ג'ירפה פאנקית יקרה,
מה 'ניינים? נורא נחמד שקפצת לבקר פה. צ'אר, יש צחוקים, וכשמריצים אותם בפורום הזה, האקוסטיקה משובחת - אפשר לשמוע הד! לשאלתך, מכיוון שפרינס הוא נסיך הFאנק - האמת היא שאפשר למצוא כמעט בכל אחד מהאלבומים שלו התגלמות של Fאנק, כזה או אחר (מהול ברוק, בג'אז, בפופ...). אופציה א': לרכוש את האלבום החדש, 3121 - שלוקח את הפאנק לכיוון מאוד מיינסטרימי, אך מספק. פרינס מצליח לעשות את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, בצורה מלוטשת, קלילה ופופית, שמשאירה מאחור שלל כוכבנים שסוגדים לאדמה עליה הוא מהלך (ג'סטין טימברלייק, אאוטקסט וכיו"ב). אופציה ב': אני חושבת שהייתי ממליצה לכל טירון בעולם הפרינסי לרכוש את האוסף המשולש שלו, The Hits, גם בשלל שהוא מספק סקירה נאה של קריירה עשירה ומגוונת, ובעיקר בשל דיסק ה - B sides המספק שנלווה אליו. זה גם מפתח תיאבון בריא להתעמק באלבומים האינדבידואלים שניפק לעולם החל משנת 78'. אופציה ג': אם לחזור אחורה בסקאלת הדיסקוגרפיה, ולתהות איזה אלבום מגלם את הFאנק בצורה משובחת, אני חושבת שהייתי ממליצה על Parade, אלבום פיוז'ן מצוין עם המון נגיעות של ג'אז והFאנק המדבק של Kiss, שתמיד התגמד בעיניי, לעומת אלו הטמונים ב - Mountains, Girls & Boys או ב - Anotherloverholenyohead. אם הFאנק המסונתז יותר מסקרן אותך, הייתי בכיף ממליצה לך ללכת על האלבום "1999", שהוא לא רק אלבום מעולה בפני עצמו, אלא שממש מרגישים את האלבום "גשם סגול" מחלחל מבעדו ומתבשל על אש קטנה מאחורה. לידיעה כללית, ניתן למצוא סקירה נאה ומקיפה על האיש ופועלו,
כאן. מקווה שעזרתי. ודרך אגב, למה שלא תקנה פשוט את האלבום Musicology? (זו היתה אופציה ד'
)