FYM T 18

liroy24

New member
FYM T 18

אף פעם לא שמעתי את השם הזה.. מישהו יכול לספר לי קצת על הקטנועים של FYM?

אורי-

New member
לא.

לא קטנועים נפוצים, ובכל מקרה לא סביר לצפות לתשובה אחרי שעתיים-שלוש. קרא את נהלי הפורום, ובינתיים המתן בסבלנות. חג שמח.

liroy24

New member
חיכיתי קצת יותר מ..

שעתיים שלוש...לא? אז אולי עכשיו מישהו יכול להעשיר לי את הידע לגבי הקטנועים האלה? ודרך אגב תקראי עדיף על תקרא...במקרה שלי...(אני בת)..
תודה רבה וחג שמח.

xguy

New member
לא התשובה שרצית

אבל - סביר להניח שלא תשמעי פה דעות על הקטנוע הזה כי ככל הנראה השם זר לרוב גולשי הפורום כמו שהוא זר לך. אולי תגידי מה את מחפשת לאיזה צרכים ובאיזה תקציב כדי שיוכלו להמליץ לך על דגמים אחרים שכן מכירים אותם.

liroy24

New member
אוקיי...אז ככה...

אני מחפשת קטנוע 125 /150 סמ"ק אני גרה בתל אביב ועובדת באור יהודה נסיעה של 10 דקות משהו כזה. אבל אני רוצה משהו חזק וטוב. תקציב בין 12 ל15 אלף. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.

xguy

New member
תשובות

מבחן השוואתי לרוב דגמי 125 סמ"ק שנמצאים היום בשוק. ימים יגידו לגבי הטוב, אבל לגבי חזק - בכל המחבנים שקראתי על כלים סיניים , חוזק של מנוע לא היה הצד החזק שלהם. בגדול רוב דגמי ה125 שקיימים כיום בשוק יענו על הצרכים שלך - לדעות קצת אחרות בעיקר לגבי הקימקו מובי ולגבי הדילן שלא הופיעו במבחן תעשי חיפוש לשרשור שעסק בנושא. ד.א- האם התקציב שציינת כולל רק את הקטנוע או גם את הביטוח, קסדה, מעיל, שרשרת ? שלושת האחרונים יגיעו ביחד למשהו כמו - 5K וגם זה רק עם ביטוח חובה.

liroy24

New member
אז ככה...

ראיתי את הדילן ושמעתי שהוא קטנוע מעולה.. אמנם קצת מעל לתקציב שלי אבל יהייה בסדר... האמת שאני מעדיפה 150 סמ"ק אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.. קעיקרון התקציב שלי זה 15 אלף ועשיתי חישוב שזה לקטנוע +ביטוח. קסדה יש לי וגם מנעול רק מעיל עדיין אין.. אז...יש עוד המלצות? אפילו מניסיון אישי שלכם.. תודה רבה

את חושבת נכון ../images/Emo45.gif

הייתי בדילמה כמוך ו NIGHTDIVEL (אם אני לא טועה ) המליץ לי על דילן התלבטתי בינו לבן הגילרה לבסוף הלכתי על הדילן וזה קטנוע מעולה אני קניתי שנת 2002 ב 10 אלף ש"ח עם 40 אלף ק"מ שמור מאד בלי אף שריטה ואני רוצה להגיד לך שהקטנוע שווה כל שקל בעליות של הכרמל ,דניה , נשר אני לא רואה שום קטנוע 125 שמתקרב אלי מובי/ג'וקי/הרואיזם/דיוקים אפילו בהרכבה פשוט קטנוע שכולו חוויה קטן, קל ,וזריז בדיוק מה שחיפשתי ואני מאמינה שגם אמין (הונדה ) הבנתי שגם האחזקה שלו מאד זולה טיפול גדול כל 24 אלף

למעלה