Gay Way

פעם אחרונה הייתי 73 אחוז

כמו שאני זוכר, היום אני 53. זה דפוק

miss tamborin

New member
53%!

הכי טוב שאפשר. אבל זה נראה לי קצת חשוב שכולם פה 53%...אולי המד שם נתקע? או שהתעסקו איתו? או שיש משימה לגרום לכולם לחשוב שהם 53%? או..או..או שאולי אני צופה ביותר מדיי סרטיי מתח...

going mad

New member
זה נחשב אם..

זה נחשב אם אני שם את התשובות בחלק המיני ,שאמורות להיות שם? (ניסיון מיני שלי שואף לאפס
)

הגעתי אתמול בערב ל-83% :)

אבל זה בגלל שעניתי על חלק מהשאלות בצורה שרק מעלה את הציון הכולל שלי. מה שכן, היו שאלות שאחרי מחשבה שנייה עניתי עליהן אחרת, ואולי בסוף הייתי מגיע לציון גבוה יותר מ-53% (למשל, בפעם הראשונה כתבתי שלא הבאתי לאף אחד צעצוע-מין בתור מתנת יום הולדת... ואז נזכרתי שלפני שנה וחצי הבאנו אני ועוד מספר חברים, מתנת יום הולדת די... מינית, לחבר אחר שלנו)

Iris Carmon

New member
60%

יש לי הרגשה שזה לא מזויק ביותר... וגם די ברור שזה לא נועד לילדים בני 14 איריס

../images/Emo3.gif

כהרגלי... וכהרגלו של קוויז, היו שם הרבה מאוד שאלות מוזרות O_ם שלא הבנתי איך חלקן קשורות...

וגם היו שם מלא בעיות:

1מתי בדיוק אני הולכת לירידים? ואין לי מושג מה זה PUNCH BAG בהקשר של זה! 2הממ.. לדוגמה השאלה עם צעצוע מין כמתנה: דווקא לא מזמן הבאתי משהו בסגנון... אבל בשנייה האחרונה חשבתי שזה לא נחשב כ"צעצוע מין" בדיוק. אבל מה הם רוצים ממני???? למה הם לא שאלו בת כמה אני, לדוגמה? למה הם חושבים שילדה בת 14 אמורה לדעת להחליף שמן במכונית?!??!?!

../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif

לא הבנתי חצי מילה שם.. עניתי על מה שהבנתי.. שזה היה אולי 2 שאלות בלחץ.. יצא לי 100 % יש דבר כזה אולי בעברית??? כי אני ואנגלית.. ממש אבל ממש לא מסתדרים

אממ... תבדוק שוב

כבר היה מקרה אחד שמישהו אמר שיצא לו 100%, כשלמעשה לפני התוצאה האמיתית, המד עולה מ-0 עד 100, בזמן שהתוצאות שלך מחושבות. אחרי שהמד עולה ל-100%, יש שם כפתור אחר שלוחצים עליו בשביל לראות את תוצאות האמת....

למעלה