Galaxy Tab 2 מספר שאלות

haimgds

Member
Galaxy Tab 2 מספר שאלות

התחדשתי ב Galxy Tab 2 לפני שבוע (קניתי בארה"ב) כתחליף ל nook 10 שיש לי, אני נהנה ממנו אך נתקלתי במספר בעיות:
-רכשתי מקלדת BT של medge בגודל 10" שמתחברת לטאבלט, הצלחתי לחבר אותה ולהפעיל אותה אבל נתקלתי במספר בעיות:
*המקלדת באנגלית, כיצד ניתן להציג את מיפוי המקשים בעברית על המסך בזמן השימוש בה כמקלדת עברית?
*האם ניתן לסמן על המקלדת את האותיות בעברית?
*האם ניתן לרכוש מקלדת דומה עם מקשים בעברית? (אני מניח כי זה יחכה לכשנחזור אבל אני צריך את זה לילדה שלי)
-במהלך התקנת המקלדת והנסיונות להציג את העברית על המסך שיניתי משהו בהגדרות וכרגע כשאני מקיש על מקש במקלדת על המסך נשמע צליל נקישה חזק, איך מבטלים/משנים את זה?
-האם ניתן לבצע הסרת תוכנות שהותקנו לפי סדר ההתקנה?
-כיצד ניתן לאתחל את הטאבלט מחדש? הכוונה היא שיחזור להיות כפי שהיה שרכשתי אותו.
כשהפעלתי את הטאבלט בפעם הראשונה הוא התחבר לחשבון שלי ועידכן אותו בתוכנות שונות בלי שביקשתי, כיצד למנוע זאת אחרי שאבצע איתחול מחדש?
-האם יש עט שיכול לכתוב על מסך הטאבלט, אם כן, איזה ואיפה לקנות (בחנות בארה"ב כרגע) ואותו דבר בנוגע למגן מסך.

haimgds

Member
תשובות שמצאתי

ניתן לרסט את המכשירבאמצעות לחיצה על לחצן העוצמה בזמן הדלקה
אפשר לרכוש מדבקות בבסט-ביי(כאן בחו"ל)
אשמח לתשובות לשאר השאלות
&nbsp

haimgds

Member
משהו לא מובן לי בריסוט המכשיר.

גיליתי משהו מוזר בתפריט ההגדרות של הסמסונוג, מופיעה שם אופצייה לחזרה להגדרות יצרן (כמו בנוק ההישן שלי) אך שם מופיעה אזהרה כי האיתחול ימוחק נתונים מהחשבונות המוגדרים בגוגל למכשיר. מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
אני בכל אופן ירסט את המכשיר בזמן האיתחול, אני מאוד מאוד מקווה שהוא לא יחליט למחוק לי את החשבנות באופן אוטומטי.....

blzvi

Active member
מוחק הכל

מה שמופיע כ wipe data-factory default מוחק הכל .

haimgds

Member
אז מה זה מוחק הכל? כולל החשבונות?

אני *לא* רוצה למחוק את החשבונות שלי, רק להחזיר את הטאבלט למצב ההתחלתי בזמן הרכישה.
אשמח לרעיון איך למנוע ממנו לסנכרן את חשבון ה"גוגל" שלי בזמן החיבור הראשון.

binon

New member
החשבונות נמחקים מהמכשיר

זה לא שיאבדו לך נתונים. כל הנתונים יישארו קיימים בענן של גוגל (מיילים, אנשי קשר שמסונכרנים לחשבון, תמונות שגובו לענן). אם תתחבר דרך המחשב תוכל לראות הכל.
הכוונה היא שהמכשיר מתאפס וכל מה שעליו נמחק כאילו עכשיו יצא מהמפעל. אם תכניס את חשבון הגוגל שלך הכל יחזור.
אם אתה רוצה למנוע מהמכשיר להסתנכרון בחיבור הראשון אתה יכול להיכנס להגדרות החשבונות, לבחור בחשבון הגוגל ולבטל משם מה שאתה לא רוצה שיסונכרן למכשיר.

blzvi

Active member
בזמן רכישה לא היו עליו חשבונות

אתה אמור לדעת להוסיף את החשבונות כמו שעשית ביום הראשון.
אתה לא חייב להתקין חשבון גוגל ברם אז לא תהיה לך חנות גוגל

למעלה