Gaggia Burr Grinder MDF

KleinPrv

New member
Gaggia Burr Grinder MDF

מצאתי את ה GAGGIA הנ"ל אצל ON_LINE במחיר של 1350 ש"ח המכשיר נראה מצויין וכולל 39 דרגות כיול, DISPENSER רגיל וגם DOSER ישירות לידית. האם למשהו יש נסיון או חוות דעת ? האם יש מקור זול יותר (בחול המחיר 199$)? אמיר

dansharon

New member
Gaggia MDF

ברשותי המטחנה הנ"ל מעל לשנה וסה"כ אני מאוד מרוצה. המכונה אמינה מאוד, פעם בטעות מזגתי למיכל הפולים מים במקום למיכל של ה Classic, לאחר ניקוי יסודי, המכונה טחנה כחדשה. המטחנה טוחנת בצורה אחידה וניתן לטחון במגוון רמות. מקפה שחור על לרמה של קפה פילטר. למטחנה גם מספר חסרונות: 1. מחלק המנות - לדעתי עדיף מטחנה שטוחנת ישירות לידית הקפה. 2. לדעתי המרווחים בין הרמות השונות קצת גדולים מידי. את המכונה רכשתי בגרמניה בכ 550 ש"ח כך שנראה לי שהמחיר קצת יקר. אתה מוזמן לבוא ולנסות - אני גר באיזור ירושלים. דן

KleinPrv

New member
Gaggia MDF

תודה על המידע, 1. האם יש מטחנה שטוחנת עפ"י מנות מדודות ישר לידית, או שצריך לתזמן ידנית? 2. האם מחלק המנות של ה MDF מדוייק ונוח עבור כל סוגי הידיות (רחבות וצרות)? 3. יש לך את הכתובת בגרמניה, לקנייה מכוונת ? אמיר

dansharon

New member
Gaggia MDF

1. יש מטחנות עם טימר 2. עבורי מחלק המנות הוא חסרון בלבד. בכדי שהמנות יהיו מדויקות יש לטחון כמות גדולה מאוד, כך שקפה נשאר במיכל. בכל הכנה אני טוחן מספר קבוע של שניות (סופר עשרים ואחת, עשרים ושתים...!), למנה אחת או למנה כפולה, ומוריק את כל הכמות לכף. 3. את המטחנה הזמנתי ב http://www.espresso-direkt.de והמחיר היה 289 מארק. משום מה המטחנה לא מופיעה כעת באתר, אך מופיעה באתרים רבים אחרים באיטלה ובגרמניה. במידה ואתה מזמין ושולח לארץ, יש להוסיף דמי משלוח ומס. אני שלחתי את המטחנה לקרוב משפחה בגרמניה וחמותי(!) הביאה את המטחנה ארצה. סה"כ, כפי שציינתית אני מאוד מרוצה.

KleinPrv

New member
אתר מצויין וזול (בגרמניה)

דן, תודה רבה על המידע המצויין. האתר הגרמני מעולה והמחירים זולים מאוד. מצאתי שם את ה MDF, אומנם קצת יותר ממה שאמרת, סהכ כ 669 שח, לא כולל משלוח, אבל עדיין זול יותר מאתרים אחרים. הבעיה היחידה שצריך לדעת גרמנית. ישר כוחך !!!

KleinPrv

New member
יצרתי קשר בדואר אלק´ , אבל...

הם לא מבצעים משלוחים מחוץ לגרמניה

oren_b

New member
מים למיכל הפולים? גדול! ../images/Emo6.gif

את זה הייתי רוצה לראות... טוב לשמוע שהמטחנה שרדה את זה. אגב, מביקורות נוספות ברשת אפשר להבין שהמטחנה אכן מצויינת, אבל שמחלק המנות בעייתי. בדיוק כמו שציינת. מצד שני, אין ספק שעבור 550 ש"ח מדובר ברכישה פנטסטית
אורן

למעלה