Gameshark 2 פועל כמו DVD REGION X

בוזיק

New member
Gameshark 2 פועל כמו DVD REGION X

שמעתי שבגיימשארק החדש ובאקשן ריפליי יש כבר תוכנה שמאפשרת לראות DVD מכל האזורים. זה הופך את זה לשווה הרבה יותר מDVD REGION X כי זה פועל בדיוק אותו דבר ובנוסף יש את כל הקודים וכו´. אמרו לי גם ש DVD REGION X לא פועל על מכשירים אמריקאים (אי אפשר לראות סרטים מאירופה גם כשמתשמשים בדיסק) בעוד גיימשארק מעלה סרטים מכל הסוגים גם על NTSC. זה נכון? מישהו שבאמת יודע יכול לתת לי תשובה?

game boy

New member
טעות,טעות,טעות.

מכשיר אמריקאי לא יעלה סרטי pal מקוריים לעולם לא יעזור גם גיימשארק מהונולולו
לפתרון הבעייה הזו. אמיר

בוזיק

New member
לא בטוח בכלל...

ראיתי בהרבה אתרים שאומרים שREGION X לא מעלה PAL על NTSC אבל בשום מקום לא אומרים שהגיימשארק לא פועל הרי התכנות שלו יותר מתקדם אז אולי מצאו פתרון לבעיה? והאם DVD REGION FREE שגם הוא יותר חדש מREGION X פועל? אגב, DVD REGION FREE של חברת BLAZE יכול לפעול בBoot Disc לגוקים מסויימים כמו הנאו והנו סולדר?

ET2k

New member
תרשה לי לצטט:

מישהוא פעם אמר "התשובה בגוף השאלה", אם הגים שארק הוא חדש... אז אולי לא כתבו עליו עדיין מספיק?

game boy

New member
לא יעזרו כאן קודים .

פונקציית pal עבור סרטים לא קיימת במכשירי ps2 מדגמים אמריקאיים . הפיתרון (אם יהיה כזה) יהיה אך ורק באמצעות רכיב זיכרון שיש לשלבו במעגל המכשיר,דבר שלא נראה באופק כרגע. אמיר

בוזיק

New member
טוב, עוד שאלה:

שמעתה על דבר בשם DVD REGION FREE של חברת בלייז? זה מעלה צרובים עם גוקים כמו שעושה DVD REGION X?

game boy

New member
ההיגיון אומר שכן.

זאת משום שלא בדקתי. אני בד"כ נוהג להשתמש באביזרים מקוריים(region x,לדוגמה). אמיר

למעלה