למעלה