GAC

כנאפה

New member
GAC

יש לי ASSEMBLY שנמצא על ה-GAC במחשב מרוחק. אני רוצה להעתיק את ה-DLL ולשים אותם לוקאלית אצלי במחשב. איך אני לוקח קובץ מה-GAC ושומר אותו אצלי במחשב?

yairov

New member
תגובה

אתה צריך לחפש את המיקום הפיסי של הקובץ. ה-GAC לא מציין מיקום פיסי אלא רק מקום בו נרשמים האסמבליז.

כנאפה

New member
זהו שחיפשתי, וחיפשתי וחיפשתי...

ולא מצאתי את הקובץ בכל המחשב, אבל הוא כן ב-GAC... יש פתרון למצב הזה?

itzikbs

New member
יכול בהחלט להיות שהוא לא שם ...

כאמור ה GAC הוא "מקום בו נרשמים האסמבליז" ולא מיקום פיסי, ככזה יכול להיות שמנהל רשת או תצורה מפריד או מנהל את המיקומים הפיזיים במקום אחר או במכונה אחרת וזאת על מנת לשמור על דינאמיות השינוי, וישנו רק קישור על פי הצורך למיקום. דבר נוסף יכול להיות שה Orginal Filename הינו שונה מהשם שלו ב GAC ולכן תברר אם ה Orginal Filename הוא זהה לשם ב GAC ASSEMBLY > Properties > Version Tab > Orginal Filename ביי איציק ב.

כנאפה

New member
עשיתי ... וחיפשתי את זה כך...

זה לא קיים בכל המחשב... וזו תוכנה שאני התקנתי על המחשב שלי, כך שאין מצב שה-ASSEMBLY לא יהיה במחשב שלי. וגם חיפשתי בתוך ה-CMD וגם שמה הוא לא היה... מה עושים?

EdotK

New member
תחפש עם תוכנה אחרת ולא

עם Explorer של Windows (תחפש עם איזה קליינט של FTP) בגלל ש Explorer של Windows מראה את הספריה של הGAC באופן מיוחד שמסתיר את הקבצים האמיתיים.

בטיטi

New member
תצא ל COMMAND PROMPT

תנווט לתיקיית ה GAC, כנס לתיקיית האסמבלי, ותוכל לראות את הקובץ הפיזי. בסייר הקבצים של WIN לא תוכל לראות זאת, מכיוון שיש מעליו תוסף המציג את קבצי ה GAC בצורה ידידותית (למי ?).

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

תשתמש ב-GACView במקום בממשק החלונאי הרגיל. במחשבה שנייה, GACView פועל רק לוקאלית. אז תשתמש ב-Options ו-Disable Assembly Viewer In Explorer כדי לצפות בתיקיות בפועל מאחורי ה-GACים השונים (הלוקאלי וכך הלאה). למיטב ידיעתי, CMD לא תומך בשינוי נתיב לעבודה ברשת.

כנאפה

New member
אם יש לי ASSEMBLY

שרואים אותו ב-GAC אבל הוא לא לוקאלית על המחשב, איך אני יכול לראות אותו? או שאין דבר כזה בכלל?

למעלה