gc משחקים כדורסל......
E EleVaTioN New member 26/9/04 #10 יווווווווווווו >< ../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif איך זה לא נראה טוב
M midnight dragon New member 26/9/04 #11 חחח זה נראה כאילו בנג'י../images/Emo15.gif מפלרטט עם השני.. חחחחח אבל חוץ מזה הם חמודים
E EleVaTioN New member 27/9/04 #19 מה עם השני#?%@../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif זה גואל!!!!!! לא? ( )
D Dcup New member 27/9/04 #20 לא לא.. שימי לב לחוסר קעקועים בידיים, העובדה שבתמונה הזאת יש לו סופג זיעה לאיש הזה ולג'ואל אין, וחוץ מזה זה לא אותו מספר..
לא לא.. שימי לב לחוסר קעקועים בידיים, העובדה שבתמונה הזאת יש לו סופג זיעה לאיש הזה ולג'ואל אין, וחוץ מזה זה לא אותו מספר..
ד דוגית מופרעת New member 27/9/04 #21 אבל זו תמונה ישנה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif הוא עדיין לא עשה שם את הקעקועים ובתמונות הקודמות אני חושבת ראו אותו בבירור וראו שזה ג'ואל בבגדים האלה
אבל זו תמונה ישנה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif הוא עדיין לא עשה שם את הקעקועים ובתמונות הקודמות אני חושבת ראו אותו בבירור וראו שזה ג'ואל בבגדים האלה
ד דוגית מופרעת New member 27/9/04 #22 אבל זו תמונה ישנה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif הוא עדיין לא עשה שם את הקעקועים ובתמונות הקודמות אני חושבת ראו אותו בבירור וראו שזה ג'ואל בבגדים האלה
אבל זו תמונה ישנה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif הוא עדיין לא עשה שם את הקעקועים ובתמונות הקודמות אני חושבת ראו אותו בבירור וראו שזה ג'ואל בבגדים האלה
D Dcup New member 27/9/04 #25 לא, תסתכלי על התמונות של ג'ואל כאן, יש לו קעקועים על הידיים, ובזו אין, לג'ואל אין סופג זיעה לבן ובזו יש.. וזה גם לא אותו מספר...
לא, תסתכלי על התמונות של ג'ואל כאן, יש לו קעקועים על הידיים, ובזו אין, לג'ואל אין סופג זיעה לבן ובזו יש.. וזה גם לא אותו מספר...