Gazoz-ביקורת מוצר

Fun Fair

New member
Gazoz-ביקורת מוצר

ביום חמישי בבוקר, התכנסנו כמה מנהלי פורומים, בלגרים ואנשי עיתונות להשקת קו המוצרים החדש. מפי היצרן: "חברת סודה-קלאב משיקה סדרת תמציות טבעיות להכנת משקה תוסס ומרענן תחת המותג: plus GAZOZ. הסדרה החדשה מהווה פריצת דרך בתחום הסירופים- לראשונה מושקים סירופים עם תמציות צמחים,המבוססים על טעמים ייחודיים בשילוב רכיבים פונקציונאליים, העשויים ממרכיבים טבעיים בלבד להרגשה בריאה וטובה יותר. סדרת GAZOZ plus מצטרפת לסדרת GAZOZ החדשה הכוללת גם היא, טעמים קלאסיים טבעיים ומרעננים." אז התיישבנו לארוחת בוקר מ-ע-ו-ל-ה שבמסעדת "חדר האוכל" (רח' שאול המלך 23 ת"א. מומלץ בחום, תמונות בהמשך
) ובמהלכה נחשפנו לטעמים בחדשים שבסידרה:
GAZOZ plus-Vitality- בטעם אשכולית- רימון: הסירופ מכיל תמצית רימון העשיר באנטיאוקסידנטים וידוע כמחזק את המערכת החיסונית, מעכב תהליך ההזדקנות ומשפר את מראה העור. תמצית האלוורה עשירה בויטמנים, מינרלים וחומצות אמינו וידוע כצמח המאיץ את התחדשות התאים.
GAZOZ plus-Balance- בטעם פסיפלורה- ליים: הסירופ מכיל רכז רימון וויטמין C העשירים באנטיאוקסידנטים, תמצית תה ירוק ותמצית סמבוק הידוע כמחזק את מערכת החיסון.
GAZOZ plus-Relaxing – בטעם תה ירוק- ליצ'י: הסירופ מכיל תמצית קמומיל הנחשב כמרגיע ומסייע לשחרור שרירים ותמצית שיזנדרה הידוע במסורת הסינית כמחזקת את מערכת החיסון. לאחר מכן, כונסנו להרצאה קצרה מפי מנהלת השיווק של החברה, מנהל הפעילו הבינ"ל מנה"ל החברה, אשר סיפרו לנו קצת על "סודה קלאב" על האג'נדה הירוקה שלהם ועל קו המוצרים המתחדש של סודה קלאב. לסיום, שיחה קצרה עם ד"ר שרון מאור, דיאטנית קלינית וספורט, שהסבירה קצת יותר על ההיבטים הפיזיולוגים החיוביים של סדרת המיצים ונתנה רפרנסס חשובים על סדרת התמציות החדשה. לדבריה:
"הרימון הינו פרי עתיק ומיסטי, כבר בימי התורה הופיע כפרי המסמל פוריות שפע והצלחה. הרימון עשיר בפוליפנולים בעלי יכולת אנטיאוקסידנטית (נוגדת חמצון) גבוהה ולכן בעל יכולת במניעת סרטן וטרשת עורקים. מיץ הרימון מקושר גם להפחתת לחץ דם ולכן יעיל בהגנה על הלב. הרכיבים העיקרים הפעילים הם הפלבנואידים, כמו: אנטוציאנינים וקוורצין. בנוסף הרימון עשיר בויטמין C ומינרלים כמו ברזל.
"תה ירוק עשיר בפוליפנולים והינו בעל פעילות אנטיאוקסידנטית, אנטי דלקתית, מפחית לחץ דם, מפחית כולסטרול וכנראה בעל השפעה חיובית גם בסוכרת והשמנה. מחקר שפורסם לאחרונה הראה שתה ירוק מפחית את מסת השומן כנראה ע"י הפוליפ נולים מסוג קטכינים שתה ירוק מכיל.".
"הקמומיל היה בשימוש רפואי כבר בימים עברו בעיקר לטיפול בבעיות מערכת העיכול ולהרגעה ושיכוך כאבים. בימנו יש מידע על ההשפעה הפוטנציאלית של קמומיל גם כנוגד חמצון ולכן בעל תפקיד במניעת סרטן וטרשת עורקים. הקמומיל גם קשור להפחתת רמות כולסטרול בדם ובעל יכולת השפעה מרגיעה ואנטי חרדתית." התרשמותי: לי בבית אין מכשיר של סודב קלאב, כך שההתרשמות של מה"סודה בטעמים" מוגבלת למה ששתיתי במהלך ארוחת הבוקר. א-ב-ל החלטתי לנסות ולהשתמש בתמציות כתוספת למים קרים (שיש קבוע בבית, כמובן
). בנוסף, אתמול אירחתי ארוחת ערב בביתי, כך שהיתה לי הזדמנות להציע את התמציות לאורחים
הטעם שהיא חיבבתי, היה האשכולית- רימון. כל שאר הטעמים היו מתקתקים מדי ולא נעימים. לאשכולית רימון יש גם ריח משגע ועל כך היתה הסכמה גורפת. היתרון הסופר משמעותי לדעתי, נוגע לאלו שלא שותים מים. מכיוון שהטעם של התמצית הוא לא מודגש מדי, אלא מזכיר יותר "מים בטעמים", בתוספת העובדה שהתמציות עשויות מחומרים טבעיי ועשירות בויטמינים ומינרליים- זה מהווה פתרון מעולה לכל אחלה שבשום פנים ואופן לא שותים מים, אלא מיצים, קולה ותרכיזים. לדעתי- זה גם פתרון מעולה להוריםש"נלחמים" עם הילדים שלהם שישתו מספיק בימי החמים הללו (ואני מכירה כמה וכמה כאלה). בשורה התחתונה- מוצר חביב מאוד. לא הייתי קונה עבורו מכשיר סודה קלאב במיוחד (המחירים נעים בין 249-499 ש"ח), אבל כתוספת מעניין למים ה"רגילים"- בהחלט עושה את העבודה... בהזדמנות זו- תודה לארד תקשורת ולסודה קלאב, שבזכותם התכנסנו לרגל ההשקה ותודה מיוחדת לנעמה שאירגנה לנו בוקר מ-ה-מ-ם!!!! (הייתי מוכנה להתחיל כך כל בוקר
)

kdr

New member
סודה קלאב/סטרים, לא אצלי בבית

שווה למכה ה11 במצריים. מחיר מופקע למוצר בינוני ומטה.

Fun Fair

New member
כמו שכתבתי-

קיבלנו רק את התרכיזים כך שאני לא יודעת איך המכשיר עצמו או מה התועלות/חסרונות שלו...

למעלה