GAGA FM היה מדהים!

GAGA FM היה מדהים!

הייתי היום ב GAGA FM והיה ממש יפה! היו מלא קטעים מצחיקים, ומצד שני קטעים מרגשים וכל השירים היו מדהימים! ממש מומלץ! לא ראיתי את מיכל אמדורסקי, אבל פגשתי בסוף ההופעה את טלי אורן ודיברתי איתה והיא הייתה ממש נחמדה. צילמתי בסוף ההופעה, אז אני אוכל לשים את התמונות בפורום כשאני אפתח אותן, אם תרצו כמובן...

GA GA FM

היה משהו לא רגיל מדהים, פיצוץ, עוצר נשימה אמיר מיכל ואורן יעקובי(הבעל של טלי)עשו עבודה מדהימה ומושלמת ועוד רשימה ארוכה של יוצרים שונים.וכמובן שצוות השחקנים שכוללים את ערן וליטל שלנו
היה מקסים.נהנתי מכל דקה היה פנטסטי!!!!! דפנה מה קורה אחותי?
שמחתי מאוד לפגוש אותך שם.איזה באסה שפיספסתי את טלי
מהרנו ללכת כי חיכתה לנו נסיעה ארוכה לחיפה אוף חבל. טוב אני אראה אותה במאי כי מרי לו מגיעים אז לחיפה.

שירנטע

New member
אני..

כתבתי על זה בפורום אחר וגם שמתי שם תמונות אז אם אתם רוצים לקרוא כנסו לפה

אהה

אז בסוף זאת כן היית את!ראיתי בכנסה שאת מוכרת לי רק לא הייתי בטוחה. חבל שלא ידענו אחת על השניה ככה היינו עושות הכרות כמו אני ודפנוש
ותודה רבה לך על התמונות.

גם אני ראיתי

מישהי מוכרת, אבל לא הייתי בטוחה, אז לא הצגתי את עצמי. בכל אופן, תודה רבה על התמונות, ומקווה שנהנית אתמול! ורעות, אל תשכחי לשלוח לי את המסנג'ר שלך...

שירנטע

New member
חחח כן...

ראיתי אותך.. אני דווקא ידעתי שזאת את אבל לא ממש ידעתי מה להגיד.. חח..

חבל שלא באת לדבר איתי

גם אני זיהיתי את רעות ובאתי להציג את עצמי. בכל אופן, אני מקווה שיצא לנו להיפגש בפעם אחרת...

שירנטע

New member
התכוונתי לרעות...

אותך לא זיהיתי כי אני לא יודעת איך את נראית....

חשבתי שזיהית אותי

כי לפני כמה זמן שמתי תמונות שלי עם אמיר ומיכל בפורום. בכל מקרה, אני אשמח אם יצא לנו להיפגש מתישהו, אולי ב"מרילו"...

שירנטע

New member
אההה נכון!!

ראיתי אותן בעצם! זה היה ביום שאמיר חזר להצגה אחרונה.. גם אני הייתי שם..

m o r s h

New member
שמחים שנהנתם
וטלי היתה לפני

עם סקעת בשירת הקאמרי (מה דעתי על שירת הקאמרי בשרשור נפרד) וכרגיל היא הייתה מדהייייייימה וממש ממש חמודה

למעלה