FUTURAMA HARDCORE (לאלה שראו הכל)

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
FUTURAMA HARDCORE (לאלה שראו הכל)

בעצם אני לא ידוע אם ראיתי את כל הפרקים הפרק האחרון עד כמה שידוע לי הוא עונה רביעית פרק 12 לא מצאתי שום פרק אחרי זה (where no fan has goen before) זה היה פרק נהדר עם תחכומים נהדרים אבל קצת חסר סיום לטעמי
אני דורש שתוחזר ההפקה של הסדרה לאלתר !!!! או שלפחות יכניסו את בנדר לסימפסונים

IC4

New member
בעצם אני קורא עכשיו

שיש GUIDE שמספר על עונה חמישית אבל שמים לב שהיא כתובה אצלו בקושי ובאופן די ריק (לעומת עונה רביעית שמספרים הרבה יותר על כל פרק) מה שגורם לי לחשוב ביחד עם זה שאין פרקים בקאזה - שאין עונה חמישית וגם לפי הבנתי לא ממש תהיה כי פוקס ביטלו לגרונינג את הסדרה,לא ? אז מה יהיה !? אני מתגעגע לידידיי !

ידידי, אני בדיוק במצבך ../images/Emo13.gif

ימים קשים עברו עלי - סיימתי לראות את כל הפרקים בפעם המי-יודע-כמה... אין המשך - עונה חמישית אולי היתה מתוכננת - אבל לא שודרה לעולם. ובקצב הזה גם לא תשודר. בנדר בסימפסונים? המממ... דווקא זוידברג ישתלב שם יופי
אני ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי - להחליף התמכרות אחת בשנייה - הסדרה Family Guy תפיל אותך מהכסא - גם מצויר, גם Fox. לדעתי Futurama זה סדרה חינוכית לידה.
וגם אותה נראה לי שביטלו שם כבר
האמריקאים האלה לא מזהים דבר טוב כשהם רואים אותו...

behemot

New member
אהה - חידה מעולה - איפה הופיע בנדר

במישפחת סימפסון?

behemot

New member
אני לא זוכר שהיה כזה - אתה זוכר

באיזה פרק? אני התכוונתי למקום אחר בתוך פרק ממש

איליה.

New member
אה, נכון! היה פתיח כזה.

זה היה ממש לא מזמן ב-Star World, השבוע או בשבוע שעבר.

גם היו כמה מקרים שהזכירו

את הסימפסונס בפיוצ´רמה - לא זוכר פרקים מדויקים.... נדמה לי שבפרק A Big Piece of Garbage, בעונה הראשונה - שהם על כדור זבל ענק מהמאה ה 20, ופריי מוצא ערימה ענקית של בובות בארט סימפסון שאומרות "Eat My Shorts" כשמושכים בחוט שלהן

behemot

New member
טוב אז ככה - קצת ../images/Emo58.gif אולי

בנדר מופיע בתור אחד הטלפנים של ערוץ הטלויזיה שעושה התרמה בפרק MISSIONARY IMPOSSBLE

tomgavish

New member
למישהו שאני מכיר היה פרק אחד או

שניים מהעונה החמישית אבל הוא מחק אותם עד כמה שאני יודע

IC4

New member
כן ולי יש גרסא ערוכה של מאטריקס2...

או שאתה לא צוחק וזה לא סתם אגדה אורבנית? הרב עובדיה חזה את רעידת האדמה שהיתה לפני כמה שנים בישראל הוא אמר את זה יום אחרי שהיא קרתה אני לא אומר שלחבר המפוקפק הזה שלך לא היה את הפרקים אלא שהיה יותר מרשים אם הוא לא היה מוחק אותם

IC4

New member
ענק!! אני מת על קטעים כאלה!

איך אתה יודע על זה?? יש אתר?

איליה.

New member
כמעט בכל פרק של Futurama

יש בובות או תמונות של דמויות מהסימפסונים. לפעמים יש אותם גם על המסך בפתיח. I am not a 32 year old woman

BigEyeGuy

New member
איזה בעסה

אני לא רואה שום דרך שאפשר לשלב בין סימפסונס לפיוצ´רמה בכל מכרה לא יודע מה איתכם אבל אותי הכי מצחיק זוידברג והקולות שלו סיימתי להוריד את כל העונות של פיוצ´רמה ועכשיו אני עסוק בלהוריד את כל העונות של הסימפסונס... ומזה ה פמילי גאי שאני שומע עליו? שווה בדיקה?

Cartman

New member
פם פם פם!

יש דווקא קרוסאובר של פיוצ´רמה וסימפסונס, אבל רק בקומיקס. זה בא בשני חלקים ונקרא futurama/simpsons special: infinity secret crossover crisis. לא קראתי את זה עדיין ולא מצאתי שום ביקורת לזה, אני אפילו לא בטוח שזה יצא כבר, אבל ברגע שיהיה אפשר, אני אזמין את זה.

איליה.

New member
זה פה ../images/Emo13.gif

תסתכל על שורת הכתובת של הדפדפן. I will not do that thing with my tongue

למעלה