G u Y M e r .......

G u Y M e r .......

אני יודעת שהבחירות שירים שלי לא משהו אבל קבל חחחחחחחחח בכבוד שלי אבי ביטר לא חשוב אני הולך ומשאיר הכל אצלך נמאס מכל המריבות אין לי כוח בשבילך אני נשבע בכבוד שלי שאת אותי לא תשכחי עד יומך האחרון רק אותי את תאהבי בסוף תשברי ותרצי לפגוש אותי אני גבר אמיתי יש לי את הכבוד שלי אם תרצי ותנסי את אותי לא תשכחי וולה יום יבוא ותראי שאת אותי לא תנצחי וולה את אותי לא תנצחי אין גיבורים באהבות אין מנצחים יש אכזבות לא אזיל דמעה אחת את לא שווה את הכעס את עוד תבכי ותסבלי אני אשבור לך את הלב נשבע לך בכבוד שלי שאת אותי לא תנצחי לא היית רעיה לזאת האהבה יום יבוא ותדעי שעשית טעות גדולה הוגש ע"י ראניה

חחחחחחחחח

גם אני לא סובלת אותו בכלל תפקצה הזה P: אבל יש לו שירים טובים חחחחחחחחחחח ועע אם זו אני ללללל מתרגשת<

לללללללללל רוני אבי ביטר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתאים לך אבי ביטר לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל שתי בטטות לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל שמעתי אבי ביטר יבוסי לללללללללללללללללללללל תתחתנו אני יסדר לך אותו? לללללללללללללללללללללללללללללללל אהה והוא אוהב כבש ובירה ללללללללללללללללללללללללללללללללל מואה לבטטה של הצ'אט

אישתי הבטטה הכי מתוקה

ללללללללללללללללללללללל מה חשבת את? את בטטה שרופה ללללללללללללללללללל כפרע על אישתי בטטע שלייייייי מת עלייך אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מואהמואהמואהמואה

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל מך שמך ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הייייייייייייייייייייייייי סבבה שלחי תעלי תרזי לא שומנים לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

מווווווווווווווווווו פרה :<

לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

מחשמך מווווווווווווווווווווו

ללללללללללללללללללללללללללללללל בטטההההההההההההההההההההההההההההההההההה אמן תאנוס אותך עיזה יבוסית לללללללללללללללללללללללללללל התעלם

בטטה בטטי בטטון!

עוד מווו או בטטה או כבש אחד! אני אגרור אתכם החוצה דרך האוזניים! יתן לכם להסתכל על הקיר! כדי לחשוב על מה שאמרתם!

למעלה