Garden

Dublinoa

New member
Garden ../images/Emo83.gif

אז פסטיבל הסרטים ההומו-לסבי של דבלין מתקרב והולך ובין הסרטים שהולכים להיות מוצגים מצאתי את הסרט הישראלי Garden . מישהו ראה, שמע יודע משהו
נעה

סלסרו

New member
הראו את זה כאן מלאן תלאפים פעמים

בתחנות IFC ו- Sundance תמיד יצא לי לראות רק חלקים ממנו, ואולי לכן לא ענין אותי במיוחד

odedee

New member
נדמה לי שראיתי אותו בטלוויזיה

אם לא טעיתי בסרט, אז זה סרט דוקומנטרי די עצוב אבל מעניין. לא יצירת המאה אבל נותן הצצה למציאות ש"מתחת לאף" שלנו (טוב, אם היינו תל אביבים).

Dublinoa

New member
מה שקראתי אכן דוקומנטארי על

שני נערים שעוסקים בזנות (וסמים ועוד כל מיני דברים כאלה משמחים) בגן החשמל בת"א 2003. אם אתה מכיר עוד סרטים ממה שיגיע לפסטיבל כאן אשמח להמלצות.

een ogenblik

New member
ידעתי שזה נשמע לי מוכר אז בדקתי

ואכן כתבתי עליו פה, ואנשים המליצו. לא ראיתי כמעט, הואיל והגעתי מאוחר מדי. אבל האיש ראה, והתרשם ארוכות.

odedee

New member
מה זה, מגיעים רק שישה סרטים?

זה כל מה שראיתי באתר ששמת... נראה לי מעט מדי בשביל לקרוא לזה פסטיבל, לא? באמת זה כל מה שמוקרן? אם כן, אז יש להם לאן להשתפר. אני לא מכיר את הסרטים האחרים. Little man ו-The child I never was נראים לי (מהתיאור) קצת "לא בנושא". Bear cub נראה לי הכי מעניין.

Dublinoa

New member
שאני אזכיר לך שאירלנד היא לא בדיוק

מחוז הגיי והיא היתה תחת שילטון הכנסיה הקתולית עד לפני בערך 10-15 שנים
חכה, על הבדיחה שנקראת כאן מצעד הגאווה (שהיה בשבת שעברה בדבלין) עוד לא ספרתי לכם... (מחר, למה אני כבר תיכף הולכת). וחוץ מיזה שאירלנד והומואים/לסביות זה עדיין קצת סתירה פנימית הרי מה שלעולם לא סתירה זה ההגזמה האירית
כולו 6 סרטים והם אומרים פסטיבל
כן, זה מאוד מתאים לכאן |שמרוק|
.

TrigATUSA

New member
לטובת מי שהתעצל לקרוא את השרשור

הקודם ואת התגובה שלי שם - ראיתי את הסרט עם חבר אמריקאי והוא חשב שלמד המון ממנו, הרבה יותר מכול כתבות הסברה/תעמולה, הוא עד היום אסיר תודה שלקחתי אותו

למעלה