game news

PlayGirl3

New member
למה דממה?

אני הייתי הראשונה להגיד כאן בפה מלא שהפלוס נעשה גרוע ולא שווה ברגע שהכניסו אליו את ה-PS4, גם כשחובבי אינדי זולים למיניהם ניסו לשכנע אותי ואחרים שזה לא כך.
אתה יכול לראות הודעות שלי כמעט כל חודש מתלוננת על השפל החדש שמציעים לנו כל פעם מחדש.

פעם הפלוס באמת היה שווה אפילו אנשים כמוני יכלו להכיר בזה.

אני אחד שקונה משחקי AAA ישר שהם יוצאים (אם הם מענינים אותי) אז גם בימים הטובים של הפלוס רוב הפעמים היו לי את המשחקים הטובים שהוא מחלק
אבל יכולתי להכיר בערך של הפלוס בשביל אנשים שמעדיפים לחסוך ולהוציא את הכסף שלהם על דברים אחרים.

ממש הייתי סגור על זה שאם סוני תשקיע ככה גם בפס4 אני אוריד הילוך עם קניית המשחקים שלי ואחכה לקבל משחקים בפלוס, אבל איזה ....
מיקרוסופט וסוני רואים את מפתחי האינדי כמו מכרה זהב שאין לו סוף, עד כדי כך, שאני בספק אם תהיה להן סיבה להתחיל לחלק לנו AAA כשהספרייה של הקונסולות תהיה ענקית... פשוט כי הרבה יותר קל, וזול לחתום על עסקה עם אינדי עלום שם מאשר עם חברת פיתוח גדולה.

העיקר שהם יכולים לחרטט שהם מחלקים 6 משחקים שווים.

אני מקווה שהרבה גיימרים הולכים להתנתק גם כן מהשירות הזה, רק אם נפגע לסוני בכיס דרך הפלוס היא תתחיל להתחשב באנשים שנרשמו לפלוס
בעיקר בשביל לקבל משחקי סינגל מושקעים.

יש לי את כל משחקי הUncharted בPS3 :)

god of war 3 אין לי, אבל אין מצב שי י משלם עליו 40$ לPS4 כשאני יכול לשחק אותו בPS3 במחיר הרבה יותר זול סוני לא יצליחו לעבוד עלי שהם מונעים יובש. הם הפכו לנינטנדו, ממחזרים לך את כל המשחקים של הדורות הקודמים, תכף הם יוציאו גם ריימאסטר לGTA 3 לPS4 ונסגור עניין.
טקן 7 מאוד מעניין אותי, אבל הוא רחוק רצח.

כרגע המשחקים היחידים שמענינים אותי לפס4 בעתיד הקרוב הנראה לעין הם
מקס הזועם (בספטמבר!)
דרגון קווסט הירוז (אמור להיות השנה אבל מי יודע)
באטמן ארקהם נייט (סוף יוני)

אני מאוד מקווה שיהיו הכרזות חדת בE3 למשחקים השנה, כי ממש לא מוצא חן בעיני שרק 3 משחקים מעניינים אותי עד סוף השנה.יש לי הרגשה שנקבל עוד הכרזות על עוד ריימאסטרים איכס
מה נשאר להגיד, מזל שיש לי ערימה של משחקים לפס3.
צירפתי לך טריילר למקס הזועם אם פיספסת.

נכון זה מעצבן

מרוב שאין להם משחקים חדשים בפתח ואף הרחוק, הכוונה במספר גדול יחסית, הרי שלפתע רימאסטרים בלי סוף מה כל החרטא הזה, הרי סביר להניח שמרבית השחקנים ששיחקו בזה לא ייחזרו לזה, אבל כיוון שאני מתכון למכור את הסוני 3 בקרוב ויודע שיהיה אנצ'רטד 4 קורץ לי שיהיה לי את כל הסדרה.

GOD OF WAR 3 הכי נהניתי ממנו מכל הסדרה, הגרפיקה, המקוריות וכיוצא בזה.

ראיתי איפה שהוא שטקן 7 יוצא באוקטובר אז זה לא כזה רחוק אם זה נכון.

מישהו 2

New member
אם לא האונליין לא הייתי קונה פלוס

אבל אני חולק עליך שהוא למכורי COD ובאטלפילד בלבד.
עברנו את הימים של משחקי קמפיין איכותיים עם עלילה מסודרת. בשבילי האונליין הוא חלק בלתי נפרד מ- 90% מהמשחקים שיש לי, ואספתי כבר לא מעט משחקים.
&nbsp
זה nba2k15 , מורטל קומבט, בלאדבורן, dying light , דרגון בול... בנוסף לבאטלפילד 4
&nbsp

לי עברו הימים שאני וחברים שלי מוצאים זמן לשחק יחד SF

בחדר אחד, זה מאורע למסיבה אם אנחנו מצליחים בכלל להיפגש לאיזה סוף שבוע של סשן, בטח שלא לשחק יחד אונליין, שחצי בכלל לא משחקים במשחקים יותר, ואלה שמשחקים רובם על המחשב, ואלה שבקונסולות אין להם PS4 :(

עם מי אתה משחק אונליין עם זרים? כי אם התשובה היא כן אני באמת לא רואה איך אני יכול להנות ממשחק כזה, את האנשים בפורום אני לא מחשיב כזרים
אגב, אבל אנחנו לא משחקים יחד.

משחק עם זרים מבחינתי, בלי כל הצאט הכייפי והצחוקים באוזניות ותכנון אסטרטגיה, זו אחת החוויות הכי בודדות, מעציבות ומדכאות שאפשר לחוות.

מישהו 2

New member
מסכים ש- offline מרובה משתתפים

זאת החוויה העילאית שקונסולה יכולה לספק. זה חברים , צחוקים , תחרות. בקיצור חוויה שמחממת את הלב P :
לעיתים רחוקות יוצא לי , אבל אני משחק בעיקר אונליין נגד זרים.
&nbsp
כמו שאתה מציג את זה, אונליין נגד זרים זה כל כך מדכא ובודד, עפ"י ההיגיון הזה לשחק לגמרי לבד (נגד המחשב) זה אפילו יותר גרוע. תסכים איתי שזה לא הגיוני...
&nbsp
אז נכון אין לך את כל הריגוש והכיף שיש עם חברים, אבל זה עדיין אנשים. וכשאתה יודע שניצחת באונליין מוח אנושי זה סיפוק אדיר. זה שונה לגמרי מלשחק סתם נגד המחשב. מחשב לא יכול לעשות מהלך מוטעה.
במשחק מכות אתה רואה את היריב מנסה לעשות משהו ומפספס, אפשר לחוש את האנושיות במשחק וזה מעצים את החוויה בצורה כלשהי.
מעבר לזה, לפעמים אתה נתקל באנשים מצחיקים עם אוזניה, או שמזמינים אותך פתאום לקבוצה party לא קשורה.
זה מספק מעט צרכים חברתיים, זה עדיין רחוק אמנם מהדבר האמיתי אבל אין ספק שזה משהו.

אז זהו, שאני לא רוצה שכל המשחקים יסתכמו בתחרות.

בשבילי משחקים זה כמו להיעלם לעולם אחר. משחקי סיינגל לא מרגישים לי "בודדים" לעומת משחקי מולטיפלייר, כי לשחק בהם זה משהו מיוחד.
אתה מכיר דמויות, נקשר אליהן למשימה שלהן לעולם שלהן אתה אקטיבי בעולם הזה ברמה מסוימת. כל בן אדם גם אוהב להיות עם עצמו במידה מסוימת, כולנו צריכים שקט, ומשחקי סינגל זה השקט שלי עם עצמי, בדיוק כמו ספרים או סדרה טובה.

אני מת על האונליין של SF אני מסכים שזה הרבה יותר כייף ומעניין מלשחק עם המחשב אין ספק בכלל, אני שרפתי עשרות שעות על המולטי של SF.
מציע.
עדיין אני לא רוצה שכל התחביב הזה יסתכם בחוויות תחרותיות. זה משעמם אם אנחנו מתקרבים לעתיד שזהו העיקר של התחביב והמנה העיקרית שהוא
מציע, אז זה יהיה ממש כל כך חבל.

אני עדיין גם לא מבין מה אמור להיות האפיל של באטלפילד אם אף אחד מהחברים שלי לא יכול לשחק איתי, מה אני אמור לעשות לשחק עם זרים
מוחלטים שלא מכירים אותי? מה הכייף בזה? זה אפילו לא יוצר חוויה שאתה והחברים שלך זוכרים אותה. לא יודע זה לא נראה לי כייף לשחק
עם אנשים שאין לי על מה לדבר איתם.

אני די מקנא באנשים שלפחות איזה חבר אחד טוב שלהם משחק איתם במולטיפלייר אבל אני לא זכיתי לזה. :(

מישהו 2

New member
הבנתי אותך

התשובה בעקרון למשחקים לא תחרותיים, שמשלבים מה שאתה רוצה עם אונליין נקראת mmo. קשה לי להגיד במקרה הזה מה עדיף, משחקי תפקידים של סינגל נוטים להיות מושקעים יותר ממשחקים שמוסיפים להם את האספקט של האונליין. מצד שני, דווקא אלה מסוג המשחקים שיוצא לדבר ולשתף פעולה הרבה עם זרים. אבל זה כבר פשוט נכנס אז לעניין של העדפה אישית במשחקים.
אני בהחלט מעדיף את התחרותיות.

בהחלט בלי אונליין לא הייתי קונה קונסולה

תיכננתי על האונליין, ובכלל אני אוהב לשדר שייראו אותי משחק, אבל אם האינטרנט המחורבן שיש בארץ,מתי כבר יהיה אינטרנט סימטרי הורדה/העלאה וסיב אופטי שהכל ירוץ גם על פול אולטרא HD
הבנתי שעד סוף הקיץ מתכננים חברת החשמל עם IBC רשי תיבות:ישראל בנדוויצ' קאמפני
להביא סיב אופטי ויהיו חבילות: 100Mb סימטרי. 200Mb סימטרי. 1000Mb סימטרי. אני כנראה אלך על ה-200 סימטרי ומחיר של 170 שח לפי מה שהבנתי כולל תשתית וספק, נשמע סבבה ועוד לסימטרי.

והכי באסה אני לא יכול להשתמש ב SHARE וזה הכי כיף שתעבור לחבר איזה שלב שנתקע או שתצפה בו או שסתם תשחקו ביחד כדורגל כאילו אתה נמצא לידו והשייר צריך הכי הרבה אינטרנט מהיר יותר מהסטרימין ואין אי אפשר לעזאזל עם 2Mb העלאה לעשות שייר, מינימום שיהיה 10Mb העלאה, אבל הסימטרי יפתור כל בעיה ואפילו אם כל המשפחה ביחד בבית ייצפו בתכנים בעלי איכות גבוהה, יופעלו כמה מחשבים, קונסלות לא תהיה בעיה בסימטרי בכלל.

אה כן ואז חזרנו להתחלה ההבטחות של סוני למשחקים טובים בחינם ונאדה, זה מה שגורם לי להתלבט עכשיו, למרות שהאונליין מפתה במיוחד.

בלי האונליין מהר מאוד נהיה מאוס ומשעמם,עכשיו שיש לי מורטל קומבט ובעיק ר GTA V תיכננתי יותר על האונליין מבעבר, כי עד לרגע זה לא עשיתי מנוי PSN כי לא היה לי צורך באונליין(מזל שבשביל סטרימין או שייר לא צריך מנוי), חבר שלי מעל שנה ב-GTA V ועדיין ממשיך לשחק רק בגלל האונליין אחרת מזמן היה מפסיק. אונליין זה חוויה יותר כיפית ומהנה.

המשחקים של מיקרוסופט גולד ל2015.

Pool Nation FX (Xbox One) from May 1-31
Castlestorm: Definitive Edition (Xbox One) from May 1-31
Mafia II (X360) from May 1-15
F1 2013 (X360) from May 16-31

משחקים מחורבנים לגמרי לעומת החודש הקודם, מאפיה 2 היחיד שאיכשהו נורמלי בגלל הסיפור שלו אבל מי באמת באמת לא הספיק לשחק במאפיה 2? זה משחק מפאקינג 2010!

אני חושב שהחודש הזה גם מהצד של מיקרוסופט וגם מהצד של סוני, מוכיח דבר אחד. קיווינו לשווא שהתחרות בין סוני למיקרוסופט תביא לכולנו משחקים טובים יותר כל חודש, שתי החברות מביאות לנו משחקים עלובים וצוחקות כל הדרך אל הבנק.

רק עוד שנתיים שלוש יהיה טעם לחדש את שירותי הפלוס והולד לפי דעתי.

עטלפוני

New member
לעומת החודש הקודם זה חרא

המשחק סנוקר הזה כ"כ גרוע, לוקח לו בערך 3 דקות לעלות... המצלמה בזוויות לא נוחות בעליל והמוסיקה אחת מהגרועות במשחקים.
&nbsp
Castlestorm דווקא שמחתי, היה לי את גרסת ה 360 ונהנתי ממנה, אבל בחיים לא הייתי משלם שוב לגרסת ה ONE - אבל חינם זה דווקא נחמד כדי לשחק שוב מפעם לפעם.
&nbsp
הייתי בטוח שיהיה Dead Rising 3 הפעם... הם שמו את ה DLC בדילים השבועיים ולרוב הם עושים את זה כשהמשחק הראשי בחינם.

Megalomaniac911

New member
עניין של טעם

F1 משחק אדיר אבל אם אתה לא אוהב פורמולה זה משהו אחר. מאפיה 2 משחק טוב. אבל אי אפשר לצפות ליותר מדי... רוב הפעמים שהם מביאים זה או משחקים לא מוכרים או משחקים ישנים.

למעלה