g99 הי לך, הבטחתי ולכן..

g99 הי לך, הבטחתי ולכן..

הנה זה, שלחתי לך למטה אבל לא הצליח אז הנה הדיאטה.. בוקר: 2 פרוסות לחם קל+גבינה 5% וירקות. צהריים: 2-3 כוסות פסטה מבושלת+רוטב דיאטטי+ירקות מבושלים או סלט או: מנה קטנה של בשר+שלושה תפוחי אדמה בינוניים או 9-10 כפות אורז, או פתיתים או איטריות. אחה``צ: כוס גלידה או 2 פרוסות לחם קל עם ריבה או דבש. ערב: 2 פרוסות לחם קל+ חצי קופסה גבינה 5% או חצי קופסה טונה במים+ירקות. במהלך היום- ניתן להוסיף 2 פירות, רבע אבוקדו והרבה שתיה לא מתוקה. זהו, אמנם את תראי שזה ממש הרבה אוכל אבל די כיפי לדעתי, בשלב מסוים זה בטח יהיה קצת משעמם אז תעברי קצת למשהו אחר, אבל, זה טוב להתחיל דיאטה איתו לדעתי. בי

g99

New member
תודה...רבה רבה...

נם אני הגבתי לך שם...תקראי... יש לי בעיה:אני לא אוהבת ירקות...לחם?גם לא,לא טעים...מיותר,אמנם זה פחממות אבל אני בקלות יכולה לוותר עליו. ירקות אני בקושי אוכלת כי זה לא טעים לי...ממלא, אבל לא טעים. אני נשמעת כמו ילדה, אני יודעת...אולי אני לא מספיק בשלה? לא יודעת...יש לי קיבה שהתרגלה לכמויות מסוימות ואני רק צריכה לדעת איך מקטינים הרגל זה, ואיך מתמודדים אחרי ההקטנה...ולישמור זה קשה אבל אני אצליח. תודה רבה על המירשם אני אנסה לשנות אותו. נ.ב. ריבה ודבש?אין סיכוי, אפילו תמורת כסף!!!

הי לך..

ריבה ודבש, את מי זה מעניין, יש שם גלידה!! וגם אני כזאת, אני נורא קשה עם אוכל, נכון שזה אבסורדי, אנחנו שמנות וקשות עם אוכל. יש סטיגמה ששמן אוכל הכל.. אצלי זה כל כך לא נכון. בינתיים תנסי אולי לא לשנות הרבה.. הכמויות טובות ויכניסו אותך לתהליך של הדיאטה.. תנסי אותו שבועיים ואז נדבר מה לעשות..

g99

New member
כה חבל...

מס` הפלא שלי שם... יש לנו על מה לדבר...

למעלה