game pass

game pass

שלום :)

בעקבות ירידתו המאכזבת של-ESPN חשבתי אולי לרכוש את ה-gamepass אבל רציתי להמתין עד לאוגוסט לראות אולי מישהו יקנה את זכויות השידור שלהם.
למרות זאת מהסתכלות באתר של ה-NFL ראיתי שיש עכשיו מין מבצע של 200$ והמחיר צפוי לעלות.

רוכשי ה-gamepass למיניהם, האם המחיר באמת עולה ככל שמתקרבים לעונה?

תודה רבה

רועי

RoyBehar

New member
בשנה שעברה זה גם עלה ככה.

והמחיר ממשיך לעוד שנה ממה שהבנתי.
בכל אופן, אני עשיתי את המנוי המלא, שגם ככה תופס לשנה שלמה, אז חידשתי כבר היום, שיהיה.
לפני שנתיים כל החבילות עלו קצת יותר, אבל בשנה שעברה הם הורידו את המחיר ולא זכור לי שהוא עלה אחרי תקופה. אם כבר הוא יורד אחרי שמתחילה העונה עצמה (אחרי חודש בערך אני חושב).
מצד שני, הם באמת כתבו שזה ״לימיטד טיים אונלי״ אז אולי השנה משהו השתנה.
בכל אופן, זה מחיר מעולה וגם המחיר לחבילה שכוללת רק את העונה עצמה ממש מצויין (130 דולר)

10nircohen

New member
אם אני זוכר נכון , המחיר באמת עולה

אני רוכש את ה-game psaa כבר שנתיים ברצף , גם כשהיה ESPN ו-FOX, וזה שווה כל שקל וכל סנט.

במיוחד עכשיו כש-ESPN יורדת מהמסכים שלנו , לדעתי אין תחליף לגיים-פאס.

בשביל 200$ (בערך 700 ש"ח) , אם אתה באמת אוהב פוטבול ובאמת רואה כל שבוע את המשחקים (כמוני) , אז תקנה. שוב , פשוט שווה.

Chi Town

New member
אתם לקוחות קבועים של ה Game Pass נכון ?

יש למישהו ממכם אולי את ה promo code שמקנה את ההנחה?

laufgas

New member
אני לקוח קבוע של Gamepass ולא קיבלתי קופון

אשמ לשמוע עדכון על זה.

RoyBehar

New member
גם אני ולא קיבלתי דבר כזה.

אני כבר שנה חמישית או שישית ולדעתי המחיר ירד בכל מקרה בשנה שעברה, ככה שלא נתנו הנחות נוספות. אולי אני טועה.

eran113

New member
השנה אין ברירה

ונצטרך לעשות game pass.
אין ספק שתהיה חוויה להשתמש ולהנות מהמוצר הנהדר הזה, רק שזה לא כל כך מסתדר עם התקציב ועם האישה...

נצטרך להסביר לה למה עד עכשיו זה לא היה נחוץ ומעכשיו זה חובה.

האם מישהו יודע האם יש דרך להוזיל את העלות של מוצר?

ESPN

New member
שאלה לחבר'ה פה שהם אוהדים שרופים של קבוצה אחת

למה בעצם לא לעשות את המנוי לקבוצה הספציפית? איכשהו זה נראה לי הכי הגיוני בשיקולי עלות/זמן שבאמת יש לי לראות פוטבול, ולא שמעתי פה על אף אחד שעשה את זה. מאה דולר זה כבר ממש לא נורא. טיעונים בעד ונגד יתקבלו בברכה.

RoyBehar

New member
טיעונים בעד ונגד

בעד: חסכוני
נגד:
אין את הNFL network שזה סוג של תחליף לאי.אס.פי.אן
אין את הרדזון צ׳אנל, שזה נחמד בזמן שהקבוצה האהודה עליך לא משחקת וגם נחמד לבעלי קבוצות פנטסי
אין את הקואצ׳ פילם, שזה סתם צעצוע חביב לשחק איתו.

מבחינת התמורה לכסף החבילה המלאה נותנת לך הרבה יותר, כשלוקחים בחשבון שהמנוי קבוצה זה בעצם 16 משחקים תמורת 100 דולר.
לעומת זאת, מבחינת חיסכון, המנוי עונה (ולא עונה פלוס) משתלם הרבה יותר. 130 דולר וכולל את כל המשחקים ואת הנטוורק והרדזון. ההבדל היחיד הוא שהוא נגמר בסוף העונה (אין פלייאוף ואין נטוורק בשאר השנה).

omrili77

New member
בדיוק דנתי בזה עם רועי לפני שבועיים בערך

הסיבה העיקרית היא שאחרי ששמת כמעט 400 שקל על המשחקים של הקבוצה שלך, לא תשימי כבר עוד 100 בשביל האפשרות שיהיה פתאום משחק מעניין של קבוצה אחרת שתרצי לראות (ולא יהיה בפוקס ספורט)?
וזה נותן לך גם את הרד זון שכולם מהללים, מה שלא קיים כשעוקבים אחרי קבוצה אחת בלבד.
זה גם מאפשר תאורטית להשאיל את המנוי לאחרים בזמן שאת לא צופה, מה שמועיל יותר למשפחות שבהן יש צאצאים שלא אוהדים את אותה קבוצה כמו ההורים (מכירה כאלה...?
)

omrili77

New member
*שכחתי שיש פה עוד 700 ״רועי״

הכוונה היתה לרועי זיו, לא שזה כזה משנה

ESPN

New member
האמת שהטיעון של משחק מעניין של קבוצה אחרת

זה הטיעון הכי משכנע כי לראות NFL נטוורק סתם בשעות הפנאי אין לי יותר מידי זמן והרד זון נחמד אבל אפשר לחיות בלי זה.

טוב, נשקול ונראה כבר. נראה לי שקצת יותר קשה לי ללחוץ על ההדק כי אני משלמת גם 120 דולר כל שנה לMLBTV ועכשיו לחשוב שאני אשלם עוד 130 לNFL ואז לחשוב על כמה אני משלמת ליס במצטבר כל החיים...

ESPN

New member
גישה לכל המשחקים בליגה-עונה רגילה + פלייאוף

בכל מיני פורמטים (כמובן לייב+ארכיון+משחקים מקוצרים), בחירה של איזה שידור אתה רוצה לשמוע (קבוצת בית או חוץ)+שידורי רדיו, מעקב פנטסי ועוד כל מיני פיצ'רים שאני לא משתמשת בהם אז אני לא זוכרת את כולם.

RoyBehar

New member
זה לא רע בכלל

למי שאוהב בייסבול כמובן. זה איזה מיליון משחקים בעונה לא?

JayneCobb

New member
אז עושים מה שאני עשיתי כשחזרתי לארץ...

עושים עידן + (בכלל, אם את קונה טלוויזיה חדשה,ברוב הדגמים זה כבר בילט-אין), מורידים את כל הדברים החדשים והטובים בלי דיליי, ומוציאים כסף על שירותי פרימיום כמו GAMEPASS או MLB.TV

הרבה יותר משתלם (אפילו אם את זורקת לשם מחיר של טלוויזיה חדשה)...
לשם השוואה:

מנוי שנתי ממוצע להוט/יס = 3000 ש"ח (12X250)

מנוי גיימפאס - 925 ש"ח
מנוי בייסבול - 450 ש"ח
עלות אנטנה לקליטת עידן + - 120 ש"ח
טלוויזיה חדשה - 3000 ש"ח (למרות שאפשר למצוא גם ב 2200-2500 ש"ח)

בשנה הראשונה, כן, הנתיב האלטרנטיבי יעלה לך בערך 500 עד 1000 ש"ח יותר...אבל מהשנה השניה זה כבר חיסכון נטו...

ובנינו - הכל אפשר למצוא באינטרנט בימים אלו...כך שלא ממש קיים יותר צורך בתוכן של הוט/יס אלא אם את ממש חייבת תרגום (ואני יודע שאת לא)

REDSKINS

New member
גם מה שאני חשבתי

עד ההורדה של ESPN הייתי בטוח שאני אעשה את המנוי רק למשחקים של וושינגטון.
בגלל שאני תמיד אראה את המשחק של הרדסקינס (גם נגד קליבלנד כשRG3 פצוע) אני אראה רק את המשחקים שלא משודרים בו זמנית עם וושינגטון.
אם אני לא לוקח בחשבון את SNF ו-MNF שאפשר לראות בארץ נשארים לי רק המשחקים של 1 ו4 וחצי.
יצא שהיה רק משחק אחד או שניים שרציתי לראות ולא שודר בארץ.
מה שכן היה נחמד היה הרדזון צ'אנל. אם אין אף משחק שמעניין אותי זה הפתרון המושלם.

ההתלבטות כרגע היא האם הMNF והרדזון צ'אנל שווים או לא את ה100 שקלים. למי שיש זמן אין שאלה בכלל אבל משיקולי זמן פנוי לעונה הקרובה אני חושב שלא.

למעלה