GBPD 7 התוצאות

GBPD 7 התוצאות

שבוע מהפכני ומפתיע היה לנו, בסופו כמה הפתעות ושינויים בתמונת המאבק על האליפות, אבל בלי יותר מידיי מטאפורות ספורט, הנה התוצאות ואח"כ כמובן המשחק החדש. אגב, השבוע סימנו 7 שבועות, המשחק יסתיים בשבוע העשירי, מה שאומר שעוד לא מאוחר לתפוס את הצמרת, וכמובן, שאפשר עדיין להצטרף.

../images/Emo14.gif צמד

לא חושב שאי פעם היה במשחק כזה קונצנזוס... LadyG: Seals & Crofts Keeper: Simon and garfunkel

Mr Mustard

New member
הייתה לי הרגשה שתבחר במרלין מונרו..

ובכלל לא מפתיע שהגברת בחרה במלון ברנדו, כחובבת קולנוע כמובן. בכל זאת, הייתה גם הרגשה שבוב הולך לקחת כאן...

epitaph

New member
וואלה...

עכשיו אני שם לב שרק אני והליידי בחרנו את קפטן ביונד.

../images/Emo47.gif סיכום שבועי

האח אולמן שוב מפציץ, ליאורקינג מזנב אחריו, גיבה מונטמורנסי ויואבשק לא רחוקים מאחור, והמשמעות של כל זה... עוד קצת....

../images/Emo47.gif סיכום כללי../images/Emo47.gif

אחרי שבועות של שילטון ללא מיצרים, פנריז הבלתי מנוצח יורד למקום השני, האח אולמן קופץ קפיצה נחשולית לצמרת הגבוהה, ובארמלי, הזבוב ומר חרדל, עדיין יכולים לגרום קצת נזק...

epitaph

New member
זה מעלה שאלה מעניינת...

עד כמה ממשיכים בתכלס? (מצידי שזה יהפוך למשהו הקבוע של הפורום אבל לא נראה לי שהבוס יאהב את זה כל כך)

melancholy man

New member
תקרא את ההודעה שלי למעלה

ממש בתחילת השרשור, אני ממשיך עד שבוע 10, זה לא ממש בריא לפורום כל כך הרבה משחקים, זה נחמד לפעמים אבל לא צריך להגזים. (קצת כמו איזכורים של ג'נסיס ודיסקו בעצם
)

Welsh

New member
דין פרוטה כדין מאה

ועוד מקום אחד למעלה
אל תחשוב שאני לא יודע למה אתה כבר רוצה להפסיק, אתה יודע מה יקרה עוד 20 שבועות...

למעלה