gary numan - hybrid 2003

troy1co1il

New member
gary numan - hybrid 2003

מרץ 2003, אלבום חדש לגרי ניומן. במסגרת האלבום החדש הוא לוקח את מיטב הלהיטים שלו - down in the park, cars, are friends electric - ורוצח אותם! למה יא מאמי?!, כאילו, מה רע במקור?, למה צריך להוסיף, לשנות, לבלבל, להמציא, לחדש. מה רע בכמו שזה? TROY

הידעתם ../images/Emo35.gif

I assassin באנגלית משמעותו "אני מתנקש" Yassassin בטורקית משמעותו "חיים ארוכים"

turrican

New member
רגע מה אסור לו??

חייברה.. כנראה נמאס לו מתדמית "חלוץ האלקטרוניקה " (בוא נעזוב בצד אם העובדה שרירה ונכונה או לא.. אין ספק שהוא השפיע על המון להקות שהגיעו אחריו) והוא החליט למרוד בה..SO ? אסור לו?? .. הפסיכולוג היה אומר על זה: מרד הנעורים היה צריך להתפרץ מתישהו?? אז יאללה גארי רסק להם ת'צורה...

ט ו ר ה

New member
יש ריסק טוב ויש ריסק רע...

הבןאדם מה לעשות, הרס..הוא נתן להם ביצועים חדשים רוקיסטים .. דיי מכפיר! לא הלך לו לאחרונה וכנראה לא ילך

ט ו ר ה

New member
אני? משמיעה ראשונה..

..די התאכזבתי נו באמת גארי.. יותר כמו PURE לפי דעתי אקסייל עוד בסדר..

troy1co1il

New member
כמו pure

למעשה, מכיל כמה רצועות חדשות, שכנראה לא נכנסו ברגע האחרון ל - pure. מבחינת הצליל, אין פה משהו שלא שמענו כבר ב - pure, שהוא אגב אלבום טוב. דווקא הוא זוכה לעדנה מחודשת בשנים האחרונות, אחרי שהיה לגמרי בשוליים. יש תמיד קהל שבא להופעות שלו, והוא נשאר בגדר תופעת קאלט חזקה מאוד. יש ניומן חדש - שעושה מוזיקת רוק תעשייתית עם גיטרות חשמליות (והוא יודע להחזיק גיטרה ביד), ויש את הישן - שנשען יותר על סינטים (מעבר לעבודת הגיטרות, שהיא פחות טעונה בדיסטורשנים כמו עכשיו). אז זה נסיון לכפות את ניומן החדש על ניומן הישן. זה לא מצליח. לשירים האלה אין סקס אפיל, אין גרוב, הם פשוט לא עוברים טוב. זה בדיוק כמו מה שאמדורסקי עשה לשירים של שלשלמה ארצי. מיותר. פשוט מיותר. TROY

oril123

New member
האמת שלדעתי לגרי ניומן

כבר מזמן אין מה לחדש עדיף לשמוע את אלבומיו שיצאו עד Warriors כולל.

אמן חייב לחדש?

ומה עם לעשות את מה שהוא יודע? למה warriors אפשר לשמוע, אבל אלבום חדש באותה רמה אבל לא "חדשני" לא לשמוע?

oril123

New member
אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב

הכוונה שלי הייתה (ואני מציין שהיא לפי טעמי האישי) שאחרי warriors הוא הפסיק לענין אותי. אורי

ט ו ר ה

New member
אני אוהבת את הרעיון

שאמן מחדש את השירים של עצמו רק שהפעם הוא נתן להם אופי אחר לגמרי.. פחות סינתים יותר גטרות , הוא טוב עם גטרה כמו שנאמר כאן קודם - אבל לא בשירים ישנים .....לדעתי. אבל זה נחמד "לבדוק את הסחורה" קודם ולא לפסול מהתחלה.

דיוויד בואי התמחה בזה

המון פעמים הוא חידש שירים של עצמו (ולרוב באופן די רע, למרבה הצער)

troy1co1il

New member
גרי ניומן החדש

אני אוהב את החומרים של גרי ניומן לאורך כל השנים. לפני ואחרי ההצלחה. בשבילי הוא תמיד יהיה רלוונטי. זה מהאמנים שתמיד יש להם מה להגיד. ההופעות החיות שלו, למשל, הן לרוב מסמך מוזיקאלי מאלף. האלבום החדש הזה הוא לא בדיוק אלבום אולפן מסודר, כשייצא האלבום הבא שלו, אני בטוח שיהיה לו הרבה מה לחדש לי. זה מן אלבום ביניים כזה, שבו הוא החליט לבקר מחדש בשירים של עצמו. אבל כשמדובר בקלאסיקות כל כך חזקות, אי אפשר שלא להרוס. זה די טבעי. מצד שני, לניומן שמבצע את החומרים האלה בהופעות כבר 20 שנה יש את הרשות לקחחת ולשחק בשירים של עצמו. זה עוד התעסקות כזאת של משהו להקליט באולפן, ומבחינת מוזיקאי - כל התעסקות היא דבר חיובי, זה תמיד מקדם אותך לאיזשהו מקום, אפילו אם השירים נשמעים חרא. TROY

למעלה