galmon איפה כל הציורים שלך

אמ.. לא אמרתי שהוא רציני,

אמרתי שהוא בנוי למערכת יחסים ולחתונה. ונארוטו כן בנוי למערכת יחסים ולחתונה, הוא לא כמו ג'יראיה. רואים שהוא בנוי לקשר מחייב, הוא אוהב את סאקורה.. רק את סאקורה, הוא לא מחליף אהבה כמו גרביים, וזה רק מראה כמה הוא בנוי לחתונה, לעומת ג'יראיה, שהתחביב שלו זה להביט על בנות בביקני. חוצמזה, מישהו שהוא הוקאגה, חייב בסופו של דבר להיות אדם מעשי ורציני, כן, גם טסונאדה רצינית שכצריך, אני מודה, גם ג'יראיה רציני.. לפעמים, כשחיים של אנשים בסכנה, אבל, זה לא מספיק!.. הוא עצמו דחה את ההצעה להיות הוקאגה, והוא צדק בכך שהוא דחה אותה.. כי הוא ידע שהוא לא טוב מספיק או רציני מספיק. וזה אחד מההבדלים בינו לבין הרביעי, הרביעי בחור שבנוי לנישואין, ואת זה אנחנו רואים בזה שהוא היה הוקאגה. להיות הוקאגה זה לא אומר להיות האדם הכי חזק, אתה צריך להיות גם חכם ורציני בשביל זה. אדם שהוא חזק ולא רציני, לא יכול לנהל כפר שלם.

Prophet

New member
../images/Emo128.gif

תראי לי גבר נשוי, שלא מסתכל על בנות בביקיני.

dsol

New member
נכון אבל.....

לא הולכים להציץ לבנות בכל הזדמנות שיש ולא מתסובבים כל הזמן בברים או במועדוני חשפנות

אמ.. זה לא הקטע פה.

אתה נטפל לפרטים @.@' מה שניסיתי לומר זה שג'יראיה לא בנוי לנישואין! כי הוא מפלרטט, הוא לא מסתפק רק בלהציץ, וגאד! הוא לא מוכן להתבגר! גבר, שרוצה לבנות מערכת יחסים חזקה ונאמנה, צריך לדעת שעכשיו נגמרה תקופת הפלירטוטים, הגיע הזמן להיות רציני ולמצוא מישהי שאתה רוצה לחיות איתה כל החיים. ג'יראיה לא כזה, ואני בספק אם הוא היה אי פעם כזה. ובגלל זה אני חושבת שהוא לא בנוי לנישואין!=אין לו ילד=הרביעי לא הבן שלו.

אמרתי את זה.

אני עדיין לא בטוחה שזה יספיק בשבילו כדי לבנות מערכת יחסים, כי הוא פשוט פלרטטן מדי ^_^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאף אחד גם לא דיבר על המשפחה

של סארטובי וקונוהמרו פשוט אמרו לנו זה סבא שלו איפה הספתא? איפה ההורים?!

ברור..

אבל עצם זה שאמרו שהוא הסבא שלו, זה כבר מראה שהייתה\שיש לו משפחה. לג'יראיה אין אפילו הוכחה שהוא היה אי פעם קשור בקשר מחייב כלשהו.. חוצמזה, שזה יהיה די מיותר, אם יתחילו להראות את ההורים של קונוהאמארו או את אישתו של הרביעי, לא?...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני לא אומר שצריך...

אני אומר שזה שלא הראו אישה שהיתה נשואה לג'יראייה או לרביעי לא אומר שלא היה להם..

אני דווקא אומרת..

שלרביעי כן הייתה אישה =] אבל לג'יראיה?... לא יודעת, זה די מנוגד לאופי שלו שתהיה לו אישה, לא?.. כי הוא מתנהג כמו נער, הוא לא התבגר מספיק. אני לא אומרת שלא היו לו חברות בעבר, אבל לא חושבת שהייתה מישהי שהוא היה מוכן לוותר בשבילה על כל ה"כיף" שהוא מוצא בלהביט על בנות מתרחצות או כל דבר בסגנון. אם כבר תהיה מישהי שהוא ירצה באמת, זו תהיה טסונאדה, וזה רק אחרי שג'יראיה יתפכח קצת ויבין שבחור בגילו צריך להתחיל לחשוב על להקים משפחה ^^'

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהוא בן יותר מ-50... משפחה

כבר לא תהיה לו...אולי בת זוג אבל בקשר לזה שיהיה לו בן... מה לא שמעתם על ילד מחוץ לישואים? הריי כל מה שג'יראיה רוצה לעשות זה להציץ וגם אולי עשיה מעשית P= אז אולי כשהוא היה צעיר וזה באמת הצליח לו יכול להיות שהוא הכניס מישהי להריון

XDD

אתה יודע מה, נגיד שהוא כן עשה את זה עם מישהי, ונגיד שהיא כן נכנסה ממנו להריון. אני בטוחה שג'יראיה לא היה מגדל את הילד, או אפילו יודע עליו..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאולי היחס שלו לנארוטו נובע

מזה שהוא לא הספיק להיות עם הרביעי כשהוא היה בחיים? ונזכרתי במשהו ג'יראייה אמר "עכשיו נגלה אם הרביעי באמת שם את קיובי בתוך נארוטו כדי להגן עליו" הרביעי כן קשור בקשר משפחתי לנארוטו עכשיו אם זה אח בן דוד בן אני לא יודע וזה מציק לי! ><

אז הרביעי קשור לנארוטו איכשהו..

זה לא אומר שג'יראיה קשור ^_^ חוצמזה, אף-פעם לא אמרתי שהרביעי לא קשור לנארוטו, אני דווקא בעד שהוא אבא שלו ^_^ רק הטענה שג'יראיה אבא של הרביעי.. נשמעת לי די מופרכת.. ג'יראיה היה הסנסיי שלו, זה הכל..\=

kikome

New member
אוקיי. אז ככה זה הולך:

ג'יראיה מאוד אוהב נשים... יום אחד הוא פגש אישה מאוד מיוחדת, והתחיל, לא במודעות, להתקרב אליה, והיה מאוהב בה. עד שהוא גילה שהיא בהריון... ואז הוא החליט שהוא לא בנוי לגדל ילד, וברח לו. אחרי זמן מה, שמע שהיא מתה, ושלרביעי אין בית, והחליט לאמץ אותו בתור תלמיד, גם כדי לפצות על הזמן האבוד, וגם כדי להתקרב בנו. הוא מעולם לא סיפר לרביעי שהוא האבא שלו... הוא תיכנן לספר בערב שבו הרביעי מת מהדימון פוקס. ושוב, במקום לקחת אחריות על נארוטו, הנכד שלו, הוא העדיף להתבודד לו בצערו, משוכנע שהוא לא יכול להיות אבא טוב. בהמשך הדרך, כשנארוטו כבר מעט גדל, והוא פגש אותו בצירוף מיקרים, כבר החליט להגן עליו (כששמע שאיטאצ'י מחפש את נארוטו), וגם לימד אותו טכניקות חדשות, אם מתוך רצון להגן על קונואה מהדימון פוקס, ואם מתוך רצון לחזק נארוטו, נכדו האובד.

kikome

New member
זה דווקא מתאים לאופי שלו.

הוא בד"כ לא נקשר לבחורה אחת, אבל אמא של הרביעי הייתה מיוחדת... אבל כששמע שהיא בהריון... התחפף

Kawaii Me

New member
דעתי על כל העניין ../images/Emo29.gif

של ג'יראיה שהוא אבא של הרביעי, והרביעי שהוא אבא של נארוטו: רק עוד השערות של הצופים, המבוססות על מראה חיצוני ועל כך שההוקגה הרביעי כלא בנארוטו את הקיובי. אני האמת, די מאמינה שהוא הבן שלו, אבל בנארוטו הם עלולים להפתיע..כולם מצפים למשהו אחד ועלולים לקבל משהו אחר לגמרי..אנחנו לא יודעים כמעט כלום על ההוקגה הרביעי ועל פשר מעשיו, ואולי זו הייתה החלטה של כל הכפר לכלוא את הקיובי בתוך נארוטו כיוון שהיה יתום? מצד שני, ג'יראיה כשאימן את נארוטו, ציין כמה שהוא דומה להוקאגה הרביעי. והוא אמר זאת בכוונה לזה..שהוא דומה לו. הוא אמר את זה וזה פשוט היה נשמע לי כאילו הוא אומר "ואללה, הוא כמו אבא שלו". בקשר לכך שג'יראיה אבא של הרביעי...לא נראה לי..אחרת למה שיחשוב עליו מנקודת מבט של "הוקאגה רביעי" ולא כעל בן. חוצמזה ראינו את ג'יראיה ואנחנו מבינים שהוא לא בנוי לגידול ילד, או לקבל עליו אחריות...אבל גם בזה אני לא בטוחה~_~ כי הוא ממש אוהב את נארוטו, אולי כי הוא מזכיר לו את הבן שלו עצמו? >_> *מסתבכת עם עצמי* אישית, לא נראה לי שג'יראיה סבא שלו, כי אם הוא היה סבא שלו הוא היה מסתכל עליו מנקודת מבט שונה...¬_¬
למנגה.. מה שאנחנו כן יודעים,...אנחנו יודעים כמה ההוקגה הרביעי באמת בנוי למערכת יחסים נאמנה. הוא פשוט נראה אדם כזה אכפתי..הוקגה כלבבי

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהוא גם לא היה

זורק את נארוטו מצוק P=

hamush

New member
קבלו המלצה שלא קשורה לכלום

Naruto - Haruka Kanata השיר פתיחה הכי טוב לדעתי עד כה ממש יפה .....

kikome

New member
זהו זה, הרביעי הוא לא האבא של נרוטו

הוא האמא שלו.

למעלה