GasGas vrs KTM 2014

pre sario

New member
GasGas vrs KTM 2014

אני מתלבט בין שני הכלים. יש הבדל משמעותי במחיר.
יותר יקר = יותר טוב / אמין / ביצועים?
שימוש בשבילים + סינגלים
תודה למייעצים
דני

יותר יקר = קייטנות, קשקושים, חפרני רשת, יח"צ,

שחיטה בטרייד, אינטרסנטים מגעילים, מלחכי פנכה, בקיצור דברים שאתה יכול להסתדר איתם גם ללא "עזרת" היבואן האדיב

אם אתה מחפש כלי במחיר הוגן שלא נראה בארץ הרבה שנים ונטו לרכב, קנה גאס גאס
שלא לדבר על האנשים הנהדרים שיש שם

אתה תשמע דעות לפה ולשם תלוי במקרה

בסביבה הקרובה אלי לא נתקלנו בבעיות

כן, כמו כל דבר בחיים

ברמת האופנוע: איכות חומרים, אמינות, ביצועים
ברמת היבואן: זמינות חלפים, מחירי חלפים, פריסת מוסכי שירות, עמידה מאחורי המחוייבות שנקראת "אחריות".

כל המרכיבים האלו יוצרים יחד את התמחור בהתאם לרמתם.

החיים של רוכב אנדורו מתחילים יום אחרי שהוא יצא מהסוכנות עם האופנוע והאמן לי שתידרש לזה.

כמובן שדעתי אינה אובייקטיבית, אך אשמח אם תקפוץ ותבדוק את שתי האלטרנטיבות ולא רק על בסיס מושחזות מקלדת של סתם רוכב כזה או אחר.

Mtntz

New member
כמו כל דבר בחיים..לא כל הנוצץ זהב(או כתום..)

נתחיל מגילוי - יש לי גאס גאס 300 2013, מבסוט ממנו מאד וכנל מהיבואן.

אני לא רואה סיבה שיבואן אחד יצליח למכור אופנוע אירופאי במחיר מסוים ויבואן(ותיק ) לא...מבחינתי זה קצת חזירות...אני ד״א בסדר עם זה, שוק חופשי יש מי שמוכן לשלם אז אין סיבה לא למכור במחירים כאלו...

לי אישית יותר מתאים למלא סולר בתחנות זולות יותר(לא מדבר על תחנה בלי שם..פז,דור אלון אבל שההנחה שם לסולר משמעותית יותר...) ובאותו אופן אני לא מוכן לשלם על ג׳ינס 2000 שקל..

אני לא מרגיש פשרה ברכיבה על האופנוע שעלה פחות, לצורך העניין באירופה לדעתי הוא לא עולה פחות... או לפחות באותו פער כמו שיש בארץ.

חוץ מזה האופנוע שלי ספציפית נסע רק 20 שעות..אז אני לא מתיימר להשליך ממנו על פירמה מסוימת. הוא אופנוע חדש ולדעתי כל החדשים טובים...מי שאוהב כתום שישלם...כתום זה צבע נדיר אדום ולבן יש הרבה יותר בטבע..אולי בגלל זה הוא זול יותר...זה בטוח לא קשור לאיכות האופנוע או ליבואן(כי הם נהדרים!)

hananlv

New member
כן....

ללא ספק החיים מתחילים שנה וחצי אחרי שקנית אופנוע ואתה רוצה להחליף אותו...
ב 50!!!! אחוז מתחת למחירון....

לדייק, אז הוצעה לך החלפה בהפחתת 30% מהמחירון

ולא אכנס כאן לפרטי העסקה רק אציין שבטרייד מקובל להפחית עד 15% ממחיר המחירון,
כך שהפער האמיתי בין הרצוי למצוי הוא 15% ולא בכדי

sadiktm

New member
יש לי ניסיון עם שני האופנועים ואני מסכם כך

ב8 השנים האחרונות היו לי 3 קטומים שני ארבע פעימות ואחד 250 שתי פעימות. היו אני רוכב על גאסגאס 300 2T.
בשום שלב לא הרגשתי שהגאסגאס נופל מה-KTM מבחינת איכות כוח או עוצמה נהפוך הוא המתלים עובדים בגאס יותר טוב (לדעתי) קדמי של מרזוקי האחורי של אוהלינס.
בכל מקרה גם אם יגידו שהקטם יותר טוב הוא בוודאי לא מצדיק כזה פער.
הבעיה היחידה של הגאסגאס היא יבואן שקשה מאוד להשיג אותו אחרי שסוגרים את ההזמנה

המשך להנות ממה שהכי נכון עבורך

רכישת אופנוע היא "חבילה" הכוללת את הכלי והיבואן על כל הפרמטרים הקשורים לכך

כל אחד יעשה את שיקוליו וייקבל את ההחלטות הנכונות עבורו

a chain

New member
אני לא מסכים איתך . במקרה שלי

מחירון מחירון . היו גברים נתנו לי צמיג יקר, מצבר . היתה תקלה באופנוע תיקנו . אחר עוד משהו גם סידרו .גיבוי מלא .היה לי כתובת ,
ואחכ גם עזרו לי בהנחה של חלק . בדלב לזכותם יאמר יש להם איש טכני תותח - ירון ,שהוא חולה ונושם כתום ושחה באופנועים ובתקלות .
מקצועית אין אחד כזה בארץ !!! לדעתי כמובן .
גם החלקים פה של דלב ,ברמת מחיר של חול .
עוד דבר שלי נוח קבצי ה PDF מסודר יש איפה להוריד לחפש

hananlv

New member
הבהרה

אין לי שום תלונות כלפי המוצר KTM שאני נהנה ממנו שנים רבות ולא חושב שיש לו מתחרים מהבחינה האיכותית
כנ"ל כלפי היבואן השירות , החלקים ומחירם וכיו"ב...

התייחסתי לנקודה אחת בלבד והיא הפער הגדול מדי לטעמי בין מחיר המחירון של דגם ספציפי לבין המחיר המוצע בטרייד אין
מה שהוביל לירידת ערך קיצונית מאוד ( ואפילו למרות מצבו הלא מזהיר של המועמד להחלפה )...

למעלה