FUZE טי NESTEA ומה שביניהם

FUZE טי NESTEA ומה שביניהם

סטטופוסט חדש שלי, על אחד ממהלכי השיווק המרתקים
ביותר של העת האחרונה. אתם מוזמנים לקרא ולהביע את דעתכם.

מה באמת יותר חשוב הקנקן או מה שבתוכו ? ואיך זה קשור ל/www.facebook.com/shlomisales/posts/422934584409589" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/shlomisales/posts/422934584409589" rel="nofollow" target="blank">מסיבת התה בבוסטון ...

שלומי אכן ויכוח מרתק, דעתי..FUZE ינצח..

למעשה הצרכן צריך להחליט האם הוא בעד הטעם המוכר והאהוב(לפחות לדעתו) ואז הבחירה היא בפיוז שהוא בעצם ה"נסטי" הוותיק.
או לבחור במותג חדש לגמרי לפחות בכל הקשור לטעם (הנכס של קוקה קולה שיהפוך לפיוז) עם השם המוכר...
לדעתי הקרב מוכרע מראש לטובת קוקה קולה/FUZE\ מה עוד שנסטלה/אסם בדילמות מאוד לא פשוטות, מה יהיה תמהיל הטעם, מי ייצר את המשקה, מי ישווק ויפיץ ועוד...
אני מניח שמי שיהיה צמא ואוהב את התה הקר בטעם נסטי, לא יחכה שבועות ויקנה FUZE....

לגמרי לא בטוח מוטי

במבחן טעימה עיוור אתה תגלה שהטעם לא משחק תפקיד. בעיניים עצומות לא תבדיל בין קולה לפפסי, בין הייניקן לגולדסטאר או בין מים מינרלים לתמי 4.
המותג נסטי הוא המותג החזק ביותר כבר שנים והרבה שנים זה לא משהו שאתה מוחק בקמפיין אחד. מצד שני כוח ההפצה והשיוק של החברה המרכזית הוא אימתני ומשומן כהלכה.
אני חושב שפיוז ינגוס חתיכה יפה, אבל אני מניח שהאור דולק במשרדי אסם למהלך נגדי חזק. מה שבטוח שווה להסתכל - מסיבת תה אמיתית

אכן יהיה מעניין.. ניראה מה תהיה התגובה...

של אסם/נסטי (בתקווה שהתגובה לא תהיה מאוחרת מדי...), מסכים איתך מניסיון של מבחני טעימה במהלך הרצאותי שעשיתי , רוב הטוענים שהם "בטוח" יכולים להבדיל בין מותגים באותה קטגוריה, מסתבר שבפועל מאוד מתקשים להבדיל.. ):

למעלה