G99 שאלה לי

פוmיקי

New member
G99 שאלה לי

היה פה פעם בחור בשם "מפרגן לאישתי" שכתב בזמן שאני כתבתי פה..., (ההפסקה נבעה מחוסר במחשב, אני משערת שעכשיו כשיש לי אחד כזה, כשיהיה לי זמן אני אחזור לכתוב) שנעלם לי מהאופק... שלחתי לו כמה הודעות ממש ממזמן במסרים, ולא קיבלתי תגובה, האם הוא הפסיק לכתוב כאן, כיוון שהחיפוש לא מוצא כלום עליו... זה חשוב לי כיוון שהייתה בינינו ידידות, ורק בגלל קשיי המחשב זה נפסק, ואשמח למצוא אותו שוב. בתודה

*g99

New member
אכן תקופה ארוכה הוא לא כתב פה

לצערי לא ממש ידוע לי למה,אבל אם יחודש הקשר בינכם אשמך אם הוא יחזור לכתוב,ולא רק הוא

*g99

New member
מבינה אותך עם כל המבחנים האלו..

גם אני בתקופה הזו.. אגב,מחר מתחיל לי הסטאז',יוווו יש לי פרפרים
ופוmיקי ,בהצלחה לך.

Sefy

New member
"I Just read your stories on "Bama

Just wanted to say you have a beautiful writing style! very passionate and gentle and very sexy!

פוmיקי

New member
אם אתה רוצה עוד...

תעשה חיפוש על השם שלי בחיפוש מתקדם מהתאריך ה1/1/2001 וזה יביא לך עוד הרבה סיפורים... תודה בכל מקרה, אני מפרסמת בבמה רק חלק מהסיפורים, כיוון שיש ברוב הסיפורים שלי אלמנטים מהחיים שלי, ואני לא רוצה שיזהו. כי יש לי עוד עמודים בבמה, ובכתיבה מה לעשות דומה.

אם את מוצאת אותו

תמסרי לו שהוא חסר פה בפורום היו לו אחלה סיפורים בזכותו רותקתי לפורום בהצחה בחיפוש

ran77th

New member
פוMיקי

איזה הפתעה נעימה. וואו. מאז ימי הכנרת לא הייתה פה מישהי כמוך.

פוmיקי

New member
תודה רבה

גם אתה לא נשכחת במהרה... אחרי המבחנים גם יבואו הסיפורים... בניתיים מה עם איזה סיפור שלך להתחיל איתו את היום?

למעלה