game in jerusalem

bumperz100

New member
game in jerusalem

sorry about the english, don`t have hebrew. We`re gonna play football tomorrow (Wednesday)in Jerusalem in the Givat-Ram stadium at 18:00 until 20:00 (after all it`s Champins league night) and everyone is invited. i heard something about people from Modi`in, if they read this- come, it`s gonna be great. C U There! p.s- info 054-7546418 Gai

laufgas

New member
היי

לא יצא לי לראות את ההודעה הזאת, אבל דווקא היום זה קצת בעייתי מבחינתינו להגיע לי-ם. רב החבר'ה לא בבית היום (צבא...). בעיקרון אנחנו מעוניינים לשחק אתכם, רק צריך לסדר ענייני לו"ז. :) תהנו, ואל תדאגו ירושלמים, אנחנו עוד נבוא לשחק איתכם.

bumperz100

New member
אסון ירושלמי

אוקיי חברים, אז ארגנו שבוע שני של פוטבול בירושלים ושוב באו 8 שחקנים, אבל אחרים מאלו שבאו פעם שעברה, מה שאומר שיש לנו עתיד. אבל מה- בערך איך שהתחלנו לשחק באיצטדיון גבעת רם בא אלינו אחראי האיצטדיון ואמר לנו שאסור לשחק עליו אלא אם כן משלמים. התוצאה- רגע אין שום מגרש בירושלים שנוכל לשחק עליו, ואל תגידו לי גן סאקר כי הקרקע שם על הפנים ואני ממש לא רוצה לשבור קרסול. אני מנסה לכתוב לעירייה אבל כרגע אנחנו בבעיה...

אני וחברים שלי רוצים לשחק

אני ירושלמי ויש לי כמה חברים שיכולים לשחק..אבל אנחנו בני 16 אז הגיל יכול להוות בעיה אם אני לא טועה.

Yo-man

New member
לא בעיה בכלל

גם הליגה מקבלת שחקנים מגיל 16, ומשחק פתוח כשמו כן הוא - פתוח לכולם.

zipfer

New member
יורם... הליגה מקבלת שחקנים מגיל 16?

זה עתי... אני בן 16 כבר שבועיים ולא ידעתי על זה... זה לא היה 17?

yoniyifat

New member
תלוי למה אתה מתכוון "מקבלת"...

כל שחקן יכול להרשם לליגה, אבל רק לשחקנים מעל גיל 17 מותר לשחק במשחקים הרשמיים של הליגה. מן הסתם אם היית יכול לשחק, היינו מודיעים לך על זה

FootballH

New member
מה שעוד אפשר....

זה לצאת מירושליים למקומות קרובים. אם יש ישוביים קרובים שבהם יש מגרש... זה שווה לבדוק.

bumperz100

New member
ועכשיו בעברית...

לכל העונים, תודה. הבעיה היא שצריך לשלם כדי להשתמש במגרש של גבעת רם (מרכז קוסל). אותה בעיה יש אם אני לא טועה עם המגרש של קראפט, אם מישהו יודע משהו עליו או מכיר מישהו שקשור לזה שיגיד לי ואני אדבר איתו. כרגע זה בעיה ועוד יותר בעיה לצאת לישובים ליד- אנחנו סטודנטים ולאף אחד אין אוטו. כל מי שמכיר או יודע מוזמן לעזור, חייבים לפתוח קבוצה ירושלימית, מה גם שנראה כי יש הענות.... מקווה שנצליח

למעלה