galmon איפה כל הציורים שלך

xzibit nos

New member
galmon איפה כל הציורים שלך

חיפשתי את הציורים שלך עם הצ"יבים ולא מצאתי.

Galmon

New member
XD יונתן.... אתה אוהב צ'יבים!!!!!!

זה נמצא בכתום של "יומולדת יומולדת" למטה, אבל עזוב שטויות, אני אשלח לך את כל הצ'יבים שאתה רוצה בICQ! ^O^ (יא בננה.... חחחח...^__^)

kikome

New member
נצל"ש!

גומן גומן^^'' יש לי תאוריה! אולי ג'יראיה הוא סבא של נארוטו! יש להם בידיוק את אותו השיער, רק בצבע שונה, וידוע שהוא היה קשור להוקאגה הרביעי!

dsol

New member
אבל

נארוטו יותר דומה להאקוגה הרביעי (הבלונדיני) זה שכלא את השועל של נארוטו (בתוך נארוטו) שניהם בלונדיניים והשיער מאוד דומה וגם במי הוא יכלא את השועל אם לא במישהו שהוא בוטח בו (משפחה) שהוא יודע שיצא ממנו משהו טוב כי הוא חלק ממנו

kikome

New member
התכוונתי שג'יראיה הוא אבא של הרביעי

שהוא אבא של נארוטו

dsol

New member
הוא היה ...

(הרביעי) תלמיד של ג'יראיה את זה יודעים והרביעי היה המורה של קאקאשי אבל לא נראה לי כי ג'יראיה מעולם לא התחתן או דיברו על מערכת יחסים שלו

kikome

New member
גם אף פעם לא אמרו שהרביעי היה

נשואי.... או שדיברו על המערכת היחסים שלו

כן.. אבל יש לשניהם אופי שונה

לחלוטין, ג'יראיה הוא אדם שלא בנוי למערכת יחסים מבוססת ורצינית, ואילו הרביעי מצטייר כאדם שכן בנוי למערכת יחסים ולחתונה. ג'יראיה הוא אדם של סטוצים בעוד הרביעי הוא אדם של קשר מחזק ומחייב. ואני מאמינה, שאפילו אם ג'יראיה יאהב מישהי, למשל טסונאדה, הוא עדיין לא יהיה מוכן לבנות איתה קשר מחייב, ולכן, קשה לי לראות אותו נשוי.. או בכלל מגדל ילד.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifגיראייה היה עם שער לבן מאז

שהוא ילד.. הראו את זה כשהו נזכר שגם אותו קשרו לעמוד כמו נארוטו

kikome

New member
הנה!

עוד ראיה לדימיון בין ג'יראייה ונארוטו. ואף אחד מאיתנו לא ממש מכיר את הרביעי, ככה שאי אפשר לומר מה היה האופי שלו...

הו.. ודמיון באופי, זה לא מרמז

על ככה שהוא סבא שלו.. ממש לא. זה רק מראה שגם ג'יראיה היה ילד שובב, כמו הרבה ילדים בגיל הזה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifחח המטרה שהראו לנו את זה

זה שנבין שלא רק קאקאשי העביר את המבחן הזה אלה הוא הומצא עוד אצל סארטובי או אולי לפני P= בכל מקרה רק הצוותים הכי חזקים עברו אותו =] לכן צריך להעיף את סאקורה וסאסקה מהצוות של נארוטו!

kikome

New member
למה את חושבת שהרביעי בנאדם

רציני? ולפי תאוריית הנארוטו-רביעי, אם הרביעי הוא איכשהו דומה לנארוטו, הוא לא בנוי למערכת יחסים וחתונה.

dsol

New member
כי

זה מה שאמרו עליו אבל מצד שני לא יגידו על אדם שהוא היה טיפש או סוטה אחרי שהוא מת.... רוצים לזכור אוחתו כאדם טוב

למעלה