GAMEPASS- שרשור בנושא

Quantum2

New member
GAMEPASS- שרשור בנושא

אני יודע שיש בין חברי הפורום כאלה שכבר השתמשו בשירות והייתי מעוניין שיתנו חוו"ד מפורט על נוחות השימוש, איכות השידור וכו- כולל מתן פרטים על המערכת ומהירות החיבור שברשותם, הם היה דרוש להפעיל את השידור ללא שאר תוכנות, כדי להקל על המחשב, האם גם דרך ראוטר היה שידור באיכות טובה. האם GAMEPASS מועבר באיכות HD? האם יש מנוי HD נפרד? מישהו התנסה במנוי ויכול לתת חוו"ד? איכות השידור באיזה רוחב פס וכדומה

laufgas

New member
שים לב שכבר פתחתי שרשור על זה כמה שורות למטה

ומכיוון שיש המון מה להגיד על זה, וכבר סיפרתי באחד השרשורים בעונה הקודמת אז לדעתי זה שירות מעולה. מעבר לזה, כנס לשרשור פה ותקרא מה שכתבתי. אם יש לך עוד שאלות, פשוט שאל.

Quantum2

New member
אתה יודע, זה לא עולה כסף לפתוח שרשור חדש

לא רציתי לפספס את הדיון לגבי השירות. לא תמיד צריך להיות חכמולוג ולומר- "כבר פתחתי שרשור". השרשור שנפתח לא היה בנושא האיכות אלא בנושא שניתן להרשם לשירות של האוף סיזן. בכל מקרה תודה על הקישור. אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת אם מישהו נרשם לשירות

JayneCobb

New member
עולה כסף,לא...

אבל טיפה מיותר כשיש שירשור בדיוק באותו נושא בערך 3 שירשורים מהחלק העליון של הפורום,ועם טיפת תשומת לב...

Quantum2

New member
אתם מתים על זה אה?

לומר "אמרתי לך" וכדומה... ראיתי את השרשור ובכל זאת החלטתי שהנושא חשוב ורציתי שניתן לו את תשומת הלב הראויה. אז בבקשה ממך, תפסיקו לשרשר שטויות, ולהתמקד באיפה יש שרשור ואיפה לא, ותתעסקו בעיקר- GAMEPASS

JayneCobb

New member
כן...מתים על זה...

אנחנו מתים על זה שהפורום שאנחנו מנהלים יראה מסודר ובלי שירשורים מיותרים...ממש סטיה...

laufgas

New member
אני אסביר לך משהו

קודם כל, לא התכוונתי שזה ישמע בנימה מאוד לא ידידותית. כל מה שרציתי לומר זה שחבל לפתוח עוד שרשור ויש כמה סיבות טובות לכך. הראשונה היא שאני לא כל היום מסתובב פורום, וגם כשאני כן אני לא תמיד שם לב לכל ההודעות שכתובות פה. כשמישהו מגיב לשרשור שלי או להודעה שכתבתי בשרשור של מישהו אחר, זה שולח לי הודעה למייל (המייל שלי פתוח כל היום) ואז אני יודע שיש הודעה חדשה בנושא שעליו דיברתי. אז קודם כל תבין שזה מטעמי נוחיות. דבר שני, זה כן עושה סדר בפורום. בדיוק בגלל זה יש התנהלות בכל גוף/ארגון. כדי לצמצם מקרים של בלאגן ולשמור על סדר שיהיה מקובל על כולם. דבר שלישי, המנהלים של הפורום קבעו משהו, ופשוט צריך לכבד את זה מהסיבה הפשוטה שהאחריות היא שלהם. בכל מקרה, אני רק הבעתי את דעתי בעניין ואת הסיבה שאני חושב שאתה טועה, אבל אפשר לפתוח על זה שרשור חדש
בכל מקרה, ממש עכשיו הסתדרה הבעיה הטכנית שהייתה להרבה אנשים ואני בינהם, ואני בודק את הממשק החדש (כן, יש ממשק חדש) של גיימפאס ואני צופה ב-NFL Network. אתן מאוחר יותר פרטים ותמונות. בינתיים אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול.

laufgas

New member
רשמים שלי מה- Offseason Gamepass HD

וואו, בדיוק מה שהייתי צריך. בוא נתחיל ב-256 משחקי עונה רגילים, 13 משחקי פלייאוף שנמצאים שם ובכל רגע נתון אפשר לצפות בלי פרסומות ובאיכות מצויינת בכל רגע נתון. NFL Network: אפשר לצפות בערוץ בשידור יש מארה"ב באיכות מדהימה. האיכות השתפרה בצורה מטורפת וזה רק גורם לי לחשוב שבגיימפאס המלא של העונה הבאה האיכת תשודרג גם כן בהתאם. אפשר לבחור את גודל הזרימה שאנחנו רוצים ויכולים לקבל במחשב. אני מקבל באיכות מצויינת כשהכל רץ חלק זרימה ב 1200 KBPS כשגם אני יכול לצפות ב-1800 אבל כרגע אני לא רואה צרך לנצל כ"כ הרבה רוחב פס. אבל כמו שתראו בתמונות שאצרף בהמשך, באמת איכות טובה. רוחב הפס שאפשר לבחור הוא: 450, 800, 1200, 1800, 2400 KBPS. יש גם צ'אט שאפשר לדבר עם אוהדים שגם עשו את המנוי בשאר העולם. קצת טראש טוק באוף סיזן לא מזיק... חוץ מזה יש גם VOD של תוכניות מהערוץ Total Access, America's Game ו-Top 10, כך שאם מפספסים את השידור הישיר אפשר תמיד להפעיל מחדש בשידור חוזר. זהו, אני חושב שבסך הכל כתבתי את כל מה שראיתי בשעה האחרונה. אני עכשיו אצרף תמונות.

omrili77

New member
המערכת של תפוז מורידה את האיכות

אז לא ממש נצליח לראות מהתמונות את האיכות. אולי אם תעלה את זה לאתר כמו פיקאסה או משהו

laufgas

New member
כן, צודק, חשבתי על זה בעצמי

מה שרציתי לציין שלדעתי זה אחלה מוצר בשביל 35 דולר (למרות שהמנוי לאוף סיזן נגמר בתחילת הפריסיזן - טוב נו, הגיוני).

laufgas

New member
אני שונא שאני שוכח לכתוב דברים בהודעות

אני אצעור שניה את העלאת התמונות ואשים את זה באתר טוב כמו שכתבת.

roei90210

New member
עזוב תמונות.. האיכות היא כמו בדמו שבאתר?

כי אם כן, וואו.. איכות מעולה. אבל ה-35 דולר זה ל offseason pass, לא? צירפתי את דף הרישום.

laufgas

New member
שאלה טובה

וגם התשובה טובה. התושבה היא כן. לפני שנה כשעשיתי את המנוי פעם ראשונה, גם אני תהיתי לגבי האיכות. כי סך הכל חשבתי שמדובר בדמו שלא מוזרם בזמן אמת (אבל מסתבר שהוא כן מוזרם בזמן אמת).זאת האיכות. וכן, ה-35 דולר זה לאוף סיזן, אבל אני חושב שזאת הזדמנות לכל מי שהתלבט אם לעשות גיימפאס לבדוק את המוצר הזה עכשיו כי המחיר לא גבוה בכלל. המנוי לעונה שלמה עולה 240 דולר. בטח יציעו אותו בסוף אוגוסט כבר. בינתיים אפשר להנות מכל המשחקים של העונה הקודמת ובערוץ NFL Network ב35 דולר. אני מאז אתמול לא פתחתי את הממיר של יס

למעלה