Futaba SkySport או 6XAS

• פותח הנושא gg11
  • פורסם בתאריך

gg11

New member
Futaba SkySport או 6XAS

שלום איזה שלט מומלץ למתחיל. (שאין לו המון כסף) עד איזו רמה יספיקו 4 ערוצים. ומה ההפרש במחירי השלטים בארץ ? תודה.

Matan G

New member
בעיקרון..

לא נראה לי שתשמש ביותר מארבעת הערוצים הסטנדרטיים (אולי בשלב מאוחר יותר ובטיסנים מתקדמים יותר). ה-6XA SUPER הוא שלט ממוחשב..ז"א שיש לך מסך קטן וכפתורים ובעזרתם אתה קובע כל מיני פונקציות (אחוז תנועת הגאים וכו´), וזה היתרון שלו. הפוטאבה 6XAS עולה בארץ בין 1600-1500. הפוטאבה SKY SPORT עולה בארץ בין 1200-900. אגב, הדגם שש ערוצים ממוחשב תומך במקלט PCM וגם בעזרת השלט הנ"ל ניתן להטיס מסוקים.. אם אתה מעוניין להיכנס לתחום ואתה יודע שתחזיק מעמד ולא תפרוש אחרי ריסוק או משהו כזה, לך על הדגם 6XA SUPER, הוא עולה קצת יותר אבל בינו לבין הסקיי ספורט 4 יש הבדלים של יום ולילה. לפרטים נוספים כנס ללינק המצורף: http://www.futaba-rc.com/radios/index.html בברכה, מתן

לא זה ולא השני

יש בארץ שלושה דגמי שלטים עיקריים בעלי ארבעה ערוצים. הפרימיטיבי ביותר זה הפוטבה שאין לו כלום חוץ ממפסקי היפוך סרווים. אחריו יש את ההי טק שלא הייתי קונה אותו בגלל "המוניטין" המצוין של היבואן. והגדם הנבחר הואהAirtronics שיש בו גם כיוון אלקטרוני לקרבורטור (מאוד יעיל) אבל אם יש לך 1600 שקלים אז לך על RD6000S של Airtronics כי הוא הרבה יותר משוכלל מכל האחרים ובטח יותר משוכלל מפוטבה. אם אתה רוצה לקרוא עוד פירוט אז גלגל אחורה בפורום כי כתבתי על זה בפירוט אני חולק על דעתם של אנשים שטוענים ששלט שישה ערוצים שייך למטיסים מתקדמים. ההיפך הוא הנכון, יש בו המון תכונות שבלעדיהם קשה מאוד לטיסנאי מתחיל להתמודד עם הטיסן (קיזוזים דיגיטליים, כיבוי על ידי כפתור שני מציב רגישויות הטסה ועוד) בברכה אבי ורטהיימר

hifly

New member
בענין שישה ערוצים

יש לי מכשיר Airtronics וואנגרד בין מספר שנים שהוא עם שישה ערוצים לא ממוחשב,אבל הוא מצוין למתחילים ומתקדמים.יש לא קיזוזים,ויש לא גם דואל רייט אם אפשרות כיוון לכמה אחוזים שרוצים. כולל חיבור לכבל מדריך /חניך,והמכשיר גם לא יקר.לדעתי עדיף להתחיל עם שישיה ערוצים לא ממוחשב(למי שאין כסף,או לא רוצה להשקיע בתחלה) אבל בהמשך הוא יכול להשתמש באפשרות של גלגלים מתקפלים,וערוץ שישי לשימושים נופים. אמיר.

למעלה