gc בגרמניה!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifיא מזל טוב על האדום../images/Emo99.gif

מתאים לך

SAMAR

New member
לאן..

כריס נעלם כל הזמן? למה הוא לא הגיע איתם? ולמה בהופעות וראיונות האחרונים לא רואים אותו?

A Lovato

New member
אני חושבת שזה בגלל בעעיה

בריאותית שיש לו....מאי יודעת למה....

עונה לכל אלה ששאלו פה שאלות

טוב נתחיל עם השאלה של אמילי-ב-TRL הגרמני אני מניחה שכולם היו או שהיו רק בנג'י וג'ואל.... בקשר לאותו יום שהם התפצלו-ג'ואל ובילי, ופול ובנג'י- TRL הגרמני-כולם היו (אני מניחה) במגזין חדשות-היו רק ג'ואל ובילי בתוכנית שנקראת "17"-היו רק בנג'י ופול באותו היום שהם התפצלו הם היו רק ב-:במגזין חדשות ובתוכנית שנקראת "17" ה-TRL הגרמני לא היה באותו יום שהם התפצלו! בקשר לכריס-אין לי מושג אבל אני יודעת שיש לו משו בריאותי עם היידיים בגלל שהוא מתופף הרבה ולמתופפים לפעמים יש בעיות עם הידיים כשהם מתופפים הרבה אז נראה לי שזה קשור לזה... לשאלה של אנה-cutie-patootie-אין לי מושג מה זה
אבל לא נראה לי שזה משו לא טוב או משו כזה.... לסאמר-קראי למעלה.....

EleVaTioN

New member
למה לגרמניה יש TRL..../images/Emo129.gif

משלה?! היא לא נכללת באםטיוי אירופה?!

just jenny

New member
נממ... לא

באמטיוי אירופה נכלל רק ה TRL של אמריקה.. אבל ככה באירופה יש לבריטניה, גרמניה, איטליה.. ועוד כמה ארצות <אני חושבת> יש טי.אר.אל משלהן... אבל זה לא משודר בארץ.. רק הטי.אר.אל הגרמני משודר פה.. ודווקא מופיעים המון מפורסמים.. חחח תארו לעצמכם טי.אר.אל ישראלי

EleVaTioN

New member
איפה זה משודר?!../images/Emo129.gif

ודווקא יש את המפורסמים הזה ב24 זה כמו טיאראל

just jenny

New member
חח באמת?? ../images/Emo2.gif

אני לא מעודכנת
נממ איפה משודר מה? אם את שואלת על הטיאראל האמריקאי זה באמטיוי כל יום בשעה חמש.. והבריטי והאיטלקי לא משודרים אצלינו.. והגרמני בערוץ 135 או 153 לא זוכרת
בימי שבת בשש ארבעים זה הערוצים בהוט...

למעלה