GE-FORCE מישהו מכיר איזשהי תוכנה שתתמוך בג´י-פורס ותשפר את ביצועיו? תודה מראש
A alex333 New member 29/1/02 #1 GE-FORCE מישהו מכיר איזשהי תוכנה שתתמוך בג´י-פורס ותשפר את ביצועיו? תודה מראש
X xon25 New member 29/1/02 #2 הדרייברים של NVIDIA מנצלים את הכרטיס בצורה הטובה ביותר, לא ידוע לי על משהו יותר טוב. אם לא התקנת את הדרייברים האלה ואתה משתמש בבררת המחדל של ווינדוז אז תוריד ותתקין, ההבדל משמעותי!
הדרייברים של NVIDIA מנצלים את הכרטיס בצורה הטובה ביותר, לא ידוע לי על משהו יותר טוב. אם לא התקנת את הדרייברים האלה ואתה משתמש בבררת המחדל של ווינדוז אז תוריד ותתקין, ההבדל משמעותי!
E ejay New member 29/1/02 #3 מנסיוני זה לא תמיד מדויק- לפעמים עדיף להוריד דרייבר עדכני מאתר היצרן של הכרטיס שלך. לי זה תמיד נתן ביצועים טובים יותר.
מנסיוני זה לא תמיד מדויק- לפעמים עדיף להוריד דרייבר עדכני מאתר היצרן של הכרטיס שלך. לי זה תמיד נתן ביצועים טובים יותר.
E ejay New member 29/1/02 #5 לא.. אתה מדבר על הdetonator של nvidia ..אני מדבר על הדרייברים של היצרנים השונים (שעושים שימוש ברפרנס של nvidia ) כמו asus,creative,elsa....
לא.. אתה מדבר על הdetonator של nvidia ..אני מדבר על הדרייברים של היצרנים השונים (שעושים שימוש ברפרנס של nvidia ) כמו asus,creative,elsa....