G A Clan מישהו יכול להביא לי מספרי אייסיקיו שלהם?! תודה.
G Grandmaster KC New member 14/10/02 #2 רק לאחד יש ICQ Wu-Dirty nza. הייתי נותן לך אותו אבל אני בעבודה עכשיו. תזכיר לי ואני יתן לך. השגת את השיר שלהם?
רק לאחד יש ICQ Wu-Dirty nza. הייתי נותן לך אותו אבל אני בעבודה עכשיו. תזכיר לי ואני יתן לך. השגת את השיר שלהם?
K King_E New member 15/10/02 #4 אני מזכיר לך לא השגת שיר שלהם אבל הלכתי לראות איזה אולפן והם היו שם אז ראיתי אותם מקליטים ודיברתי איתם קצת.....
אני מזכיר לך לא השגת שיר שלהם אבל הלכתי לראות איזה אולפן והם היו שם אז ראיתי אותם מקליטים ודיברתי איתם קצת.....
G Grandmaster KC New member 14/10/02 #3 אבל אני יכול להביא לך משהו יותר טוב מ"ס ה-Icq של הראפר הענק "The Kza"
G Grandmaster KC New member 15/10/02 #6 Get ready for the winter warz I´m too ill, I represent Park Hill See my face on the twenty dollar bill Cash it in, and get ten dollars back The fat LP with Cappachino on the wax One love nza I´m out peace
Get ready for the winter warz I´m too ill, I represent Park Hill See my face on the twenty dollar bill Cash it in, and get ten dollars back The fat LP with Cappachino on the wax One love nza I´m out peace