G3 - Live in Tokyo - Dvd

שוב מפגש פיסגה של סטיבי ואי

וסטריאני שהפעם מארחים את פטרוצ'י.המון טכניקה מושפרצת שם אך עם הרבה פחות רגש לטעמי-קרקס מאוס.גם G2 עם מלסטיין מאוס,לטעמי G3 הראשון עם אריק ג'ונסון(שהכי ריגש אותי),היה הכי טוב,גם ואי נותן שם את הקטע הטוב ביותר שלו FOR THE LOVE OF GOD . דרך אגב,רודס,אני שמעתי שדווקא G3 הוא הראשון רק שהוא יצא אחרון,האם זה נכון?

ufomusic

New member
כולם זה G3

לכולם קוראים G3 הראשון היה עם אריק ג'ונסון, השני עם ינגו'י מלמסטין והשלישי היה עם פטרוצ'י. אבל... המסע הופעות הראשון עם פטרוצ'י לא צולם ולא יצא ב-DVD, אחריו היה עוד G3 עם רוברט פריפ (AKA king crimson) שגם לא צולם, ואחריו היה שוב מסע עם פטרוצ'י שכן צולם ויצא ב-DVD. אז זה פחות או יותר הסדר של העניינים.

Rudess

New member
חגי

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך, אם תוכל להבהיר לי אותו שוב.

אני התכוונתי שדווקא G3 עם פטרוצי

שיצא עכשיו רק הוא הראשון בסדרה ולא מה שיצא ראשון עם אריק ג'ונסון,אבל נראה לי שהבחור מ-UFOMUSIC ענה לי אלא אם אתה יודע אחרת.

Rudess

New member
אוקיי

עכשיו אחרי שקראתי את התשובה של מתןUFO, אני יכול להגיד שהוא נתן הסבר מדויק. ה-G3 עם אריק ג'ונסון הוא אכן ההרכב הקלאסי הראשון שגם יצא לו דיסק הופעה ממש טוב. מאז סטריאני וסטיב ואי בתהליך הדרדרות מתמיד.

ufomusic

New member
דווקא מאוד נהנתי מזה

שוב תרשה לי לא להסכים איתך טל, לדעתי הם מופיעים מצויין, ואני חושב שכל גיטריסט יכול להנות מההופעות ומהאיכות של הנגנים האלו בעיקר ב-DVD האחרון.

Rudess

New member
גם אני נהניתי

מפטרוצ'י . לואי וסטריאני אין ממש כבר מה להציע חוץ מפוזה ו"שואו".

Rudess

New member
תודה

רבה רבה רבה

למעלה