garmin-store

YAYA15

New member
garmin-store

שלום לכל חברי הפורום אני ושותפי משווקים של חברת גרמין בישראל. ברשותנו מערכות GPS לאופניים לאימון ולטיול הטובים בעולם. על כל מוצרי גרמין הנמכרים יש אחריות של היבואן הרשמי. את המוצרים אפשר למצוא באתרנו www.garmin-store.co.il בכל שאלה, תהיה ובקשה ניתן לפנות דרך האתר או דרך הפורום
ההודעה הועלתה באישור המנהלים תודה יאיר

odedbc

New member
בהצלחה וכמה שאלות

1. האם ל- EDGE 705 יש מפות כביש ושטח לכל הארץ? 2. האם ניתן להשיג אצלכם או דרככם חלפים\אביזרים למכשירים ישנים יותר, למשל: מטען וכבל חיבור למחשב ל-פורנר 201? תודה

YAYA15

New member
תודה וכמה תשובות...

1. כולי תקווה שמפות הכביש והשטח ל- EDGE 705 יהיו זמינות בעוד כחודש וחצי (ואז גם יוצאו מוצרים לאופנועים ורכבים- לכל המעוניין) 2. ניתן להשיג חלפים למכשירים ישנים יותר. כרגע ספציפית אני לא זוכר אם מה שרצית יש במלאי אבל אני אחזור אליך עם תשובה מדויקת יותר מחר בבוקר

אתם נותנים אחריות למכשירים שנקנו בחו"ל?

אין לי בעיה ספציפית כרגע אבל אני שואל באופן כללי

avnerm

New member
שוחחתי איתם טלפונית ולמיטב הבנתי הם לא יתקנו

anan77

New member
שירות

טוב יש לי 2 שעוני דופק של גרמין 305 אחד מהם מקולקל ורציתי לתקן. אכן לא קניתי בארץ כי לא היה שיווק מסודר ומה שעלה לי באיביי אחרי מסים בארץ 950 ש"ח עלה אז 1850 עכשיו המחיר מתחיל להראות נורמלי (עם הנחה קלה זה הפרש של מאה מאתיים ש"ח) בואו תפגינו אחריות ורוח שיווקית טובה ותסכימו לתקן את מכשירים מקולקלים. כמובן שאני לא מבקש ממכם מתנות, תיקון בתשלום, מה גם שהמכשיר שלי גם אם היה נקנה בארץ סיים את תקופת האחריות. אצל אגנטק אפשר לאשפז כל שעון של פולר והם יתקנו תמורת תשלום גם אם המכשיר נקנה בירח. פרסמו בבקשה איך ניתן להגיע אלכם על מנת לתקן מכשירים. אם תתנו שירות טוב רוב הסיכויים שאת המכשיר הבא אעדיף לקנות אצלכם ולא אצל הגויים מעבר לים

YAYA15

New member
לא ניתן שירות בארץ על מוצרים מחו"ל

זו לא הוראה של היבואן בארץ אלא הוראה של גרמין העולמית. מוצרים שנקנו בחו"ל ישלחו לארץ מוצאם או לאנגליה שם יטופלו במסגרת האחריות או יוצע לך לרכוש חדש במקום המכשיר המשומש שניזוק מכל סיבה שהיא אך יעניקו לך הנחה מסוימת ממחיר החדש

anan77

New member
בהצלחה

כנראה שאין לכם מערך שירות על מנת לטפל במכשירים, כך שנוח לכם להשליך את חוסר השירות על היצרן. לא ממש צעד שמשדר מקצועיות למי שיחליט לרכוש אצלכם מכשיר בקצב הזה תצטרכו למכור לימונדה ביום העצמאות.

odedbc

New member
יש עוד יבואנים או משווקים, ייתכן שיתקנו. נסה

*ג'יפיאס נאו 03-5374434 *השטח של רז הנדיב 21 הרצליה 09-9571122

Infin1ty

New member
זה לא קשור

יש יצרנים שמעדיפים שמהמקום שבו נקנה המכשיר שם הוא יתוקן ובמידה ואין אפשרות לתקן שם אז לשלוח ליצרן. אני חושב שזה יותר חשבון של מה מרוויח היבואן וכו'... (לכל חברה הישקולים שלה). וד"א, ברגע שאתה קונה משהו מ eBay אני חושב שכדאי לך לשכוח מאחריות בכללי. (גם אם המוכר מציין שיש אחריות)

anan77

New member
אחריות - שירות

לא ביקשתי אחריות. כשקניתי בחו"ל הבנתי שאני קונה מכשיר ללא אחריות. אני מבקש לתקן את המכשיר תמורת תשלום. אני לא מכיר תחומי יבוא בהם מעבדת השירות של היבואן לא מסכימה לקבל כסף תמורת תיקון. לכן אני מתאר לעצמי שכנראה לחבורה שבאה למכור לנו את המכשירים הטובים האלו אין ממש יכולת כזו. ואם קניה אצלם לא נותנת יתרון על פני קנייה בחו"ל, אז למה? בשם הציונות? מצטער, אני כבר תרמתי.

odedbc

New member
המסקנות שלך חפוזות, לא מבוססות ולא בהכרח

נכונות, ואף מטילות חשד על היבואן. יכולות להיות מספר סיבות מדוע יבואן אינו מוכן לתת שירת למכשיר מסוים. אין צרך להיעלב ולהטיל רפש.

YAYA15

New member
כמו שכבר ציינתי

ואתה יכול לברר את זה דרך אתר גרמין העולמי ב-www.garmin.com ההוראה שלהם היא שאין תיקון מכשיר כלל ועל כן אין מעבדת שירות. גם אם תקנה היום מכשיר ממני ומחר הוא יתקלקל- אתה תקבל מכשיר חדש
לא פותחים מוצרים של גרמין אלא מחליפים באחד חדש מהשקית. גרמין אינה נותנת שירות בינ"ל ואתה תצטרך, במידה וקנית בחו"ל\ לשלוח את המוצר לחו"ל. מישהו פה נתן דוגמא למעבדה פרטית בארץ לתיקון- אני לא מכיר ולא ממליץ אבל אם אתה לא רוצה שלוח את המוצר לחו"ל- לך אליהם. וכמו שכבר ציינתי- אם יש יתרון אחד בקניה בארץ על אף המחיר הטיפה גבוה יותר זה השירות שבוע טוב

natibergman

New member
../images/Emo4.gif טיפה גבוה?

נו בואו נראה דוגמאות: שעון ספורט Garmin Forerunner 405 אצלכם בהנחה 1690 ש"ח בחו"ל 300 דולר מחיר מלא... שעון ספורט Garmin Forerunner 50 אצלכם בהנחה 490 ש"ח בחו"ל 100 דולר מחיר מלא... מחשב אימון Garmin Edge 705 אצלכם בהנחה 2440 ש"ח בחו"ל 500 דולר מחיר מלא... מחשב אימון Garmin Edge 305 אצלכם בהנחה 1790 ש"ח בחו"ל 350 דולר מחיר מלא... נאמר אני מזמין מחו"ל (כמעט אף פעם לא מחיר מלא כמו שמצויין לעיל), מוסיף משלוח בדואר אוויר או UPS ובנוסף משלם למדינת ישראל טבין ותקילין מע"מ עדיין ייצא יותר זול. מוצרי אלקטרוניקה של היום יש להם תקופת חיים קצרה כי הרי בעוד שנתיים מחשב העל שקנית לאופנים ייראה (ויהיה שווה) כמו דינוזאור מגושם שעבר זמנו. מה הסיכוי שאני אצטרך שרות מכם? זה מוצר לכל החיים? שיהיה לכם הרבה הצלחה אבל אם אתם חושבים שבשביל שרות יש לכם לגיטימציה לייקר בעשרות אחוזים את המוצר את טועים ותאבדו הרבה לקוחות פוטנציאלים. אני סיימתי להיות פראייר כילד בשנות ה-80 שעשקו את הוריו מספר חנויות אופנים מועט שחגגו עד שהגיע עידן הרשת וטיסות לחו"ל הפכו לעניין שבשגרה. אתם ויבואנים אחרים מזלזלים בנו אבל בסופו של יום אתם המפסידים העיקריים. כסף אצלי לא צומח על העצים ואני עובד קשה עבורו. חבל אבל זו החלטה שלכם.

YAYA15

New member
הטוב בעיניך תעשה

לעניות דעתי 200-300 ש"ח הבדל שווים את השקט הנפשי שיש לך אחריות ושירות בארץ ולא בחו"ל שבוע טוב

avihersh

New member
אם הנתונים שלך נכונים, אז אין הבדל מחירים.

..או מחיר זהה כמעט לחלוטין למחיר חו"ל. לצורך החישוב נניח מחיר משלוח 100 ש"ח, שערשקל/דולר4 (באשראי משתמשים בשער קנייה גבוה ולא בשער יציג). נקח כדוגמא את ה Forerunner 50 - מאה דולר כפול 4 הם 400 ש"ח, נוסיף מע"מ ומשלוח ונקבל 562 ש"ח לעומת 490 בארץ, לפני הנחה, תשלומים ושרות טוב שקונה מוצר אצלך. שימו לב - בארץ זול יותר. דוגמא נוספת Edge 705 - חמש מאות דולר כפול 4 זה 2,000 ש"ח, נוסיף מע"מ ומשלוח ונקבל 2410 ש"ח. לעומת 2440 ש"ח בארץ. הנחה משמעותית של 10 ש"ח. שוב לפני לפני הנחה, תשלומים ושרות טוב שקונה מוצר אצלך. הנתונים לק מקריים. מרבית היבואנים ההגונים והמקצועיים בארץ נותנים MSRP + מע"מ. שוב - לפני הנחה תשלומים ושירות. סיכום - תחשבו טוב, לפני שאתם נותנים את פרטי כרטיס האשראי שלכם, לאיזה מחזיק סטוקים סוג ז' בחו"ל. בנוסף - מומלץ לקרןא אץ הפרק בספרו של מרמרי "על האופניים" שמתאר מסע בחצי עולם לקניית מחשבון אופניים חדש (עד הונג קונג הוא הגיע), רק כדי לקנות בסופו של דבר את השעון בארץ, במחיר טוב ובתשלומים (וכן. עם שרות מקומי...). שבוע טוב לכולם.

natibergman

New member
בעיות בהבנת הנקרא...

המחירים שהבאתי בחו"ל הם מחיר מלא - לא מה שנמכר בפועל. חבל שאתה לא מבין ששרות (וגם אחריות) הוא חלק מהמחיר ואין שום סיבה לנפח את המחיר עוד (ושנינו יודעים לאן הולך ההפרש). טיפים זה בכוס על הדלפק אם חשקה נפשך... בניגוד לארץ, מחיר חו"ל הוא מחיר ברזל, אין מיקוח ולא מחירון פרצוף שאתה לא מבין משום מה שהשיטה הזו פגומה. כלומר, בארץ אם אבי שלח אותי אז המחיר X אבל אם באתי לבד ואני לא מבין כלום אז המחיר הוא Y. תמשיך לשלם יותר כדי שתוכל לישון בלילה. נשבע לך שאני ישן טוב עם שקט נפשי אבל עם מחיר נמוך. שבוע טוב.

avihersh

New member
באת לקלל ויצאת מברך (ספקים מקומיים)

העובדה שמחירי חו"ל הם "מחיר מלא" (בטח מחיר מלא - נסה להתווכח עם אתר סטוקים באנגלית...). אין מיקוח. המחיר זה מה שיש (כמובן - ללקוחות מזדמנים מארץ הקודש). בחו"ל אף אחד לא סופר את נתי ברגמן (או כל לקוח מזדמן אחר) ממטר. אבל דע לך שבחנויות בחו"ל, בדיוק כמו בארץ, לקוחות קבועים (ונאמנים) יקבלו מחיר טוב יותר ושרות טוב יותר. ככה זה בעסקים. ועכשיו עם יד הלב - בהפרש של 10 ש"ח לא היית מעדיף לקנות בארץ?

למעלה