GD150 ת"א ירושלים

iyehuda

New member
אולי אני טועה ?

אני מוכן להקשיב לך, ולהשכיל מדוע ביצועי הקטנוע שלו השתפרו

אהוד א1

New member
במנועי 2 פעימות שמן נשרף עם הדלק.

כתוצאה מכך נשארים משקעים באגזוז ומביאים לסתימתו ולכן צריך מדי פעם לנקות את האגזוז בקטנועים עם מנוע מסוג זה.נסיעה ארוכה ומהירה מביאה את האגזוז לטמפרטורה גבוהה יותר מבדרך כלל וכתוצאה מכך חלק מהמשקים נשרפים. נשרפו משקעים? הקטנוע מתחיל לנסוע טוב יותר. איך זה קשור לסופר דיוק שלו(4 פעימות)? זה לא קשור וכך גם הטענה שלך. מדוע הקטנוע שלו התחיל לנסוע טוב יותר? מספר אפשרויות לדעתי: א.הרגשה שלו בלבד,לא משהו שניתן באמת לכמת. ב.יש שמאמינים שבשלב כולשהו מנוע "נפתח": החלקים נשחקים האחד לתוך השני,המנוע מתחל לעבוד חלק והביצועים עולים. ג.שירת הברבור
.

iyehuda

New member
לפי מה שאתה אומר

אגזוזים לא נסתמים לעולם במנועי 4 פעימות דרך אגב מה הקשר שירת הברבור

For Martha

New member
יכולות להיות המון סיבות,

האפשרויות שאני רואה כסבירות הן : 1.היה ליכלוך שהתנקה בגלל הלחץ שעלה במאייד (ז"א יותר דלק זרם ואכן ניקה את הליכלוך,הרבה דלק בלחץ גבוה להרבה זמן עשה את שלו). 2.תידלק בתחנה אחרת שלא מוהלת (אפשרות מאוד סבירה) 3.מילא אוויר בגלל שעשה את הנסיעה הארוכה ופתאום הקטנוע מרגיש מהיר יותר (בצדק). האמת שלא עולות לי כרגע יותר סיבות,העייפות עושה את שלה.. אבל בעיקרון במנועי 4 פעימות האגזוז לא מתנקה מנסיעות ארוכות,הסיבה פשוטה, בגלל שבמנועי 2 פעימות משתמשים בשמן נוצר פיח רב שחוסם את האגזוז . כידוע 2 פעימות = שמן + דלק יחד. 4 פעימות = רק דלק. שיהיה ערב טוב

א Ron

New member
אני רואה שיש פה חילוקי דעות

ניקה או לא ניקה, אני לא מבין בזה כל כך, אבל הקטנוע נוסע חלק ועובד יותר טוב , העלייה במהירות אחידה ומהירה.

ala40

New member
אין כמו הונדה דילן מת''א לחדרה

פעם בחודש סוס מירוצים קטן וממזר

למעלה