Gay teens executed in Iran

odedee

New member
Gay teens executed in Iran

זו הודעה עצובה וגם הלינקים לא עושים טוב. אבל לצערי, זה חלק מהעולם שאנחנו חיים בו.
The articles below contain graphic photos of the execution of two gay teens in Iran. (The articles are based on a translated Farsi language report published July 19.) The teenage boys had been imprisoned and tortured for 14 months for having sex with each other before they were hanged in "Justice" square by order of the court. http://direland.typepad.com/direland/2005/07/iran_executes_2.html http://www.ncr-iran.org/content/view/222/69/ http://www.365gay.com/newscon05/07/072105iran.htm

ro99

New member
מחריד, מזעזע, מרתיח את הדם

בשם אלוהים: פיגור, טימטום, רוע שלא יתואר, בורות, נוון מוחלט מהאתר של Outrage!
"This is just the latest barbarity by the Islamo-fascists in Iran,” said Peter Tatchell of the London-based gay human rights group OutRage! "The entire country is a gigantic prison, with Islamic rule sustained by detention without trial, torture and state-sanctioned murder. "According to Iranian human rights campaigners, over 4,000 lesbians and gay men have been executed since the Ayatollahs seized power in 1979. "Altogether, an estimated 100,000 Iranians have been put to death over the last 26 years of clerical rule. The victims include women who have sex outside of marriage and political opponents of the Islamist government. "Last August, a 16 year old girl, Atefeh Rajabi, was hanged for 'acts incompatible with chasity.' "Britain’s Labour government is pursuing friendly relations with this murderous regime, including aid and trade. We urge the international community to treat Iran as a pariah state, break off diplomatic relations, impose trade sanctions and give practical support to the democratic and left opposition inside Iran," said Mr Tatchell. Urgent action: Protest to the Iranian Ambassador: [email protected] Tel: 020 7225 3000 Fax: 020 7589 4440 Iranian Ambassador Embassy of Iran 16 Prince’s Gate London SW7 1PT If you live outside the UK, protest to the Iranian Embassy in your country, and press your government to break off diplomatic relations and impose trade sanctions against Iran. Email this news release and photos to your friends. Urge them to protest.​

TrigATUSA

New member
יש גם כתובת בקנדה למשלוח מחאות

write, telephone, or fax the Iranian ambassador in Canada: Ambassador Seyed Mouhammad Ali Moosavi, Embassy of Iran, 245 Metcalfe St., Ottawa, Ontario .K2P 2K2 Canada Telephone (OO1-613- 235-4726, 233-4726; Fax, 233-5712

odedee

New member
וגם בארה"ב:

SUGGESTED ACTION: Send an email to Secretary of State Condoleezza Rice using the link below. Demand that the United States publicly condemn the gross violation of human rights of gay men and lesbians in Iran and around the world. Demand that the United States pressure its allies in the European Union to table a resolution at the United Nations Human Rights Commission to condemn the violations of human rights in Iran, which the EU has refused to do for the past three years. Some human rights groups also suggest writing to the Iranian Embassies to demand an end to the killings and torture. In the U.S. you can write to: Interest Section of the Islamic Republic of Iran 2209 Wisconsin Avenue NW, Washington, D.C. 20007 Link to the U.S. Secretary of State: http://contact-us.state.gov/ask_form_cat/ask_form_secretary.html​

eig

New member
תודה על המידע

בדיוק העתקתי לי את הכתבה מה outrage כדי להביא אותה לפה ופה אני מגלה שכבר יש דיון שלם בנושא. ואז החלטתי שאני אחפש את האינפורמציה על השגרירות בקנדה, והופ, גם את זה כבר מצאו לפני. קיצר, פשוט מזעזע. אני מסתכן על התמונות ותוהה אם ברגעים האחרונים של הילדים האלה עבר להם בראש, שאיי שם מעבר לים יש זוגות גברים שהולכים יד ביד, מתחתנים ומקימים משפחות.... פשוט מזעזע. ולגבי האיסלם. הקבוצות החשוכות פשוט השתלטו עם האוכלוסיות המוסלמיות מכיוון שהיו מדוכאות ממילא ועניות מאוד. אני בספק אם המוסלמים כאנשים בודדים שמעולם לא התנסו בדמוקרטיה, ולא היו מעורבים פוליטית כמעט בכלל מגבים ותומכים בממשלות שלהם לעשות את מה שהם עושים. ולא פעם זה בכלל לא ממשלות, זה סתם קבוצות כח מלאות בכסף ונשק (לא נכס עכשיו לבעיה האמריקאית שמייצרת לעולם גם כסף וגם נשק) ופועלים כביכול בשמם של המוסלמים. אבל כמובן שזה לא כך.

TrigATUSA

New member
ברברים, חיות אדם

מאוד לא פוליטיקלי קורקטי להודות בכך, אבל לאחרונה, בייחוד בעיקבות האירועים בלונדון אני מתמלא בספיקות ביכולתם של מוסלמים לחיות צד בצד עם שאר הגזע האנושי אולי דרושה כאן הפרדה

ro99

New member
לא כולם אותו הדבר

אני גם רותחת וכואבת ועוד דברים שאין לי מילים להם, אבל תחשוב על זה שאלו שהוצאו להורג גם היו מוסלמים.

itay82

New member
ועדיין...

ברור שלא כולם אותו דבר. אי אפשר לעשות הכללות. אי אפשר להאשים. כל האנשים מסוגלים לרוע ואטימות ללא הבדלה בין דת, צבע או לאום וכו' וכו', דווקא פולי טוינבי כתבה על זה במאמר מצוין מהגארדיאן היום, בו היא קוראת לחילון של בריטניה. אבל עדיין... מתחיל להיות קשה יותר ויותר לסובב את הראש, לא משנה איפה, לא משנה באיזה נושא: המוסלמים הם לא הבעיה, אבל האיסלאם כפי שהוא מפורש היום על ידי הרוב הגדול של אנשי הדת והמאמינים (באוכלוסיה בה הרוב מאמינים) הפך בשנים האחרונות לפצצת זמן. כמובן, כאן צריך להימנע מהכללות ולהיזהר מהן כמו מאש, אבל קשה להתעלם מהעובדה שכמה מהתופעות המדאיגות והמרתיחות ביותר בעולם מובלות על ידי האיסלאם, יוצאות ממנו, ולמרות שהן אינן מקבלות תמיכה אקטיבית בצורה של השתתפות מהרוב המוחלט של המוסלמים, הן נתמכות בשתיקה על ידי הרוב הדומם. מספיק רק לראות את התגובות של כל הארגונים המוסלמים בבריטניה, שבורחות מכל התמודדות על הנושא: "מה שנעשה זה לא איסלאם אמיתי" היא תגובה מגוחכת שמתעלמת מהעובדה שמה שנעשה נעשה בשם האיסלאם ועדיין באחריותם של ארגונים המתיימרים לייצג את הקהילה המוסלמית הבריטית. אני עדיין נגד הצהרות כמו "המוסלמים לא יכולים לחיות בחברת בני אדם", אבל קשה יותר ויותר לדבר על דיאלוג כלשהו או על סימנים אופטימיים כשזה מגיע לנושא האיסלאם באירופה. טוב... קצת יריתי לכל הכיוונים... אבל מאחר ואני עובד עם זה ביום יום, אני במצב של ייאוש טוטאלי בשנה האחרונה. לפעמים זה מאוד כואב לראות אנשים שבדרך מסויימת אפשר להגדיר כמקסימים וטובים, שבאים אלי לעזרה כשאני אמור לספק עזרה מסויימת, אבל הם מחזיקים בערכים שאני רואה כשורש כל הרוע בעולם, ויותר מזה - מוכנים להילחם עבורם. טוב, הגיע הזמן לסתום את הג'ורה.

odedee

New member
אתה יודע מה?

גם היהדות לא משהו. אתה זוכר מה שכתוב בתורה על מה שצריך לעשות לעמלק? ולהומואים? ולנואפים? בדיוק. שלוש הדתות הגדולות מאד לא סובלניות. בימינו האיסלאם מכאיב לעולם, בעבר זו היתה הנצרות שממנה יצאו מסעות הצלב, האינקוויזיציה, ציד המכשפות, וכו'. לא הייתי מסיק מפה שהאנשים דפוקים, אני חושב שהדת היא שדפוקה. וכשמגיע עידן שבו אנשים מתחילים להאמין במה שכתוב בספרים ולחיות לאור כל אות, נהיה רע.

TrigATUSA

New member
כול הדתות לא סובלניות

אבל רק המוסלמים בשלב זה של ההיסטוריה מפוצצים את השכנים שלהם בייחוד באירופה ההתנהגות שלהם כפויית טובה ומחפירה, ולא רק על ידי המיעוט המופרע והמפוצץ אלא על ידי הרוב הדומם והתומך בחצי פה אם חס וחלילה דבר כזה היה קורה בקהילה יהודית בחו"ל אנשי הקהילה עצמה היו הופכים כל אבן כדי לעקור מהשורש את התופעה

odedee

New member
למה ללכת לחו"ל?

בוא נסתכל על הקהילה היהודית בישראל. הנה, היה נסיון רצח (משולש) במצעד הגאווה בי-ם. האם מישהו מהרבנים (או כל פיגורה אחרת) בציבור הדתי אמר איזה מילה כדי לעקור מהשורש את התופעה? לא. וחולפים לי בראש גם הרהורים על רצח רבין, מה לעשות. אבל אתה צודק שכרגע המוסלמים מנצחים במספרים.

ro99

New member
והנה הדת היהודית במיטבה

עוד משהו שמביט מבחוץ יחשבו שכולנו עכו"מים פסיכופטים רצחנים...

Noile

New member
דת

זה נכון שהרבה רע נעשה בשם הדת אבל זה עדיין לא עושה את הדת אשמה בכל מה שנעשה בשמה. אני למשל ממש לא בטוחה שהעולם היה מקום טוב יותר ללא דת. לרוע יש הרבה פנים וצורות כמו גם לקיצוניות, ומי שהיום מצדיק את מעשיו ע"י דת היה מוצא דרך אחרת (קומוניזם, גזע, כתות וכו'). הדת גם מספקת מסגרת וחיי קהילה, וגם הרבה מעשים טובים, ואולי אפילו יותר נעשים כל יום בשקט בשם הדת (תרומות, עזרה הדדית).

itay82

New member
זה העניין

ואני מצרף גם את הכתבה של פולי טוינבי לכל המעוניינים. אני חושב שנאמר בפורום הזה מספיק על הרעות והחולות להן גורמת הדת. למרות שאני מודע לעובדה שהדת במקורה היא דבר טוב, יש לי שנאה מובנית לכל מה שמריח מדת. שלשום ראיתי סרט ישראלי (מדורת השבט) בו העלילה התרחשה בין דמויות מהציונות הדתית. האנטגוניזם שלי לילדי בני עקיבא היה כל כך גדול שבקושי הצלחתי להסתכל בסרט. הנוצרים המופרעים של ארה"ב מוכרים לכולנו והשפעות הקתוליות במדינות כמו פולין גם מוכרות. ולעומת זאת... יש היום משהו מיוחד בצביון של האיסלאם, הצביון הזה הוא בעייתי מאוד, ואי אפשר להתעלם מזה. היום, כהומו, פמיניסט ויהודי אני לא יכול להתעלם מהעובדה שאין חברה כמו החברה המוסלמית שנלחמת בערכים בהם אני מאמין בצורה כל כך ברוטלית וכוללנית. ביהדות ובנצרות יש לא מעט זרמים נגדיים לכל זרם קיצוני, שלא לדבר על תופעה של חילוניות. באיסלאם, למרות הריבוי בזרמים, אין שום תופעה של התחלנות או של קבלה של המגוון. לא חסרים אנשים מתונים, אבל בסופו של דבר המתינות המוסלמית לא יוצאת נגד אף אחת מהתופעות השליליות של האיסלאם ואפילו מקבלת אותן כאקסיומות, אולי עד שמתפוצצים בלונדון, ואפילו אז התגובות הן יותר של התחמקות משל התמודדות. אני חושב שעד לפני חדשיים לא הייתי מעז להגיד את מה שאני כותב עכשיו מחשש ליצירה של הכללות גורפות מדי, אבל בזמן האחרון פשוט קרו כמה דברים שאחריהם אין אלא להגיד: משהו מסריח כאן, זה סרחון מיוחד, ואי אפשר לפתור את זה בלי להכיר בבעייתיות של הנושא. הבעיה כאן היא איך להגדיר את הבעיה בלי לפגוע בקבוצות גדולות מדי, בצורה שתוביל לפתרון שלה?

ro99

New member
הלוואי שידעתי את התשובות

זאת בעייה מאוד מורכבת והיא הצליחה להתפשט באופן לא מבוקר במערב בגלל עירבוב של שאננות ופעולות שהשיגו דוקא את ההיפך ממטרתן. בבסיס של הכל, כפי שנכון לגבי כל כך הרבה דברים בעולם, יש ראייה דיכוטומית וחוסר אפשרות לראות דברים כפי שהם באמת: עם כל הניואנסים והסתירות הפנימיות שהם מכילים. אני אשתמש באנגליה כדוגמה, כי זה הכי מוכר לי. בארצות ערב משטרים שונים נלחמים באיסלאם הפנדמנטליסטי. לא, חס ושלום, מתוך אלטרואיזם ורצון לעזור לאנושות כולה, אלא בגלל שזה מאיים על הסטטוס קוו של משטרים לא דמוקרטים ורקובים. באנגליה קבלו את הנרדפים כפליטים פוליטים ונתנו להם להמשיך בשלהם בשם הדמוקרטיה. מדוע? כי הם בורחים מדיכוי (אמיתי) וכל מה שאנחנו (בצדק) מכירים כנוגד את כללי האנושיות. אבל מה? אף אחד לא חשב הלאה מעבר לאקסיומה: אתה נוגד משטר רע = אתה טוב. זה שרשע רודף מישהו לא אומר שהנרדף לא רשע בעצמו. ובשקט וחופש מוחלט התפתחה לה באנגליה רשת מפותחת ומתוחכמת של טרור איסלמי פנדמנטליסטי שנלחם נגד אלו שכביכול הצילו את נפשו. אז מה עושים? ושוב, קל מאוד ליפול למלכודת הראייה הדיכוטומית ולהגיד: ההיפך ממה שעשינו עד עכשיו. וזה מה שארה"ב מנסה לעשות, רק ללא ניואנסים וללא הבנה של המנטליות של אלו שהם נלחמים בהם. ומה שהם משיגים זה פחות או יותר ההיפך ממטרתם. אז מה באמת עושים? חושבים. ולא מחפשים מסקנות אבסולוטיות אלא מכירים בקיום סתירות, ניואנסים, ודברים שנוגדים את ההגיון. לא יודעת מה הפתרון, אך זאת התחלה טובה. ואם תשאל אותי, מאז ומתמיד אני טוענת שברגע שכל דת תעלם מהעולם, המצב רק יכול להשתפר. קראתי את פולי טוינבי (אבל כבר ידעת שכן
) וגם דברים שכתבה בנושא בעבר. אז בשם האיסלאם מפוצצים אנשים חפים מפשע כיום, אבל הנוצרים הפנדמנטליסטים בארה"ב נכנסים לכל חור (שרק לא ישמעו אותי אומרת את זה...
) ומשפיעים על הצורה שבה פועל הממשל האמריקאי ובכך גם תורמים לבעייה. והדתיים בארץ משפיעים על מה שקורה שם בצורה הכי גרועה שיש ובכך גם תורמים לבעייה. צריך שיהיה אפשר להגיד דברים בקול רם. המשאל בבריטניה שבו הרוב ענו שהמלחמה בעיראק היא הסיבה לפיגועים זה משהו שמנסים לטאטא מתחת לשטיח. אני חושבת שיש אמת מסויימת בכך, כפי שיש אמת מסויימת בכך שמה שקורה עם הפלסטינאים גם גורם לדברים כאלו. אבל שוב, להפסיק רגע עם הראיה הדיכוטומית. אנשים נאחזים בתוצאות המשאל הזה ומצביעים באצבע מאשימה. זה לא כל כך פשוט. הגורמים האלו הם בעלי השפעה בגלל שאלו הדברים שמהווים את המוטיבציה של אלו ששייכים לקבוצות טרור כאלו. יש אי צדק בשני המצבים: המלחמה בעירק ומה שקורה בישראל/פלסטין. אבל הבעייה הרבה יותר מורכבת מכך. לצאת מעיראק למשל לא יפתור את הבעייה, כי יש דברים הרבה יותר גדולים על האג'נדה של אירגוני הטרור והם ימשיכו הלאה עד שיגיעו למטרה הנכספת (שמפורטת בדוגמה הבנוייה על עיוות פשטני ומוטעה של האיסלאם). הטרור והאירגונים התחילו לפני עיראק וימשיכו לאחר מכן. ושוב, זה שארה"ב עשתה בלגן עצום מעיראק (בעזרתם האדיבה של האירגונים הנ"ל וכל פנדמנטליסט חולה נפש שאי פעם נולד) לא אומר שלא לעשות את מה שעשתה (ז"א להכנס לעירק) היה הפתרון הצודק: סדאם חוסיין רצח המונים והעיראקים חיו תחת משטר טרור מזעזע. אסור להתעלם מכל הדברים האלו. יותר מדי אנשים (וגופים פוליטיים) רואים את המצב בצורה סכמטית ודוגלים בפתרון בהתאם לראייה שלהם. צריך לחשוב אחרת, צריך לחשוב בצורה חדשה. Knee jerk reaction, שזה מה שנהוג לעשות כיום, רק מחמיר את המצב.

ro99

New member
לא בטוחה אם הסברתי נכון

אבל הכוונה שלי היא שהמלחמה בעיראק היא אחד הגורמים לטרור שאנחנו רואים עכשיו כי היא ה-selling point של האידיאולוגיה. עיראק ופלסטין הם trademark מאוד מוכרים כיום, ולכן קל לנפנף בהם כאשר עושים מסע גיוס ל-cannon fodder נאיבי/פסיכופטי/בור (לכל יחיד אפשר לבחור אחת מהאפשרויות הנ"ל או את כולן) שיתפוצץ בתוך קהל אנשים. עיראק ופלסטין הם בשום פנים ואופן לא הגורמים שהביאו להתפתחות דברים כמו אל-קעידה, חזון האומה האיסלמית בעולם כולו, התנועה לעבר חוק שריעה מאיראן ועד ניגריה, ושאר זוועות.

itay82

New member
הסברת נכון כבר בהודעה הראשונה

ואין לי מה להגיד, חוץ מזה שפשוט הסברת יותר טוב את מה שרציתי להגיד :)

ArchiTomer

New member
../images/Emo45.gif ב-100%

עניין נוראי ומזעזע. ואני מסכים לגבי שלושת הדתות (ועוד כמה בבונים), יקח הרבה זמן עד שזה ישתנה אם בכלל...

Nirvana0

New member
TrigATUSA ../images/Emo12.gif

עוד גדר הפרדה??? אולי נגדר כל בית שבו גרים מוסלמים ...
נו באמת. טוב הנושא הזה כאוב ביותר שלא כדאי להיכנס אל הפוליטיקה שמסביב! #1 כל כך מגעיל, כואב ומחריד מה שהומופוביה יכולה להוביל. #2 מבחינתי אין הבדל בין הרצח הפיזי (בכתבה זו) לרצח הנפשי עיין ערך כל התיקונים שמנסים לעשות בהומוסקסואליים (אשר מובילים להתאבדות)! #3 אין קשר לאיסלאם אפשר למצוא כתבות רבות בעולם המערבי וה"נאור" שלא מעט אנשים נרצחו על רקע אוריינטציה מינית והומופוביה משוועת. #4 שיישרפו כל אותם חשוכים איכסססס הם מגעילים אותי ועדיף שאעצור כאן שלא ייפלטו לי עוד אי אלו קללות.

למעלה