galaxy quest!

CaptainOok

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif- i've been assimilated..

חבר'ה, אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אבל... אני אלון ואני מכור. לבאפי. כן כן, התמכרתי. אני באמצע העונה השלישית ואני לא יכול להפסיק. אני אפילו אוהב את זה יותר מפארסקייפ (אני חושב). עמכם הסליחה, אלון.

Bajoran Priest

New member
מואהאהאהאה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כן, כן, כן
סובאטוי, יו אר נקסט !

subatoi

New member
מותק, קודם שתי עונות ENT, שבע של

VOY מינוס מה שראיתי בכנסים, ובערך 1.5-2 של TOS. ואז, כשיהיה לי זמן, אולי אולי אולי אולי. אולי. ולא דקה אחת קודם.

Bajoran Priest

New member
7 של VOY...../images/Emo122.gif

נו, טוב. אבל בוא אני אגלה לך סוד: (תשתדל לא לפול מהכסא) וויאג'ר זה באמת באמת אחלה. נהנתי כמעט מכל הפרקים. אבל מבחינת עושר טלוויזיוני וז'אנרי, עדיף להשקיע בבאפי. ואני אוהב וויאג'ר. אני אפילו מעדיף את הדמויות שלה על אלו של TNG. ועדיין.

subatoi

New member
מותק, לסיים את מב"כ זה דבר שיקרה

בכל מקרה. ובטח לא באפי, עם כל הכבוד (ויש קצת כבוד, כי אני לא מכיר אותה בכלל), תעכב את זה. אלא אם כן ההזדמנות תבוא לפני ההזדמנות לסיים את מב"כ, אבל אני בספק.

Bajoran Priest

New member
תלמד מחיים, תעשה גם וגם../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אני את ה"עובדות" אמרתי

subatoi

New member
אתה תזהר ממני!!! ../images/Emo46.gif

וחוצמזה, גם ככה אף אחת מהנ"ל לא משודרת בערוצים נורמליים כרגע, אז נחסכו לי כל הדאגות. מלבד כל שאר הדאגות בחיים, כמובן.

Bajoran Priest

New member
ורק שתבין..

שאלון וחיים רק בעונה *השלישית* של באפי. שהיא אחת העונות הטובות, ללא ספק, אבל... <בולם את פי>

בלום פיך פן תקבל אגרוף דוד-ך

כן, אני דיי מסכים. אבל עוד מעט אני מסיים עם וויאג'ר ואז יהיה לי זמן לרוץ עם באפי. מצד שני, אני אתחיל לראות גם אנג'ל מה שיאזן את הריצה. בקיצור. יהיה טוב (אבל לא לקרדסים)

למעלה