GBPD שבוע שני

GBPD שבוע שני

עוד שבוע עוד הגדרות, השתתפו בהמוניכם (או לא..). להזכירכם המטרה כאן היא לבחור את התשובה שמרבית חברי הפורום יבחרו, ככל שיותר אנשים יבחרו בתשובה שבחרתם, כך תקבלו יותר נקודות. ואלו הכללים:
מידיי שבוע אפרסם 5 הגדרות.
לכל תשובה יש הרבה מאוד אפשרויות, עליכם לנחש מה יהיו התשובות הכי פופלריות לכל הגדרה, מספר הנקודות שתקבלו על כל תשובה הוא כמספר הגולשים שיענו את אותה תשובה שאתם בחרתם. לדוגמא: אם ההגדרה היא: חבר בלההקת לד זפלין, ועשרה גולשים בחרו בג'יפי פייג', כל אחד מהעשרה יקבל 10 נקודות. הנקודות נצברות משבוע לשבוע, כאשר בסוף המשחק נכריז על מנצח הבחירה הפופלרית.
אני אבחר לכל הגדרה שתי תשובות מראש (שלא אגלה לכם כמובן) מי שיבחר בתשובות שלי, יזכה ל 10 נקודות בונוס.
כל ההגדרות מתיחסות ומנוסחות כך שהן מתיחסות לנושא הפורום כמובן.
בסוף כל שבוע אפרסם את הניקוד של כל המשתתפים.
פעם בחודש נשחק את המשחק ההפוך, ההסברים יבואו כשזה יהיה רלוונטי.
יש לענות במסר בלבד וליוזר הזה בלבד תשובות בפורם ימחקו, ותשובות ליוזר אחר לא יספרו.
אפשר לשלוח תשובות עד יום חמישי הקרוב ב 20:00. בהודעה ההבאה, ההגדרות.

ההגדרות

ההגדרות השבוע, באדיבותה של הליידי הראשונה של עולם הפסיכדליה והמלכה של המשחק הזה לדורותיו.
שיר של ג'וני מיטשל
אלבום סולו של אחד מחברי ההרכב קרוסבי-סטילס-נאש
הרכב בו השתתף סטיב ווינווד
Singer Songwriter בריטי
קאבר לשיר של דילן חוץ מ- All Along The Watchtower have fun ובהצלחה.

jonbirion

New member
הצעה

אולי תתנו מידי פעם לאורח לחבר 5 שאלות. או מישהו בעל ניקוד נמוך או מתנדב מהקהל או מישהו אובייקטיבי.

melancholy man

New member
האמת שזה מה שעשינו הפעם

אבל מי שרוצה לשלוח הצעות לשאלות, מוזמן.

הצעה נוספת

לדעתי בהרבה מקרים יהיה הרבה יותר מאתגר להחש את התשובה השנייה הכי פופולארית

melancholy man

New member
תודה על ההצעה.

חכו, עוד שבועיים, נשחק את התשובה הלא פופלרית, אז זה יסתבך באמת...

האמת למה?

הרעיון כאן הוא תשובה פופולרית, לא נכונה, מה שכן אני משתדל לתקן מי ששלח תשובה לא נכונה במסר (השבוע לא הצלחתי כ"כ, בגלל עומס, מה עוד שאין לי כוונה לתקן לגבי הגדרות של "מה זה גארז'" למשל). מה שכן, לגבי ההגדרות השבוע, שימו לב, בקשר לשאלה חמש, אנא שלחו שם שיר של דילן ושם מבצע, יש שירים שיש להם הרבה מבצעים. לגבי הגדרה 2, שימו לב שהכוונה שהכוונה להרכב קרוסבי סטילס ונאש, כלומר הלהקה של שלושתם ולא שום גירסא אחרת של ההרכב הזה. ובלי קשר, תשלחו תשובות, ביום ראשון שעבר עמדנו כבר על עשרים ומשהו משתתפים,נראה לי שהשבוע אתם לוקחים את הזמן, תעשו טובה, תשלחו מוקדם, זה מספיק קשה לספור גם ככה..

jonbirion

New member
הגדרה מס 2

לא ברור לי. מצד אחד כתבת שהכוונה להרכב קרוסבי סטילס ונאש, כלומר הלהקה של שלושתם ולא שום גירסא אחרת של ההרכב הזה. מצד שני בהגדרה כתוב סולו של אחד מחברי הלהקה. או שאני סתם מבולבל.

melancholy man

New member
יש שלושה אנשים

דיוויד קרוסבי, סטיב סטילס וגרהם נאש, שהייתה להם פעם להקה, כמו שאתה בטח זוכר
כל אחד מהם המשיך אח"כ לקרירת סולו, הכוונה היא לאלבום סולו של אחד מהם. הכוונה בהבהרה הייתה שמדובר ב CSN ולא ב CSN&Y זה הכל.

Mr Mustard

New member
זה כבר הרבה יותר קשה...

נראה לי שהולך להיות שבוע מעניין... בהצלחה לכולם!

האירי

New member
רציתי בבקשה לשאול

מכיוון שהניקוד מצטבר ממשחק למשחק האם מי שלא השתתף בסיבוב הראשון בעצם ינודה לנצח נצחים. תודה מראש אמנון

melancholy man

New member
אני מבקש פניות בכתב ב 3 עותקים...

ואז נכנס ועדת חריגים מיוחדת, שתדון בעניין ותקבל התנגדויות מצד תושבי האזור וגורמים בעניין, לאחר מיכן, החלטת הועדה תעבור ללשכת היומ"פ (יועץ משפטי לפורום) ולאחר חו"ד שלו נוכל להחליט לגבי כל בקשה באופן ספציפי. בטח שאפשר להצטרף אמנון, בכלל, אתה יכול לעשות כאן מה שאתה רוצה

melancholy man

New member
מקפיץ

כי עוד אפשר.. יש המון נקודות, ובאופן מפתיע פחות משתתפים, מה קרה נרדמתם?

Barmelai

New member
תגיד אולמן

בפורום השני הרמתי לך אתמול להנחתה ו...כלום. הנער מנומנם
מה אמרת שאתה משחק?

למעלה