FUTURAMA HARDCORE (לאלה שראו הכל)

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך
סליחה!?!?!? עונה חמישת יושבת לי כאן

על דיסק איזה שטויות שאין עונה חמישית מאיפה אתה מביא אתזה? קודם כל עונה חמישית כבר שודרה בפוקס בארהב ושנית מה דעתך על קודם כך? !

אני לא מאמין

אני לא חושב שאתה משקר, אני חושב שאתה מבולבל.
אני מכיר את GotFuturama.com, והלכתי לשם שוב בשביל לראות אולי פספסתי משהו, אבל לא, והתמונה המצורפת מעידה שאכן יש 4 עונות, לפחות לפי מה שכתוב שם. מה גם שכותבים שפוקס הפסיקו להזמין פרקים חדשים. אולי תכתוב שמות פרקים מהעונה החמישית שנדע מה לחפש?

בבקשה:

מייד גברתי :) Roswell That Ends Well A Tale of Two Santas Anthology of Interest 2 Love and Rocket Leela´s Homeworld Where the Buggalo Roam A Pharaoh To Remember Godfellas Futurestock A Leela of Her Own 30% Iron Chef Where No Fan Has Gone Before מממ עכשיו שאני חושב על זה אכן התלבלבתי אני מוריד את הכובע בפני כל מי שפגעתי בו....right.... אכן זה מעונה רביעית למה התלבלבתי?

התבלבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מייד גברתי :) Roswell That Ends Well A Tale of Two Santas Anthology of Interest 2 Love and Rocket Leela´s Homeworld Where the Buggalo Roam A Pharaoh To Remember Godfellas Futurestock A Leela of Her Own 30% Iron Chef Where No Fan Has Gone Before מממ עכשיו שאני חושב על זה אכן התלבלבתי אני מוריד את הכובע בפני כל מי שפגעתי בו....right.... אכן זה מעונה רביעית למה התלבלבתי?

behemot

New member
דוקא יש לי שמות של פרקי עונה 5 כאן

תעיפו מבט כאן http://www.tvtome.com/Futurama/eplist.html

כן, שמות יש, כי היו תכניות

לעונה חמישית, אבל צוות ההפקה פוזר לעת עתה, ככה שיותר משמות אין. אולי מישהו מכיר חבר של חבר של שכן של בן דוד של קרוב רחוק מניו יורק של שכנה של דודה של הספרית של גרואנינג? אז אולי נוכל לקבל פרקים מחדר ההפקה

Gevakumon

New member
אח, בנדר

איזה דמות גדולה, בלי ספק הדמות הכי טובה בפיוצ´ורמה (גם בעלת הכי הרבה אופי...). אם אתה רוצה שיחזירו את הסדרה חתום על העצומה. נקווה שיעזור.

למעלה