GBPD6 התוצאות

GBPD6 התוצאות

שבוע מותך במיוחד בצמרת, עד אתמול בערב הייתי בטוח שאכריז על מהפכה בהובלה, אחרי זה השתנה, ואז השתנה שוב, ואז... בכל מקרה, יש לנו מנצח שבועי חדש לראשונה בתולדותיו, הצמצמות של פערים בצמרת, והמשחק הפך לקצת יותר מעניין. נראה שאנחנו מתייצבים סביב העשרים ומשהו משתתפים, שזה גם נחמד וגם הכי הרבה שהיה לנו במשחק לאורך זמן, אבל כולם כמובן מוזמנים להצטרף למשחק גם בשלב הזה וכמובן, מי שכבר שלך מוזמן לחזור לעניין. אז בלי לבלבל לכם יותר מידיי את המוח, הנה התשובות.

../images/Emo168.gif אלבום הופעה

שבשמו מוזכר מקום ההקלטה שלו. Keeper of the keys: Allman Bros - Live at Fillmore LadyG: niel young- live at the fillmore

../images/Emo202.gifשיר מתוך פורסט גאמפ

אגב, השאלה נבחרה בגלל הפס קול וקצת למרות הסרט עצמו... LadyG: Fortunate Son Keeper: Turn Turn Turn

../images/Emo125.gifהרכב של מוטאון

מוטאון חברים, היה לייבל מדיטריוט שהצליח יותר מכל הדברים שאנחנו מדברים עליהם כאן משנות השישים, סתם שתדעו לכם... LadyG: Diana Ross & the Supremes Keeper: The Temptations

../images/Emo88.gif סיכום שבועי

קרב צמוד בין האח אולמן לבארמלי בצמרת, פנריז מאבד נקודות, wellsh ו wawadhani ממשיכים ללכת על התואר הנכסף:"פרס מנהל הפורום לתשובה הכי לא פופלרית" (אתם לא מכירים את קיר, הוא היה מראה לכם איך משחקים את זה באמת...) בקיצור שמח.

wawadhani

New member
יש קבוצת תמיכה לאנשים כמונו?../images/Emo13.gif

איכשהו כל הזמן נראה לי שאני משחקת משחק משל עצמי. דווקא בתשובות שאני לא הולכת עם תחושת הבטן שלי, אני מצליחה יותר...

Welsh

New member
חכה חכה

דבר איתי עוד 22 שבועות כשאני אסתכל על כולכם מלמעלה

fenriz

New member
שבוע קשה

אולי הכל בגלל שנרדמתי באמצע פורסט גאמפ ואף פעם לא ראיתי את זה עד הסוף. טוב נו, תמיד אפשר להתנחם עם The Cyrkle שרים את רד ראבר בול.

LadyG

New member
שבוע קשה אבל איזה יופי של שיר

בדיוק מאלו שיש לי חולשה אליהם. כבוד לפול סיימון.

../images/Emo47.gifסיכום כללי

סליחה על האיחור, הייתי צריך להביא אוכל לבת לדודה חולה (איזה ילד טוב אני??), בכל מקרה, here's the deal ועוד מעט שבוע חדש...

למעלה