Nil ref error
לדעתי, אנחנו מדברים על שני דברים שונים כאן. ל castle יש מערכת גרסאות אוטומטית שמתעדכנת מ SVN. ככה שאני תמיד יודע איזה גרסה אני, ומול איזה גרסת קוד אני עובד. זה לא עניין של ניהול גרסאות, זה עניין של _לא_ לנהל גרסאות. לכל פרויקט יש את גרסה אישית שלו של הספריות בהם הוא משתמש. במידה וצריך, אני יכול להתאים בין גרסת ה DLL לקוד של הספריה בזמן שה DLL נוצר, אבל לרוב זה לא נדרש. אף פרויקט לא מתערב בגרסה של פרויקט אחר, אני יכול לרוץ עם גרסאות שונות בכל אחד ללא בעיות. בדרך כלל כל פעם שאני נוגע בפרויקט אני דואג לעדכן אותו לגרסאות האחרונות של המוצר. castle באופן ספציפי מאוד דואגת לשמור על תאימות לאחור, ושינויים דרטיים בדר"כ מלווים בהסבר + תיעוד - ככה שזה לא בעיה. השינוי היחיד כאן הוא במידה ויש תיקון באג לשרת שעליו רצות כמה אפליקציות, שמה אני באמת אוכל להתחיל לשחק עם דברים ולעדכן את כל האפליקציות שרצות על השרת במקביל. אני עדיין חושב שבמקרים כאלו, אני עדיין ארצה לבדוק כל אפליקציה בנפרד על מנת לראות אם העדכון שבר אותה או לא, אבל זה בהחלט יתרון של לשים ב GAC. היתרון מבחינתי בלא לשים ב GAC שעדכון גרסה הינו פשוט החלפת DLL, מסונכרן מול SVN ככה שפעם הבאה שכל חבר צוות מתעדכן מול השרת, הוא מקבל את הגרסה החדשה, ללא כל צורך בעבודה מצדו.