Game Pass 2010-11 is up and running

RoyBehar

New member
Game Pass 2010-11 is up and running

עוד סנונית שמבשרת את בוא העונה הקרובה.. גיים פאס החדש עלה בשעה טובה ומוצלחת. כרגע זה מופיע כגרסת בטא, כנראה בגלל השינויים שהם עשו בתוכנה. החבילה (בעלות של 279 דולר לעונה) תכלול השנה - 50 משחקי קדם-עונה שידורי ערוץ הNFL נטוורק 24X7 ערוץ הרד-זון שחוזר משנה שעברה (אני לא זוכר אם היה אותו בעונה שעברה, אבל השנה הוא כלול בחבילה) צפיה במשחקים במקביל עם תמונה בתוך תמונה (אני מקווה ששינו את הפונקציה של העונות הקודמות של החלונות הקטנים למטה, אבל לא לגמרי הבנתי ובדמו אין את הפונקציה הזאת) שידורי רדיו של הקבוצה הביתית ושל האורחת (שוב, לא לגמרי הבנתי אם אפשר להפעיל את זה במקום השדרנים של הרשתות, או רק בלי תמונה, אבל אם זה יכול להחליף את הפרשנים הרגילים, זאת פונקציה די נחמדה) DVR controls - מאפשר לקפוץ אחורה או קדימה 10 שניות, אם פספסת מהלך חשוב, לקפוץ לתחילת המשחק, או לקפוץ למהלכים גדולים שהיו במשחק ("big play markers") מאגר של כל המשחקים שכבר היו בVOD כמו בכל עונה. וכמובן - הכל בHD למי שיש לו סטרימר שתומך או חיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה (גם למי שאין, השידור עדיין נראה פי כמה וכמה יותר טוב מהשידור בMETV) כבכל שנה יש גם את האופציה של מנוי על משחקי קבוצה אחת (200 דולר לעונה - המחיר עלה) ואת האופציה של מנוי חודשי (70 דולר) או שבועי (25 דולר) בהיעדר ESPN, נראה לי שהשנה אני מתחיל את המנוי כבר מעכשיו, זה לא שהמחיר הולך לרדת אחרי אוגוסט, וככה במקום PTI, ספורטסנר וATH, אני אוכל לראות את הלופ של התוכניות של הנטוורק. גם משהו... למי שלא בטוח אם המחשב שלו וחיבור האינטרנט יכול לעמוד בזה, יש את הדמו שיכול לתת תמונה די ברורה של איך השידור האמיתי יראה אצלכם, ואפשר גם לקחת מנוי שבועי לשבוע הראשון, לראות אם עובד ובמידה וכן ליצור קשר עם השירות לקוחות שלהם ולעשות מנוי שנתי ואז יקזזו מהעלות את השבוע הראשון שעליו שילמתם בנפרד (אני יודע שאנשים כאן עשו את זה בשנים קודמות, אני לא לגמרי סגור על מה הפרוצדורה, אבל זה אפשרי) יש לי הרגשה שהשנה תהיה היענות מאוד גדולה (בארץ) לשירות הזה, כי בערך חצי מאיתנו נשארנו בלי ESPN לצערי. אני אישית יכול להגיד, שזו העונה השלישית שאני נרשם ובשתיים האחרונות (חוץ מתקלות מעצבנות בשבוע הראשון של העונה שעברה, שעליהן קיבלנו החזר כספי) אין לי תלונות ואני מאוד מבסוט מהם. יש תמיכה אונליין וגם טלפונית בזמן משחקים, הם מאוד הוגנים בפיצוי במידה והיו תקלות או בעיות באשמתם ובהתחשב בכמות המשחקים והתכנים שהם מספקים (כל המשחקים לייב ובVOD, הנטוורק בלייב + תוכניות מסויימות בVOD) המחיר יחסית מאוד הוגן.

RoyBehar

New member
עובד מעולה דרך אגב...

עשיתי אתמול בלילה את המנוי. התחלתי טיפה לשחק עם זה בשביל לראות איך זה עובד.. הממשק מאוד נוח, דומה לשנה שעברה אבל יותר יעיל ומאוד קל לשימוש. הפונקציה של צפיה בכמה משחקים במקביל עובדת מעולה (אני בדקתי את זה עם הארכיון של 2009) - אפשר לראות 2-4 משחקים במסך מפוצל (לא מסך אחד גדול ועוד כמה קטנים למטה אלא ממש 2 או 4 חלקים שווים מהמסך) ולהחליף בסאונד בין משחק למשחק. הם יודעים לעבוד האמריקאים האלה. יחסית לשנה שעברה, שיפור משמעותי ונראה אדיר. אני כבר רואה איך אני הולך להעביר לילות שלמים עם חצי מסך על המשחק של הברונקוס וחצי על הרד-זון צ'אנל.

Quantum2

New member
איכות גרועה או שזה רק אני?

בד"כ כשהייתי מנסה את הדמו היתה מתקבלת תמונה באיכות ממש טובה אולם כשניסיתי עכשיו האיכות לא עולה על סטרימינג בינוני ומטה. יש לי אינטרנט במהירות 1MB

REDSKINS

New member
לא רק אתה

יש לי אינטרנט 2.5 מגה (אאל"ט) והאיכות של הדמו בינונית מאוד , ממש לא HD. ניסיתי את זה על גוגל כרום וגם על אקספלורר ובשניהם האיכות בינונית. השאלה היא אם זה גם ככה במציאות או שרק הדמו באיכות לא טובה.

לא יודע איך הדמ אבל שנה שעברה ראיתי מצויין

ובאיכות טובה מאוד ולא שיש לי מסך מי יודע מה גם השנה נראה לי שאני אעשה מנוי למקוצר אולי לחודש- היות והמחיר לשנה שלמה גבוה מאוד אולי שווה את החצי שנה

lambdeus

New member
עשיתי את המנוי. שווה כל גרוש.

שנה שעברה באמצע העונה קפצתי על מציאה של 10 המשחקים האחרונים של העונה של הקבוצה האהובה עליי בפחות מחצי מחיר (80$ אם אני לא טועה) והייתי מרוצה עד הגג מאיכות השידור (היה לי אז רוחב פסשל 3 מגה) ומהעובדה שיש את הNFLNW והVOD ואני מקבל פוטבול 24/7. השנה החלטתי, גם בעקבות ירידת ESPN שאני הולך על המנוי המלא, השלם והמשורג שלהם במיוחד לאור העובדה ששידרגתי בעצמי לרוחב פס של 12 מגה (וואו, וואו, וואו). המחיר הוא לא לכל כיס, בכל זאת 1000 שקל. אבל התמורה היא בהחלט מלאה ומעבר למספקת. חיברתי את המחשב לטלויזית הLCD 32" שלי ואני בהחלט מוכן לעונה שבה הניירס יחזרו לפלייאוף סוף סוף. הבעיה היחידה עם כל זה שאני מפחד שאני הולך להיות מחובר באינפוזיה לערוץ ולשכוח שיש עולם מחוץ לכורסת הטלויזיה.

RoyBehar

New member
אצלי עובד מצויין

עם אינטרנט של 5 מגה אמנם,אבל עובד ממש טוב. איכות מצויינת (נכון שבמעבר מהלפטופ לטלויזיה זה קצת מאבד איכות, אז HD ממש זה לא, אבל עדיין יותר טוב מהשידור של METV לדוגמא). אני בדיוק עם איזו תוכנית בלופרז ברקע עכשיו. נראה מדהים. הדבר היחיד שטיפה מעצבן הוא השורה למטה עם הווליום ועם הכפתורי שליטה שלא נעלמת כשעוברים למסך מלא, כאילו נראה שהמסך מלא הוא לא באמת על כל המסך, אני מניח שאם אני אשחק קצת עם ההגדרות בטלויזיה אני אפתור גם את זה.

Quantum2

New member
ניסיתי שוב- תיקנו את הדמו...בערך

רואים באיכות טובה אבל מקרטע

למעלה